Ipod geblokkeerd

Ipod geblokkeerd discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, Gisteren heb ik van een vriend een iphone 3g gekregen die hij nietmeer gebruikte. Hj kreeg hem niet meer aan de praat maar had ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 July 2013, 15:47
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2013
Berichten: 5
Standaard Iphone geblokkeerd

hallo,

Gisteren heb ik van een vriend een iphone 3g gekregen die hij nietmeer gebruikte. Hj kreeg hem niet meer aan de praat maar had ook niks geprobeerd. Ik hoopte dat het mij zou lukken met het beetje wat ik wist maar tot nu toe kom ikniet veel verder.

Hier even de feiten op een rij: De iphone is geblokkeerd, op het scherm staat dat ik nog 6 miljoen en zoveel minuten moet wachten.
De computer waar hij hem desttijds mee gebruike heeft hij niet meer.
Met de reset funtie ( homebutton en aan en uit knop) gaat hij wel uit maar start niet op, het appletje blijft dan weg gaan en terugkomen.
Als ik hem aan de computer hang word hij wel herkent en gaat de iphone aan maar wordt er gevraagd naar het invoeren van de code, deze heb ik wel maar ik heb geen mogelijkheid hem in te voeren.

Wie o wie kan me hiermee helpen?

Groetjes en b.v.d,

Fabian

Laatst gewijzigd door Dekleinedwerg; 24 July 2013 om 19:25.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 July 2013, 17:57
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

Uit onderstaande link blijkt dat je de computer nodig hebt waarmee hij altijd gesynct is geweest.

Als je deze niet hebt moet je hem aansluiten op iTunes een hem volledig nieuw instellen.

Zie deze link; iPhone is disabled, try again in 22 million minutesMacHelpline.net

De titel van je topic klopt niet aangezien je het over een iPod hebt. En nu over een iPhone. Misschien dit even aanpassen of duidelijk maken dat het 100% zeker over een iPhone gaat.

Laatst gewijzigd door Techfreak; 24 July 2013 om 17:59. Reden: Melding over topic onderwerp.
  #3  
Oud 24 July 2013, 19:30
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2013
Berichten: 5
Standaard

dankjewel voor het antwoord,

het gaat inderdaad gewoon over een iphone. ik heb zelf nog een ipod vandaar dat ik me vergiste in de titel.
Het terughalen van de data wordt hiermee wel onmogelijk is het niet?
  #4  
Oud 24 July 2013, 19:40
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dekleinedwerg Bekijk bericht
dankjewel voor het antwoord,

het gaat inderdaad gewoon over een iphone. ik heb zelf nog een ipod vandaar dat ik me vergiste in de titel.
Het terughalen van de data wordt hiermee wel onmogelijk is het niet?
Ja het terughalen van de app's en andere gegevens is inderdaad onmogelijk.
  #5  
Oud 24 July 2013, 19:54
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2013
Berichten: 5
Standaard

Ik had dit trouwens nog niet geprobeerd aangezien mijn vriend nog wat bestanden eraf wilden hebben als het lukt. Mocht dit niet kunnen dan was dit ook geen probleem. Het volgende probleem is alleen dat ik de iphone niet kan vinden in mijn itunes om een full restore uit te voren. Ook al krijg ik wel de melding dat ik het wachtwoord moet invoeren. Hoe gaat dit in zijn werk dan?
  #6  
Oud 24 July 2013, 20:04
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dekleinedwerg Bekijk bericht
Ik had dit trouwens nog niet geprobeerd aangezien mijn vriend nog wat bestanden eraf wilden hebben als het lukt. Mocht dit niet kunnen dan was dit ook geen probleem. Het volgende probleem is alleen dat ik de iphone niet kan vinden in mijn itunes om een full restore uit te voren. Ook al krijg ik wel de melding dat ik het wachtwoord moet invoeren. Hoe gaat dit in zijn werk dan?
Je kan hem (denk ik) wel aan de praat krijgen als je hem in dfu modus zet.
  #7  
Oud 24 July 2013, 20:19
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2010
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 743
Standaard

Maar je zei dat hij zonder computer steeds aan en uit ging. Dat lijkt toch op een kapotte accu. Om de software te herstellen is een werkende accu nodig, anders zul je tal van foutmeldingen krijgen waar je niks wijzer van wordt.
  #8  
Oud 24 July 2013, 20:44
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door arjan95 Bekijk bericht
Maar je zei dat hij zonder computer steeds aan en uit ging. Dat lijkt toch op een kapotte accu. Om de software te herstellen is een werkende accu nodig, anders zul je tal van foutmeldingen krijgen waar je niks wijzer van wordt.
Dat zou inderdaad ook kunnen. Goed punt.
  #9  
Oud 24 July 2013, 22:35
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2013
Berichten: 5
Standaard

Bedankt, ik ga het eens
Proberen. Toen ik hem van mijn vriend kreeg was hij gewoon aan dus aan de
Accu het niet liggen denk
Ik. Ik zal jullie up to date
Houden
  #10  
Oud 31 July 2013, 16:10
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2013
Berichten: 5
Standaard

ok. daar ben ik weer (ik was er een paar dagen tussenuit dus vandaar) maar ik probeer hem nu dus in dfu modus te zetten. Maar de iphone wil nu weer niet uit! haha, schiet niet echt op dus....
Ik begin te denken dat dit eigenlijk gewoon een enkeltje prullenbak gaat worden want volgens mij is er vanalles en nog wat aan de hand met dit ding.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 31 juli 2013 om 15:42 ----------

het uit knopje werkt wel, als ik hem van de computer haal en hem ''aan'' zet dan begint het appletje te knipperen. verder dan dat gaat hij niet. Hang ik hem aan de pc, dan gaat hij vanzelf aan maar krijg ik hem niet uitgezet om in dfu modus te gaan
Reageren

Labels
geblokkeerd


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPod is geblokkeerd: hoe te deblokkeren? erossou iPhone algemeen 3 12 May 2013 13:49
[HELP] iPod Geblokkeerd [HELP] Dyon15 iPhone algemeen 2 21 October 2011 09:58
iPod Touch 2G geblokkeerd, Power Button defect pposthoorn iPhone algemeen 0 1 July 2011 15:38
Ipod geblokkeerd??? necarten iPhone algemeen 54 10 August 2010 15:03
iPhone 1e gen.: geblokkeerd larsvthullenaar Unlock 2 8 February 2010 01:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:36.