iPhone 4S scherm kapot

iPhone 4S scherm kapot discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een Iphone 4S en mijn scherm is kapot doet niks meer nu wil ik nog een laatste back-up maken maar hij staat op ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 May 2013, 17:23
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Locatie: In een huis
Berichten: 21
Standaard iPhone 4S scherm kapot

Ik heb een Iphone 4S en mijn scherm is kapot doet niks meer nu wil ik nog een laatste back-up maken maar hij staat op slot is er een mogelijk om dit te omzeilen om toch een back-up te kunnen maken van mijn toestel ??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 May 2013, 18:58
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1.411
Standaard

Als je een 4s hebt, update je profiel dan ff.

Als je de iPhone aansluit op je pc, vind iTunes hem dan niet?

Want zo kan je toch alsnog een back up maken.
  #3  
Oud 14 May 2013, 21:40
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door silberfish-3gs Bekijk bericht
Ik heb een Iphone 4S en mijn scherm is kapot doet niks meer nu wil ik nog een laatste back-up maken maar hij staat op slot is er een mogelijk om dit te omzeilen om toch een back-up te kunnen maken van mijn toestel ??
Als je wi-fi en iCloud reservekopie aanstaan, kun je 'm inpluggen aan de oplader en een paar uur/nachtje laten liggen.
  #4  
Oud 14 May 2013, 21:44
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Als je wi-fi en iCloud reservekopie aanstaan, kun je 'm inpluggen aan de oplader en een paar uur/nachtje laten liggen.
Wat heeft hem aan de lader hangen met het topic te maken?
  #5  
Oud 14 May 2013, 21:48
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Locatie: Gelderland
Berichten: 1.357
Standaard

Je geeft aan dat je scherm niet werkt. Klopt dit?
Heb je een toegangscode op je iphone ?


Zo ja dan. Kan je niet in itunes komen omdat je toegangscode aan hebt staan.


Met beetje pech. Heb je ook al zonder dat je het in de gaten hebt gehad. Diverse malen je code verkeerd ingetoetst. En is je iphone geblokkeerd
  #6  
Oud 14 May 2013, 21:49
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Techfreak Bekijk bericht
Wat heeft hem aan de lader hangen met het topic te maken?
Blijft wi-fi continu aanstaan. Zonder wi-fi geen iCloud backup.
  #7  
Oud 14 May 2013, 21:54
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Blijft wi-fi continu aanstaan. Zonder wi-fi geen iCloud backup.
Op die manier.

Maar als de ts iTunes gebruikt, ziet hij ook echt wat hij aant doen is. En een back up met iCloud is niet zo volledig als eentje met iTunes geloof ik?
  #8  
Oud 14 May 2013, 22:03
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Schijnbaar heeft TS dat niet eerder gedaan, want die komt er niet in wegens codeslot

Locatie: In een huis

Daarom hoop ik dat TS wel verbinding heeft gemaakt met wi-fi. Verder is een iCloud back-up volledig genoeg en stukken beter dan niets
  #9  
Oud 14 May 2013, 22:14
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Schijnbaar heeft TS dat niet eerder gedaan, want die komt er niet in wegens codeslot

Locatie: In een huis

Daarom hoop ik dat TS wel verbinding heeft gemaakt met wi-fi. Verder is een iCloud back-up volledig genoeg en stukken beter dan niets
Ah, met op slot dacht ik dat hij gewoon bedoelde in stand-by of zo'n code als bij het slide to unlock scherm.

Maar dan is dat inderdaad een goed alternatief.
  #10  
Oud 14 May 2013, 22:21
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

TS doelt volgens mij op het codeslot van het veeg om te ontgrendelen op 't vergrendelscherm en als iTunes je iPhone niet kent dan kom je er niet in...

Nou ja TS (= topic starter) laat het maar weten
  #11  
Oud 15 May 2013, 10:58
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Locatie: In een huis
Berichten: 21
Standaard

idd het codeslot om hem te ontgrendelen itunes herkend me iphone 4s wel alleen moet hem ontgrendelen maar dat gaat niet om scherm aan diggelen ligt..
  #12  
Oud 15 May 2013, 11:47
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Ik denk dat het in de Apple Store ook zou kunnen, maar daar ben ik niet zeker van.
  #13  
Oud 15 May 2013, 12:29
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1.411
Standaard

Of inloggen op iCloud via de pc en zo iets proberen?
  #14  
Oud 15 May 2013, 15:51
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard


https://support.apple.com/kb/DL1455?viewlocale=nl_NL

Open eens het iCloud-controle paneel voor Windows en klik op Manage/Beheer. Selecteer hier "Backups" en kijk naar de datum van de laatste reservekopie voor jouw iPhone. Laat je iPhone aan de oplader en kijk na een paar uur nogmaals.

Ik hoop alleen maar dat je 'm niet uitgezet hebt, want dan zal-ie zelfs aan de opplader niet verbinden met wi-fi En dan kan ik alleen maar aanraden bij de Apple Store langs te gaan.
  #15  
Oud 16 May 2013, 13:29
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2010
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 743
Standaard

Print een plaatje van een iphone scherm uit en houd dit ernaast. Dan weet je waar de cijfers van het slot zitten en kun je hem ontgrendelen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 5 kapot scherm. martijndk1983 iPhone algemeen 27 28 March 2013 09:53
Kapot scherm iPhone 4 iPhone4Robin iPhone algemeen 2 6 June 2011 20:52
Scherm kapot Iphone 2G koenvanwieren iPhone algemeen 0 19 August 2010 13:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:11.