Vraagje over GPRS!

Vraagje over GPRS! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) beste forumleden, Ik heb sinds kort een iPhone ... maar ik merk dat hij het weer niet automatisch update en dat mijn google map ook ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 June 2008, 19:17
» iPhone NL 16GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 16 June 2008
Berichten: 2
Standaard Vraagje over GPRS!

beste forumleden,

Ik heb sinds kort een iPhone ... maar ik merk dat hij het weer niet automatisch update en dat mijn google map ook niet laad. Vraag je hierover moet ik dan gprs aanvragen (ik heb orange en daar kun je voor 6 euro25 kb ofzo en voor 100 kb 15 euro) maar als hij nou iedere keer dat weer upload en de map download waar je bent betaal je dan daar ook voor ? ? Graag jullie reactie hierop! Alvast bedankt voor jullie hulp..

Greetzzz Bank angle
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 June 2008, 19:34
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Bij elk gebruik van GPRS betaal je.
Dus een abo zou geen slecht idee zijn. Anders zou je wel eens een dure rekening kunnen krijgen!
  #3  
Oud 16 June 2008, 19:42
» iPhone NL 16GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 16 June 2008
Berichten: 2
Standaard

ja ok maar hoeveel gebruik je je als hij het weer download en je google maps download kan iemand mij dat vertellen
en of ik er met dat abbo bij orange world genoeg aan heb .
  #4  
Oud 17 July 2008, 15:50
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

-> Verplaatst naar GPRS-EDGE etc.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #5  
Oud 17 July 2008, 22:26
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 June 2008
Berichten: 28
Standaard

Ik zou idd kijken voor internet abonnement via je provicer. Erg voordelig .
Ik heb zelf ook een hi eindeloos online abonnement en ben hier erg tevreden over.
Ik heb alleen wel een klein vraagje, als ik gebruik maak van het internet krijg ik een E icoontje te zien. Internet werkt prima en valt allemaal gewoon onder mijn abonnement. Alleen nu is de vraag, waarom krijg ik een E te zien (E van Edge neem ik aan) ? Zou ik niet een G van Gprs moeten zien?
  #6  
Oud 17 July 2008, 22:34
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2008
Locatie: Den-Bosch
Berichten: 27
Standaard

Effe snel tussendoor.... het is 25MB en 100MB. je kan beter een abbonementje afsluiten van 15 euro en het in de gaten houden. Orange kan volgens mij ook activeren dat je een smsje krijgt als je in de buurt van je limiet zit.
  #7  
Oud 18 July 2008, 09:25
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nerotje Bekijk bericht
Ik zou idd kijken voor internet abonnement via je provicer. Erg voordelig .
Ik heb zelf ook een hi eindeloos online abonnement en ben hier erg tevreden over.
Ik heb alleen wel een klein vraagje, als ik gebruik maak van het internet krijg ik een E icoontje te zien. Internet werkt prima en valt allemaal gewoon onder mijn abonnement. Alleen nu is de vraag, waarom krijg ik een E te zien (E van Edge neem ik aan) ? Zou ik niet een G van Gprs moeten zien?
De iPhone heeft van origine geen GPRS-icoon en geeft daarom het standaard Edge-icoontje weer. M.b.v. de source van iFoneguide (kijk hier voor de URL) kun je via Installer een GPRS-icoontje installeren.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #8  
Oud 18 July 2008, 15:06
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 June 2008
Berichten: 28
Standaard

Ah ok.
Bedankt voor het antwoord. Misschien inderdaad een leuke optie om er een G tekentje van te maken
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
GPRS sjowol Wiki - Begrippen 108 19 February 2010 16:56
GPRS EDGE en 3G seaart iPhone algemeen 10 9 October 2008 20:16
GPRS jordilok Archief 7 28 April 2008 13:12
GPRS vreetje Archief 1 23 April 2008 17:26
GPRS icoon alleen zichtbaar als GPRS actief is Bomans Archief 3 1 March 2008 04:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:53.