Imessage werkt plots niet meer?!

Imessage werkt plots niet meer?! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedenavond allen, Ik zit met een ''probleem'' op mijn telefoon die ik niet opgelost krijg. Sinds ongeveer 1,5 week wil mijn iPhone 5 geen imessage ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 April 2013, 19:40
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2013
Berichten: 5
Standaard Imessage werkt plots niet meer?!

Goedenavond allen,

Ik zit met een ''probleem'' op mijn telefoon die ik niet opgelost krijg. Sinds ongeveer 1,5 week wil mijn iPhone 5 geen imessage berichten meer ontvangen en versturen. Alles komt aan als sms en vertrekt ook als een sms.. Opzich geen probleem, maar het moet natuurlijk anders zijn.

Hier voor was het met enkele contacten al zo dat het versturen van de blauwe tekstballonnentjes te wensen overliet. Maar zoals eerder gezegd, sinds een dag of 10 vertikt mijn telefoontje het helemaal... Wie o wie kent dit probleem en weet hoe het te verhelpen is?


Met vriendelijke groet,

Jasper
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 April 2013, 19:53
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.089
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jazszper Bekijk bericht
... Wie o wie kent dit probleem en weet hoe het te verhelpen is?
Heb je de zoekfunctie van het forum al eens gebruikt? Over dit probleem lopen er al een aantal topics. Ga daar ook eens kijken.
  #3  
Oud 15 April 2013, 20:35
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.731
Standaard

Je bent niet alleen, ne maat van me had ook een 3tal dagen hetzelfde voor, nu ist terug in orde, is vanzelf in orde gekomen, zeer raar allemaal.
  #4  
Oud 15 April 2013, 21:37
pedro270's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2012
Berichten: 134
Standaard

Zelf ook last gehad van dit probleem.
Ik heb het opgelost gekregen om facetime en imessage uit te doen, restart en terug weer aan en activeren met apple id.
Dit op een iPhone 4
  #5  
Oud 15 April 2013, 22:22
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1.411
Standaard

Er staat geloof ik ook een artikel op iPhone - iPhoneclub - de grootste Apple iPhone blog in Nederland dat iMessage een paar dagen heeft plat gelegen.

Misschien moet je het is uitzetten en terug inschakelen.
  #6  
Oud 15 April 2013, 22:31
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2013
Berichten: 5
Standaard

Hartelijk dank voor de reacties! Inderdaad, door uit en aan zetten doet ie het wel. Laatste vraag; sinds dat de imessage het niet meer deed, heb ik ook een E ipv 3g in mijn hoekje staan. Ik heb al gelezen dat dit iinhoud dat je tussen 2g en 3g inzit ofzo. Hoe verhelp je dit?
  #7  
Oud 16 April 2013, 07:05
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jazszper Bekijk bericht
Hartelijk dank voor de reacties! Inderdaad, door uit en aan zetten doet ie het wel. Laatste vraag; sinds dat de imessage het niet meer deed, heb ik ook een E ipv 3g in mijn hoekje staan. Ik heb al gelezen dat dit iinhoud dat je tussen 2g en 3g inzit ofzo. Hoe verhelp je dit?
Graag gedaan. Soms is het heel simpel.

Staat je 3G schakelaar aan bij instellingen?
  #8  
Oud 16 April 2013, 14:55
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2013
Berichten: 5
Standaard

Ja die staat aan. Het is ook niet constant. Maar het over grote deel van de dag geeft het apparaatje een E aan ipv 3G. Eerst dacht ik, het ligt er aan als ik ergens binnen ben, dit maakt echter niets uit. Soms in de woonkamer 3g, soms een E....
  #9  
Oud 16 April 2013, 15:09
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

De "E" staat voor EDGE.
Wanneer de iPhone overschakelt op EDGE betekent dat dat er in elk geval op dat moment onvoldoende 3G dekking is.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #10  
Oud 16 April 2013, 15:16
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wouter1981 Bekijk bericht
De "E" staat voor EDGE.
Wanneer de iPhone overschakelt op EDGE betekent dat dat er in elk geval op dat moment onvoldoende 3G dekking is.
Klopt. Welke provider heb jij juist?
  #11  
Oud 16 April 2013, 15:20
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Techfreak Bekijk bericht
Klopt. Welke provider heb jij juist?
t-mobileicon NL
  #12  
Oud 16 April 2013, 15:22
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wouter1981 Bekijk bericht
Was eigenlijk een vraag voor de TS.

Mijn excuses.
  #13  
Oud 16 April 2013, 15:24
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Techfreak Bekijk bericht
Was eigenlijk een vraag voor de TS.

Mijn excuses.
Geen punt.
  #14  
Oud 16 April 2013, 15:39
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2013
Berichten: 5
Standaard

kpnicon. Het is een ''probleem'' wat zich sinds een maand ongeveer voordoet. Daarvoor nooit problemen gehad met het 3G netwerk van KPN.

Bedankt voor de onwijs snelle reacties trouwens!
  #15  
Oud 11 September 2015, 11:26
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 March 2014
Berichten: 3
Standaard iMessage

heb al gereset en alle andere dingen gedaan. Maar niks werkt. Iemand andere oplossing ?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iMessage werkt niet meer 20-01 Delvenaartje iPhone algemeen 7 23 January 2013 01:40
Facebookapp werkt plots niet meer robke1974 iPad algemeen 1 12 January 2013 20:13
imessage werkt niet meer prekii iPhone algemeen 1 4 May 2012 13:19
Cydia werkt plots niet meer !? fredstappers Jailbreak apps en thema's 161 20 January 2010 21:38
Wi-Fi werkt plots niet meer Luvlektrik Wi-Fi 7 20 October 2008 13:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:48.