zwart scherm en draaiend rondje na fabrieksinstellingen.

zwart scherm en draaiend rondje na fabrieksinstellingen. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik heb een iPhone 3gs met jailbreak die ik er af wilde gooien in heb hem in fabrieksinstellingen gezet en nu heb ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 August 2013, 14:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 August 2013
Berichten: 7
Standaard zwart scherm en draaiend rondje na fabrieksinstellingen.

Hallo allemaal,


Ik heb een iPhone 3gs met jailbreak die ik er af wilde gooien in heb hem in fabrieksinstellingen gezet en nu heb ik al best lang een zwart scherm met het bekende ronddraaiende rondje in het midden? Hoort dit zo bij fabrieksinstellingen?

mvg
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 August 2013, 15:05
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 5
Standaard

Je iPhone connecten met iTunes en dan herstellen,dan installeert iTunes alles nieuw en dan later je reservekopie terugzetten.
  #3  
Oud 11 August 2013, 15:38
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.085
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mirsad1997 Bekijk bericht
Hoort dit zo bij fabrieksinstellingen?
Als de iPhone een jailbreak heeft gebeurt dat inderdaad.
  #4  
Oud 11 August 2013, 15:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 August 2013
Berichten: 7
Standaard

Ooh dus moet ik gwn wachten totdat het klaar is ofwat want het duurt nu al een uur???
  #5  
Oud 11 August 2013, 15:43
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.085
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mirsad1997 Bekijk bericht
Ooh dus moet ik gwn wachten totdat het klaar is ofwat want het duurt nu al een uur???
Het zal nooit klaar zijn. Zet de iPhone in DFU mode en herstel het ding met iTunes.
  #6  
Oud 11 August 2013, 15:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 August 2013
Berichten: 7
Standaard

Hoe zet ik hem in dfu mode.en als ik hem in de computer plug geeft de computer nieteens aan dat hij verbonden is met itunes
  #7  
Oud 11 August 2013, 15:49
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.085
Standaard

Klik op het blauwe vraagteken achter de woorden DFU mode.
  #8  
Oud 11 August 2013, 16:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 August 2013
Berichten: 7
Standaard

Tja het probleem is dat hij helemaal niet meer connect met itunes, hij is gewoon aangesloten maar er gebeurd verder niks
  #9  
Oud 11 August 2013, 20:05
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

- Nooit een jailbroken iPhone herstellen door middel van de ingebouwde reset-functie. Nooit.
- Als je iPhone succesvol in de DFU-modus is geplaatst en je sluit het daarna aan, dan zal iTunes aangeven dat er een apparaat in herstelmodus is gevonden.

Dus probeer nogmaals de iPhone in DFU te plaatsen.
__________________
Disclaimer: Tips en advies op het internet volg je altijd op eigen risico
  #10  
Oud 11 August 2013, 21:09
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 5
Standaard

Met in DFU mode zetten moet de iPhone wel aangesloten zijn met Itunes.
  #11  
Oud 23 September 2013, 15:12
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 February 2010
Locatie: Kerkrade
Berichten: 11
Standaard

Ik weet dat dit een oud topic is, maar wist niet of ik nu een nieuw topic aan moest maken of hier op moest reageren. Voor dit laatste gekozen.

Ik heb ook bovenstaand probleem. Echter als ik hem wil resetten. Met home en power knop doet hij nog niks. Is telefoon nu rijp voor de sloop? of is er nog iets anders uit te proberen?
  #12  
Oud 23 September 2013, 15:14
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Veroootje Bekijk bericht
Ik weet dat dit een oud topic is, maar wist niet of ik nu een nieuw topic aan moest maken of hier op moest reageren. Voor dit laatste gekozen.

Ik heb ook bovenstaand probleem. Echter als ik hem wil resetten. Met home en power knop doet hij nog niks. Is telefoon nu rijp voor de sloop? of is er nog iets anders uit te proberen?
Heb je al geprobeerd om hem in DFU mode te zetten? Zoals hierboven aangegeven. En wat gebeurd er al dan niet?
  #13  
Oud 23 September 2013, 15:38
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 February 2010
Locatie: Kerkrade
Berichten: 11
Standaard

Heb inderdaad ook geprobeerd om hem in dfu modus te zetten. Echter houd ik dit zwart scherm met dat draaiend rondje. Dus hij reageert daar niet op.
  #14  
Oud 23 September 2013, 15:41
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Veroootje Bekijk bericht
Heb inderdaad ook geprobeerd om hem in dfu modus te zetten. Echter houd ik dit zwart scherm met dat draaiend rondje. Dus hij reageert daar niet op.
En herkent iTunes de iPhone wel? Want als je dat scherm blijft zien, kan het zijn dat het niet gelukt is om hem in DFU modus te zetten.
  #15  
Oud 23 September 2013, 15:54
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 February 2010
Locatie: Kerkrade
Berichten: 11
Standaard

Itunes ziet de iPhone ook niet. het lukt niet om hem in DFU modus te zetten. Een aantal keer geprobeerd maar blijft gewoon zelfde scherm houden

Edit: Ik heb de telefoon leeg laten lopen. Daarna opnieuw proberen op te starten en hij werkt weer gewoon.

Laatst gewijzigd door Veroootje; 24 September 2013 om 09:21.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
zwart vierkantje met rondje in beeld (multitask) Hoe krijg ik het weg? lynda iPhone algemeen 6 12 November 2015 18:31
iPad 3 en 4 rozig scherm bij bepaalde lichtinval bij zwart scherm daantje22 iPad algemeen 13 7 November 2012 12:17
iPhone: zwart scherm met bovenbalk blijft zichtbaar als ik scherm uitzet boswachter85 Jailbreak 4 10 June 2012 12:48
bij bellen scherm zwart, blijft zwart als ik klaar ben, wat is er mis? superzemie iPhone algemeen 1 25 October 2010 12:04
HELP! ik heb een zwart scherm en draaiend rondje slippy da lizard iPhone algemeen 9 7 July 2008 21:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:39.