nieuwe router en invoer wachtwoord

nieuwe router en invoer wachtwoord discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) We hebben allebei een iPhone , ik dan wel een 5, de ander si een 4S. Nu hebben we een nieuwe router en dus ook ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 August 2013, 12:38
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2013
Berichten: 50
Standaard nieuwe router en invoer wachtwoord

We hebben allebei een iPhone, ik dan wel een 5, de ander si een 4S.
Nu hebben we een nieuwe router en dus ook een nieuw paswoord.
Op de laptop én op de iPhone4S ging het herkennen van de neiuwe router EN het onvoeren van het paswoord feilloos. Mara de de iPhone 5 vindt hij de router en als ik het paswoord invoer geeft hij telkens FOUTIEF PASWOORD en dan de naam van de router.
Hoe kan ik dan verhelpen, want ik deed het nu alm wel 10 keer en heb goed opgelet, ook ivm hoofdletter en zo.
Bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 August 2013, 20:21
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.545
Standaard

Dit is een iPad-forum, maar goed: wat is de naam van de nieuwe router ? En staat de oude ook nog vermeld in Instellingen ? Zo ja, dan moet je die laten vergeten. Waarschijnlijk zoekt ie naar de oude router.
  #3  
Oud 9 August 2013, 20:56
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2013
Berichten: 50
Standaard Iphone verbinden met nieuwe router

Bedankt en ja het gaat ook over de Iphone, want de nieuwe router (Thomson) herkennen onze beide iphones, maar het wachtwoord ingeven lukt alleen op de 4S want bij de iPhone 5 zegt hij steeds dat het wachtwoord onjuist is.
Hij vindt ook maar één netwerk, en dat is deze met de nieuwe router.
Raar toch of is er met sommige routers een probleem met sommige Iphones.

Zou een totaloe terugkeer naar de fabriekinstellingen hulp kunnen bieden, maar wat verlies ik dan juist als ik zo een drastische ingreep doe.

Walter
  #4  
Oud 10 August 2013, 11:42
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.545
Standaard

Herstel netwerkinstellingen. Dus niet de fabrieksinstellingen.
  #5  
Oud 12 August 2013, 16:10
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

// verplaatst naar juiste subforum
  #6  
Oud 12 August 2013, 17:09
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2013
Berichten: 50
Standaard

Beste,
Op hoop van zegen dat ik nu alles in de juiste topic en in het juiste forum plaats dan maar.
Het probleem is de iPhone 5 die plots wel het netwerk herkent maar steevast het ingevoerde wachtwoord als onjuist beschouwd. Hetzelfde gebeurt als ik bij iemand anders ben: ik krijg het wachtwoord, voer het in, maar steevast krijg ik de melding dat het wachtwoord niet correct is.
Het heeft dus niets met "onze" router te maken dus.
Wat wel gaat is dat hij probleemloos op een niet beveiligd netwerk gaat
De optie "negeer dit netwerk" krijg ik bij de beveiligde nooit te lezen.
Ik deed als wel eens een "herstel netwerkinstellingen", maar zonder resultaat
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Nieuwe router, geen verbinding meer met Wi-Fi mogelijk aagje123 iPhone algemeen 4 11 December 2012 12:42
draadloze synchronisatie lukt niet meer na plaatsing nieuwe router trebor1325 iPad algemeen 1 27 December 2011 13:46
Handmatig invoer contacten jligtenberg iPad algemeen 8 25 January 2011 17:10
Software: Laden data losse invoer Daros iPhone Navigatie 8 13 September 2010 17:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:48.