Appstore doet raar (iPhone 4S)

Appstore doet raar (iPhone 4S) discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Mijn Appstore doet heel erg raar op mijn iPhone 4S. Ik dacht eerst dat er een storing was maar zie hier nergens bericht van. Afbeelding: ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 August 2013, 21:15
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2012
Berichten: 44
Standaard Appstore doet raar (iPhone 4S)

Mijn Appstore doet heel erg raar op mijn iPhone 4S. Ik dacht eerst dat er een storing was maar zie hier nergens bericht van.

Afbeelding:
http://forum.iculture.nl/attachment....1&d=1375989302

Wie weet het probleem?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg photo.jpg‎ (16,9 KB, 61x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 August 2013, 06:42
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

De oorzaak ken ik niet, wel zie ik op het www dat het kan helpen als je de automatische tijdinstelling uitzet, eventueel daarna weer inschakelen (Instellingen/Algemeen/Datum en tijd/Stel automatisch in).
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 9 August 2013, 18:11
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2012
Berichten: 44
Standaard

Het dit geprobeerd maar mocht niet baten. Iemand anders misschien een oplossing?
  #4  
Oud 9 August 2013, 22:02
» iPod touch 32GB (v5) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 August 2013
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RicardoDimm Bekijk bericht
Het dit geprobeerd maar mocht niet baten. Iemand anders misschien een oplossing?
Een vriend van me heeft hetzelfde probleem, zie mijn discussie op het iCulture forum: http://forum.iculture.nl/f28/iphone/...d-ontwerp.html

Wanneer begon het probleem bij jou op te spelen Ricardo? Heb jij het al eens eerder gehad?

Ik hoop dat iemand een oplossing heeft, ik ben blijkbaar niet de enige die het probleem tegen komt.
  #5  
Oud 9 August 2013, 22:05
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2012
Berichten: 44
Standaard

Bij mij speelt het een paar dagen. Alleen het verschil is, bij jou word het oude ontwerp getoond. Dat heb ik ook gehad toen ik vanaf iOS 7 beta terug ging naar iOS 6. Had destijds telefoon helemaal leeg gehaald en dat hielp.

Maar mijn probleem is dat er gewoon een flinke error in de appstore zit.
  #6  
Oud 10 August 2013, 00:21
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2013
Berichten: 6
Standaard

Beste,
Ik denk ook iPhone herstellen, en dan gewoon reserve kopie terug zetten.



Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RicardoDimm Bekijk bericht
Bij mij speelt het een paar dagen. Alleen het verschil is, bij jou word het oude ontwerp getoond. Dat heb ik ook gehad toen ik vanaf iOS 7 beta terug ging naar iOS 6. Had destijds telefoon helemaal leeg gehaald en dat hielp.

Maar mijn probleem is dat er gewoon een flinke error in de appstore zit.
  #7  
Oud 10 August 2013, 09:17
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.085
Standaard

Probeer het onderstaande eens:

https://discussions.apple.com/thread...art=0&tstart=0
  #8  
Oud 10 August 2013, 12:12
» iPod touch 32GB (v5) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 August 2013
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RicardoDimm Bekijk bericht
Bij mij speelt het een paar dagen. Alleen het verschil is, bij jou word het oude ontwerp getoond. Dat heb ik ook gehad toen ik vanaf iOS 7 beta terug ging naar iOS 6. Had destijds telefoon helemaal leeg gehaald en dat hielp.

Maar mijn probleem is dat er gewoon een flinke error in de appstore zit.

Bij mij werd de eerste keer, net na de activatie van het apparaat (uit de verpakking halen en instellen) het oude ontwerp getoond, Ún kreeg ik die foutmelding net als jij. Dat is na een aantal dagen vanzelf opgelost, maar nu (twee weken later) weer terug. Nu wel het normale ontwerp, maar wel dezelfde foutmelding weer.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 10 augustus 2013 om 12:26 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Helaas heeft dit niets gedaan, bedankt voor de tip.
Ricardo, werkt dit wel bij jou?
  #9  
Oud 10 August 2013, 12:41
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2013
Berichten: 6
Standaard

Google, of kijk op youtube

:How to fix AppStore error "Cannot connect to iTunes Store" - YouTube
Veel plezier.


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jsnngtrslu Bekijk bericht
Bij mij werd de eerste keer, net na de activatie van het apparaat (uit de verpakking halen en instellen) het oude ontwerp getoond, Ún kreeg ik die foutmelding net als jij. Dat is na een aantal dagen vanzelf opgelost, maar nu (twee weken later) weer terug. Nu wel het normale ontwerp, maar wel dezelfde foutmelding weer.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 10 augustus 2013 om 12:26 ----------



Helaas heeft dit niets gedaan, bedankt voor de tip.
Ricardo, werkt dit wel bij jou?
  #10  
Oud 10 August 2013, 13:10
» iPod touch 32GB (v5) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 August 2013
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Iphonejailbreaker Bekijk bericht
Alles op Google al geprobeerd, en dat mag niets helpen. Rebooten, tijdzone aanpassen, handmatig de tijd verzetten, werkt allemaal niet.
  #11  
Oud 10 August 2013, 14:50
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2013
Berichten: 6
Standaard

Ookal dit gedaan: instellingen, algemeen , > datum en tijd, automatisch uit zetten dan een jaar vooruit zetten. App store weer openen, en dan automatische weer terug.

Ik weet niet zeker of je het al geprobeerd hebt dus daarom de uit leg

Groeten,


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
De oorzaak ken ik niet, wel zie ik op het www dat het kan helpen als je de automatische tijdinstelling uitzet, eventueel daarna weer inschakelen (Instellingen/Algemeen/Datum en tijd/Stel automatisch in).
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 4S - Appstore doet raar. L2202 iPhone algemeen 2 22 October 2012 11:44
iPhone: IPhone doet raar!?!?!?! iphone789 Jailbreak 1 21 January 2011 14:55
iphone doet raar the_nilsinho iPhone algemeen 5 22 July 2010 19:18
iphone doet raar atimoo Unlock [archief] 11 24 January 2008 20:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:09.