"Geen Service" Iphone 4 32gb

"Geen Service" Iphone 4 32gb discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb sinds een week een iphone 4 32gb. Deze had ik gekocht met een "geen service" probleem. Ik heb hierbij een stukje van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 April 2013, 20:59
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2013
Berichten: 8
Standaard "Geen Service" Iphone 4 32gb

Hallo,

Ik heb sinds een week een iphone 4 32gb.
Deze had ik gekocht met een "geen service" probleem.

Ik heb hierbij een stukje van het moederboard laten solderen. Hierna had ik weer vol bereik.

Nu sinds 5 uur heb ik ineens helemaal geen bereik meer. Alles na gekeken, stekker van antenne nog keer opnieuw erop gedaan, soldeer bruggetje zit er nog netjes op.

Verder heb ik de standaard dingen al gedaan, switchen in vliegtuig modus, simkaart opnieuw erin, netwerkinstellingen gereset...

Zou dit betekenen dat gewoon de antenne gewoon stuk is? Komt dit vaker voor? Want kom dit op internet eigenlijk niet tegen.

Alvast bedankt,

Gr. Maarten
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 April 2013, 21:37
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Locatie: Gelderland
Berichten: 1.357
Standaard

Heb je de soldeerbruggen doorgemeten?
  #3  
Oud 11 April 2013, 21:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2013
Berichten: 8
Standaard

Ehm, hoe kan ik dat doen? Want er zitten 2 "drukknopjes" op zoon printplaat.
1 waar de stekker van de antenne op komt, de ander zit niets op.

Horen deze twee aan elkaar te zitten? (dus mulimeter op weerstand zetten en dan meten of er weerstand is)

Kan me eigenlijk niet voorstellen dat het hier aan licht. Maar zal het voor de zekerheid nog nakijken.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 11 april 2013 om 21:51 ----------



Waar de twee rondjes staan, zoude deze twee aan elkaar moeten zitten? (dus met weerstandsmeter te meten...
  #4  
Oud 12 April 2013, 10:30
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Locatie: Gelderland
Berichten: 1.357
Standaard

Ik snap je niet helemaal je praat nu over twee drukknopjes ?

Eerder had je het over. (soldeer bruggetje zit er nog netjes op)
  #5  
Oud 12 April 2013, 19:43
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2013
Berichten: 8
Standaard

Heb nu ergens anders de diode opnieuw laten plaatsen.

ongeveer een uur bereik gehad, nu weer exact het zelfde, geen service...
  #6  
Oud 12 April 2013, 19:44
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Locatie: Gelderland
Berichten: 1.357
Standaard

Dus zal er wel sluiting inzitten waardoor deze steeds doorbrand
  #7  
Oud 12 April 2013, 19:48
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2013
Berichten: 8
Standaard

Lijkt het op.
Bij de winkel zeiden ze dat ik een restore moest doen.

Dit ga ik nu proberen, zit nu nog op 6.1, ga m nu naar 6.1.2 opdaten.
  #8  
Oud 14 April 2013, 23:33
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2013
Berichten: 8
Standaard

Update naar 6.1.3 gedaan en geen problemen meer
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3gs 32gb "geen service" Spacelands Unlock 16 4 May 2013 16:31
iPhone 3gs "geen service"/"zoeken.." zozamis Unlock 10 21 December 2011 20:48
"Geen Service" "herstel vereist" melding Martijnvdberge iPhone algemeen 13 24 January 2011 12:59
iphone "no service" bij "enable 3G" optie arnevt iPhone algemeen 4 13 September 2010 19:03
iPhone 2G: "GEEN SERVICE" met T-Mobile sim elvisP T-Mobile 20 2 January 2009 17:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:40.