3G uitzetten iOS 7 iPhone 5

3G uitzetten iOS 7 iPhone 5 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ik wil graag 3g uitzetten want in mijn huis heb ik nauwelijks 3g, maar ik zie alleen de optie om 4g uit te zetten. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Discussie gesloten

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 14 October 2013, 16:33
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2011
Berichten: 270
Standaard 3G uitzetten iOS 7 iPhone 5

Hoi,

Ik wil graag 3g uitzetten want in mijn huis heb ik nauwelijks 3g, maar ik zie alleen de optie om 4g uit te zetten.

PS: Ik heb een Vodafoneicon red abonnement.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 October 2013, 16:35
Banned
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2012
Berichten: 282
Standaard

Dan moet je U 4G en mobiele data uitzetten.
3G kan je niet uitzetten in iOS7 omwille van 4G.
  #3  
Oud 14 October 2013, 16:43
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2011
Berichten: 270
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Urbanfoto Bekijk bericht
Dan moet je U 4G en mobiele data uitzetten.
3G kan je niet uitzetten in iOS7 omwille van 4G.
Dat is vervelend zeg, maar mobiele data moet wel aanblijven om whatsapp berichten te kunnen ontvangen
  #4  
Oud 14 October 2013, 17:03
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

Whatsapp en andere berichten komen ook aan via Wi-Fi. Althans bij mij toch
  #5  
Oud 14 October 2013, 17:15
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2011
Berichten: 270
Standaard

Ja, maar als je mobiele data uitzet dan staat 3g nog steeds aan, alleen de toegang tot het internet is verbroken dan.
  #6  
Oud 14 October 2013, 17:23
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

3G en 4G is toch maar een aanduiding voor snelheid.
Je kan gerust mobiele data uitzetten als je bij je Wi-Fi netwerk bent
  #7  
Oud 14 October 2013, 17:32
deuxani's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 138
Standaard

Als je 4G uitzet heb je gewoon nog GPRS en Edge internet over voor het geval je geen Wi-Fi hebt.
  #8  
Oud 14 October 2013, 17:48
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2011
Berichten: 270
Standaard

Volgens mij snappen jullie niet wat ik bedoel. Waar ik woon heb ik nog geen 4G en binnenshuis heb ik slecht 3G bereik. Wat ik dus wil is op het 2G netwerk gaan want bij slecht bereik gebruikt je telefoon meer energie. Mobiele data uitzetten heeft geen enkele zin want dat zet 3G niet uit, het blokkeert alleen de toegang tot het internet. Dus waarom zou ik mobiele data uit willen zetten?
De optie om 3G uit te zetten staat er niet bij, alleen de optie om 4G uit te zetten.

Maar goed, ik herinner dat Apple bij de iPhone 4S bij de release ook de optie waren vergeten om 3G uit te zetten, hopelijk fixen ze dat bij een update.
  #9  
Oud 14 October 2013, 18:04
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Locatie: apeldoorn
Berichten: 27
Stuur een bericht via MSN naar dutchie35
Standaard

Kan je uitzetten bij Instellingen/Mobiel netwerk Zit switch om 3G uit te zetten
  #10  
Oud 14 October 2013, 18:18
Banned
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2012
Berichten: 282
Standaard

Dat bedoelde ik mobiel netwerk.
Sorry...
  #11  
Oud 14 October 2013, 18:18
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

Kijk Disable EDGE/3G data on iPhone - iphonenodata.com - for free ik heb geen ervaring met dit
  #12  
Oud 14 October 2013, 20:06
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ipeertje Bekijk bericht
Waar ik woon heb ik nog geen 4G en binnenshuis heb ik slecht 3G bereik. Wat ik dus wil is op het 2G netwerk gaan want bij slecht bereik gebruikt je telefoon meer energie. Mobiele data uitzetten heeft geen enkele zin want dat zet 3G niet uit, het blokkeert alleen de toegang tot het internet. Dus waarom zou ik mobiele data uit willen zetten?
De optie om 3G uit te zetten staat er niet bij, alleen de optie om 4G uit te zetten.
- Apple heeft bewust de 3G-knop vervangen door de 4G-knop
- Mobiele data uitzetten zet álles uit, dus zowel 2G, 3G en 4G (goed om batterij te besparen)

Helaas dus. Je kunt feedback insturen en hopen dat er nog een paar miljoen mensen over klagen.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
EDGE is 2G, dat wilt TS niet uitzette.
__________________
Disclaimer: Tips en advies op het internet volg je altijd op eigen risico
  #13  
Oud 14 October 2013, 21:00
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 627
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
Dit is bedoeld voor de eerste generatie van de iPhone, omdat je tot en met iOS 3.1.3 niet mobiele data uit kan zetten.

Op alle andere iphones kan iOS 4 draaien, in iOS 4 zit een schakelaar om mobiele data uit te zetten. Zoals hierboven vermeld, de TS heeft hier niets aan.
  #14  
Oud 14 October 2013, 22:29
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2011
Berichten: 270
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
- Apple heeft bewust de 3G-knop vervangen door de 4G-knop
- Mobiele data uitzetten zet álles uit, dus zowel 2G, 3G en 4G (goed om batterij te besparen)

Helaas dus. Je kunt feedback insturen en hopen dat er nog een paar miljoen mensen over klagen.EDGE is 2G, dat wilt TS niet uitzette.
Dus jij zegt dat als ik mobiele data uitzet alles uitstaat (2g, 3g, 4g.)
Dat zou dan betekenen dat ik ook niet meer kan bellen.
Ik had gehoopt op betere antwoorden hier.
  #15  
Oud 14 October 2013, 22:41
Banned
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2012
Berichten: 282
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ipeertje Bekijk bericht
Dus jij zegt dat als ik mobiele data uitzet alles uitstaat (2g, 3g, 4g.)
Dat zou dan betekenen dat ik ook niet meer kan bellen.
Ik had gehoopt op betere antwoorden hier.
Raar mijn 3G staat uit op de 5s en toch kan ik bellen. Op mijne 5 stond die ook altijd uit en ook dan kon ik bellen. Rare iPhone die jij hebt hoor!
  #16  
Oud 14 October 2013, 23:05
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ipeertje Bekijk bericht
Dus jij zegt dat als ik mobiele data uitzet alles uitstaat (2g, 3g, 4g.)
Dat zou dan betekenen dat ik ook niet meer kan bellen.
Ik had gehoopt op betere antwoorden hier.
Mobiele data – Apple vond dit duidelijk genoeg voor 'internet via de provider' – schakelt alle mobiele dataverbindingen uit waarmee je iPhone op het internet kan. Dat wilt zeggen dat alle ondersteunde varianten 2.5G, 2.75G, 3G en 4G worden uitgeschakeld. Op de iPhone betekent dit dat GPRS, EDGE, UMTS, HSPA+, DC-HSDPA en LTE worden uitgeschakeld.

GSM blijft actief, je kunt dus gewoon bellen, maar niet internetten.

Goed genoeg?
  #17  
Oud 14 October 2013, 23:07
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.855
Standaard

Spraak en data zijn (inderdaad) verschillende dingen.
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #18  
Oud 14 October 2013, 23:20
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2011
Berichten: 270
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Urbanfoto Bekijk bericht
Raar mijn 3G staat uit op de 5s en toch kan ik bellen. Op mijne 5 stond die ook altijd uit en ook dan kon ik bellen. Rare iPhone die jij hebt hoor!
Logisch nadenken is moeilijk voor sommigen...

Laatst gewijzigd door ipeertje; 14 October 2013 om 23:41.
  #19  
Oud 15 October 2013, 21:54
Banned
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2012
Berichten: 282
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ipeertje Bekijk bericht
Logisch nadenken is moeilijk voor sommigen...
Trekt Uwe plan simpele ziel!
Gij denkt 3G nodig te hebben voor te bellen terwijl dat niet nodig is.
  #20  
Oud 15 October 2013, 22:02
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2011
Berichten: 270
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Urbanfoto Bekijk bericht
Trekt Uwe plan simpele ziel!
Gij denkt 3G nodig te hebben voor te bellen terwijl dat niet nodig is.
Jij snapt het volgens mij echt niet he? Het niveau is hier op dit forum zo laag, moet ik echt alles in Jip en Janneke taal uitleggen?

Dit topic mag van mij gesloten worden.
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Update`s van ios uitzetten op een 4 / 4s iPhoneJeff iPhone algemeen 10 18 July 2015 00:41
Unlock code uitzetten ios 7 iphone 5 egkok iPhone algemeen 2 3 October 2013 01:57
Iphone uitzetten Domino iPhone algemeen 2 22 December 2010 09:54
iPhone: Uitzetten iPhone 2G madna Jailbreak 3 19 November 2010 13:35
uitzetten iphone vivitje Archief 2 29 July 2009 20:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:13.