Touch ID werkt niet meer goed

Touch ID werkt niet meer goed discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Mijn Touch ID werkt niet meer zo goed als eerst. Weet iemand hier een oplossing voor? Alvast bedankt!...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 November 2013, 13:02
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 October 2013
Berichten: 15
Standaard Touch ID werkt niet meer goed

Hallo allemaal,

Mijn Touch ID werkt niet meer zo goed als eerst.
Weet iemand hier een oplossing voor?

Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 November 2013, 13:44
daveensannie's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 128GB (Goud) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 June 2010
Locatie: Zaandam
Berichten: 604
Standaard

Miss f goed schoonmaken of anders f vingerprint verwijderen en opnieuw configureren ?
  #3  
Oud 4 November 2013, 13:50
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 October 2013
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door daveensannie Bekijk bericht
Miss f goed schoonmaken of anders f vingerprint verwijderen en opnieuw configureren ?
al geprobeerd werkt maar voor even en daarna word het weer niet herkend
  #4  
Oud 4 November 2013, 19:40
Cliffiphone4's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Goud) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 272
Standaard

vingers wassen, homebutton schoonvegen en opnieuw configureren.
Werkte bij mij prima!
  #5  
Oud 9 November 2013, 21:40
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2013
Berichten: 1
Standaard

Touch ID werkt niet bij APP store en ITunes store wie heeft hier een oplossing voor alvast bedankt RUDIE

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 9 november 2013 om 21:54 ----------

Touch ID WERKT NIET BIJ APP STORE EN I TUNES STORE WIE HEEFT HIER EEN OPLOSSING VOOR ALVAST BEDANKT RUDIE
  #6  
Oud 9 November 2013, 22:15
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Sta da ingestelt in je instellingen?
Intellingen-algemeen-touch id en toegangscode.

De 1ste keer moet ik nog zelf mijn paswoord ingeven, vanaf de 2de keer altijd met de vinger .
  #7  
Oud 10 November 2013, 23:08
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2010
Berichten: 667
Standaard

dat touchID met aankopen lijkt nog niet helemaal 100% te werken. Het is me een aantal keer gelukt, maar ook vaak genoeg moet ik alsnog mijn Apple ID invoeren bij een aankoop. Als ik bij de TouchID instellingen de switch voor aankopen dan even uitzet en weer aanzet (en eenmalig mijn Apple ID invul), dan werkt het weer voor een tijdje. Maar dat kan zo weer veranderen, waardoor ik toch weer mijn Apple ID moet invoeren. Hebben meerderen dit?
  #8  
Oud 11 November 2013, 11:05
hot12345's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Locatie: Nijmegen
Berichten: 453
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wollie1979 Bekijk bericht
dat touchID met aankopen lijkt nog niet helemaal 100% te werken. Het is me een aantal keer gelukt, maar ook vaak genoeg moet ik alsnog mijn Apple ID invoeren bij een aankoop. Als ik bij de TouchID instellingen de switch voor aankopen dan even uitzet en weer aanzet (en eenmalig mijn Apple ID invul), dan werkt het weer voor een tijdje. Maar dat kan zo weer veranderen, waardoor ik toch weer mijn Apple ID moet invoeren. Hebben meerderen dit?
Nee, Als je dit probleem hebt.. bel applecare en maak een afspraak in Apple Storeicon in amsterdam. Dit hoort niet.
  #9  
Oud 11 November 2013, 15:36
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2010
Berichten: 667
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hot12345 Bekijk bericht
Nee, Als je dit probleem hebt.. bel applecare en maak een afspraak in Apple Storeicon in amsterdam. Dit hoort niet.
zo erg is het ook niet dat ik daarvoor helemaal naar A'dam ga karren. Het komt af en toe voor dat ik alsnog het AppleID moet invoeren. Meestal kan ik gewoon de touchID gebruiken. No problem dus....er zijn ergere dingen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
touch screen werkt niet goed tijdens opladen Mixpac iPhone algemeen 3 30 November 2012 11:57
Ipod touch 2g mc model werkt niet goed met usb 2.0 Djon iTunes 0 5 August 2010 11:22
Menuknop werkt niet goed meer wout1986 iPhone algemeen 3 26 May 2010 00:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:48.