4G/LTE werkt niet meer

4G/LTE werkt niet meer discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik woon in Dubai en gebruik het netwerk van Etisalat voor 4G, ik ben een week thuis geweest in NL en gebruik daar het Vodafone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 31 October 2013, 13:31
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 64GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2009
Locatie: Dubai
Berichten: 22
Standaard 4G/LTE werkt niet meer

Ik woon in Dubai en gebruik het netwerk van Etisalat voor 4G, ik ben een week thuis geweest in NL en gebruik daar het Vodafone netwerk voor 4G. Na terugkomst in Dubai werkt mijn 4G niet meer.

Etisalat beweert dat volgens hun systeem er geen probleem met mijn iPhone is en dat 4G automatisch geactiveerd is voor elke sim die ze hebben.

Alles geprobeerd, iPhone meerdere malen hersteld en verschillende back ups geprobeerd met hetzelfde resultaat, 4G werkte trouwens prima in NL met Vodafone.

Ik heb ook de sim wisseltruc geprobeerd om te checken of de juiste APN settings erin stonden en ook dat lijkt te kloppen, dus na al het resetten (ook alleen de netwerk instellingen) heb ik geen optie meer over om het probleem op te lossen. Ik draai 7.0.3 en 4G werkte prima met deze versie in NL.


Heb de iphone 5 gekocht bij de Nederlandse Apple store in Amsterdam in oktober 2011 dus ik kan jammergenoeg niet even langslopen bij de Genius bar (geen Apple store in Dubai). Ook accepteert mijn iPhone mijn password niet voor mijn Wi-Fi in Dubai, ik kan alleen mijn eigen Wi-Fi gebruiken na een reserve kopie terug te zetten.


Iemand enig idee wat ik verder nog kan proberen?

Alvast heel erg bedank

ps. 3G werkt wel gewoon

Laatst gewijzigd door roden737; 31 October 2013 om 14:15.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31 October 2013, 16:07
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2010
Berichten: 585
Standaard

Harde reset al geprobeerd?
  #3  
Oud 31 October 2013, 16:14
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2010
Locatie: Sint-Truiden, Belgi
Berichten: 371
Send a message via twitter to kenneth12345
Standaard

Sneu voor je, hopelijk vind je snel een oplossing..
maar moest ik in Dubai wonen zou dit mijn minste zorg zijn ;D
  #4  
Oud 31 October 2013, 18:12
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 64GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2009
Locatie: Dubai
Berichten: 22
Standaard

Ja ook meerdere keren een hard reset toegepast, heeft geen enkel effect.

LOL Kenneth, helemaal met je eens Dubai is zeker geen fijne plek maar nog steeds beter dan werkeloos op de bank zitten..

Iemand nog een idee?
  #5  
Oud 31 October 2013, 18:19
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2010
Locatie: Sint-Truiden, Belgi
Berichten: 371
Send a message via twitter to kenneth12345
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door roden737 Bekijk bericht
Ja ook meerdere keren een hard reset toegepast, heeft geen enkel effect.

LOL Kenneth, helemaal met je eens Dubai is zeker geen fijne plek maar nog steeds beter dan werkeloos op de bank zitten..

Iemand nog een idee?
Ik snap je niet, ik zeg toch; 'als ik in Dubai zou wonen, zou die 4G n van men minste zorgen zijn' ALSOF IK NIET NAAR DUBAI WIL, tuuuuuurlijk wel!
Btw, ben niet werkloos en zit alles behalve veel op de bank lol
  #6  
Oud 1 November 2013, 11:44
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 64GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2009
Locatie: Dubai
Berichten: 22
Standaard

Iemand nog een idee, hoop nog steeds dat ik niet de eerste ben met dit probleem en dat er nog een oplossing voor te vinden is.....
  #7  
Oud 1 November 2013, 11:48
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2010
Berichten: 468
Standaard

Wis inhoud en instellingen al geprobeerd? Of een restore via iTunes?

Anders zou ik een nieuwe simkaart aanvragen, gezien het feit dat je wel gewoon gebruik kunt maken van 4G in Nederland.
  #8  
Oud 1 November 2013, 11:49
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2010
Locatie: Sint-Truiden, Belgi
Berichten: 371
Send a message via twitter to kenneth12345
Standaard

Mss ook je settings van mobiel netwerk eens volledig opnieuw instellen?
  #9  
Oud 1 November 2013, 13:08
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 64GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2009
Locatie: Dubai
Berichten: 22
Standaard

Bedankt voor de tips!

Jammergenoeg die opties al geprobeerd ook idd een nieuwe sim kaart.

Ik ben morgen 1 dag in Kiev maar zover ik weet heb je daar geen Vodafone met een 4G netwerk, kan het dus niet uitproberen.

Er zijn hier 2 providers: DU en Etisalat allebei staatsbedrijven en dus dezelfde eigenaar(lees geen concurrentie en dus hele hoge prijzen) allebei opereren ze met een LTE netwerk, overstappen gaat mij heel veel geld kosten ivm opzegkosten dus zou het eerst wel heel zeker moeten weten..

Zou het verder echt niet meer weten, kan helaas zelf niets meer verzinnen, Etisalat(mijn provider) geeft ook niet thuis..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone werkt niet meer en laadt niet meer op. mrlennard iPhone algemeen 1 28 October 2013 03:00
iPhone 4 home button werkt niet meer en nog meer hardware problemen daan1992 iPhone algemeen 0 18 August 2012 23:36
Iphone laadt niet meer op, wel melding, dfu werkt niet iTim iPhone algemeen 4 8 March 2010 22:27
Iphone werkt niet meer, start niet meer op... Brianvdz Archief 1 27 October 2008 13:46
Netwerk Selectie werkt na upgrade naar 1.1.4 via Ziphone werkt niet meer. m190677s Unlock [archief] 2 18 March 2008 16:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:41.