iPod touch 4g tips vervangen digitizer

iPod touch 4g tips vervangen digitizer discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, De onderkant van mijn touchscreen reageert niet meer dus wil ik het vervangen, de reden dat die kapot is gegaan is waarschijnlijk (nog steeds ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 March 2013, 12:09
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 March 2013
Berichten: 65
Send a message via twitter to Thijs07
Standaard iPod touch 4g tips vervangen digitizer

Hallo,
De onderkant van mijn touchscreen reageert niet meer dus wil ik het vervangen, de reden dat die kapot is gegaan is waarschijnlijk (nog steeds niet zeker) doordat het digitizer kabeltje niet goed geplooid zat nadat ik mijn ipod 4g open had gemaakt.

Ik ben van plan om mijn kapotte digitizer te vervangen door een nieuwe, het is mijn eerste keer dus begin ik simpel met een gemonteerde voorkant. Heeft iemand nog dingen waren ik specifiek goed op moet letten of een stap voor stap instructie?

Ik kan mezelf bijna niet voorstellen dat ik iets verkeerds gedaan heb met het digitizer kabeltje en wil dan ook graag weten wanneer die wel goed zit en wanneer niet.

Gr. Thijs
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 March 2013, 12:20
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Locatie: Gelderland
Berichten: 1.357
Standaard

Je moet hem goed plooien in een Z
  #3  
Oud 17 March 2013, 14:36
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 March 2013
Berichten: 65
Send a message via twitter to Thijs07
Standaard

Hij zit goed geplooid, ik zie ook geen krasjes of beschadigingen. Zou er misschien een andere oorzaak zijn waardooen de onderste centimeter van mijn touchscreen het niet meer doet?
  #4  
Oud 17 March 2013, 16:02
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Locatie: Gelderland
Berichten: 1.357
Standaard

Als ik de foto bekijk, in je eerdere topic is je flexkabel. Gescheurd
  #5  
Oud 17 March 2013, 16:22
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 March 2013
Berichten: 65
Send a message via twitter to Thijs07
Standaard

ik heb nog nooit een foto gepost
  #6  
Oud 17 March 2013, 16:30
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Locatie: Gelderland
Berichten: 1.357
Standaard

Oke dan heb ik het fout

http://forum.iculture.nl/f28/iphone/...onderzoek.html

Dan is de volgende zet een nieuw scherm plaatsen ...
  #7  
Oud 17 March 2013, 16:31
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 March 2013
Berichten: 65
Send a message via twitter to Thijs07
Standaard

ja dat was een voorbeeld van iemand anders, maar dat is niet mijn ipod

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 17 maart 2013 om 16:32 ----------

het probleem is eigenlijk dat ik nog niet precies weet waar het aan ligt, het kabeltje lijkt in orde (misschien nog iets verschoven ofso) en de rest van het touchscreen doet het wel.
ik kan wel het scherm vervangen, maar misschien komt het probleem dan weer snel terug, daarom wil ik weten waar het aan ligt
  #8  
Oud 17 March 2013, 17:09
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Locatie: Gelderland
Berichten: 1.357
Standaard

Haal je ipod nog eens uit elkaar lift het moederbord op thv touchscreen connector op

En druk met. Een pincet de connector eens goed aan .

Wellicht zit hij er iets scheef op
  #9  
Oud 17 March 2013, 17:53
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 March 2013
Berichten: 65
Send a message via twitter to Thijs07
Standaard

de conector zit toch met een koper draadje vast? hoe moet ik dat weer goed vastzetten dan?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
geen beeld na vervangen digitizer rmacy iPad algemeen 4 27 September 2015 11:51
Glas van Ipod Touch 4G vervangen Newo iPhone algemeen 4 19 November 2012 15:51
ipod touch 4g scherm vervangen ivotje10 iPhone accessoires en onderdelen 1 17 April 2012 19:25
3G: Digitizer vervangen, maar touchscreen werkt nog niet Vinylmasterz iPhone algemeen 3 26 December 2011 12:17
Geen beeld na vervangen glas digitizer RodneyR iPhone algemeen 0 9 May 2011 18:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:34.