iPhone 5S scherm hapert soms

iPhone 5S scherm hapert soms discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik zit met het volgende probleem. Ik heb op dit moment een iPhone 5S sinds twee weken en ik heb al een iphone sinds de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 December 2013, 09:52
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 September 2009
Berichten: 18
Standaard iPhone 5S scherm hapert soms

Ik zit met het volgende probleem.

Ik heb op dit moment een iPhone 5S sinds twee weken en ik heb al een iphone sinds de 3S, dus ik ben er best snel mee tegenwoordig. Dwz, ik ben soms met een paar apps tegelijk bezig waar ik snel tussen wil schakelen, bijvoorbeeld Whatsapp, muziek en Safari oid. En af en toe als ik schakel van de ene app, bijvoorbeeld Whatsapp, naar muziek, dan lijkt het wel alsof een klein gedeelte van het scherm heel even hapert, echt een miniseconde. Ik weet niet precies hoe ik het uit moet leggen maar waar als eerste in mijn opkwam was dat het ongeveer leek alsof een videokaart in een computer niet geod meer functioneert. Het zit mij niet dwars, maar ik ben bang dat er iets niet goed functioneert in mijn iPhone.

Herkent iemand wat ik bedoel?

Verder, ik weet niet of dit ermee te maken heeft, vanochtend toen ik muziek aan het luisteren was dempte het geluid automatisch. Dit probleem heb ik vaker gehad met een iPhone en toen was het een hardware probleem. Als ik het geluid dan weer harder wilde doen, dempte het weer meteen. Ik heb de iPhone gereset en toen was het opgelost. Misschien heeft het met elkaar te maken?

Ik heb het geprobeerd te googlen maar ik zou niet weten wat ik als zoektermen moet gebruiken.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 December 2013, 10:11
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2011
Berichten: 270
Standaard

Herstel je iPhone via iTunes. En plaats geen reserve kopie terug van itunes of icloud.
  #3  
Oud 3 December 2013, 17:23
» iPhone 7 Plus 256GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2012
Locatie: Haarlem
Berichten: 411
Send a message via twitter to yukhalilsel
Standaard

Dat haperen komt doordat je huige app alle cache heeft opgegeten, waardoor bij het wisselen naar een ander app, dat app eerst opnieuw moet opstarten.. Op oudere iphones is dat 'haperen' veel langer.
  #4  
Oud 3 December 2013, 17:28
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.081
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yukhalilsel Bekijk bericht
Dat haperen komt doordat je huige app alle cache heeft opgegeten...
Apps die cache opeten?
  #5  
Oud 3 December 2013, 17:49
» iPhone 7 Plus 256GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2012
Locatie: Haarlem
Berichten: 411
Send a message via twitter to yukhalilsel
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Apps die cache opeten?
Mwah, apps die volledig gebruik maken van de cache
  #6  
Oud 3 December 2013, 17:53
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.081
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yukhalilsel Bekijk bericht
Mwah, apps die volledig gebruik maken van de cache
Ah. Op die manier. Zo'n apps kende ik nog niet. Bedankt voor de info.
  #7  
Oud 3 December 2013, 18:24
» iPhone 7 Plus 256GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2012
Locatie: Haarlem
Berichten: 411
Send a message via twitter to yukhalilsel
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Ah. Op die manier. Zo'n apps kende ik nog niet. Bedankt voor de info.
Tim, jij weet net zo goed als ik dat als je meerdere apps open hebt staan, dat de laatste apps afgesloten worden. Met spelletjes is dat het beste merkbaar..
  #8  
Oud 3 December 2013, 18:33
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.081
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yukhalilsel Bekijk bericht
Tim, jij weet net zo goed als ik dat als je meerdere apps open hebt staan, dat de laatste apps afgesloten worden.
Ja, ik weet dat iOS apps in "suspended mode" kan zetten, of helemaal kan afsluiten, als er niet genoeg werkgeheugen meer is. Op een iPhone 5/5s met 1 GB werkgeheugen gebeurt dat echter niet zo snel.

En wat "cache" betreft is mij alleen de sandboxed data cache bekend en natuurlijk de "system data cache".

Dus, weer wat bijgeleerd. Nogmaals bedankt voor de info.

Laatst gewijzigd door timosha; 3 December 2013 om 18:43. Reden: Taelvauten
  #9  
Oud 3 December 2013, 20:52
» iPhone 7 Plus 256GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2012
Locatie: Haarlem
Berichten: 411
Send a message via twitter to yukhalilsel
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Ja, ik weet dat iOS apps in "suspended mode" kan zetten, of helemaal kan afsluiten, als er niet genoeg werkgeheugen meer is. Op een iPhone 5/5s met 1 GB werkgeheugen gebeurt dat echter niet zo snel.

En wat "cache" betreft is mij alleen de sandboxed data cache bekend en natuurlijk de "system data cache".

Dus, weer wat bijgeleerd. Nogmaals bedankt voor de info.
Uiteindelijk jij bedankt
  #10  
Oud 3 December 2013, 23:36
Wally©'s schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo BelgiŽ
Berichten: 1.873
Send a message via twitter to Wally©
Standaard

Na het cookie...is er nu dus ook het cache-monster...
__________________
Ignorance can easily be overcome...
Stupidity is forever...
  #11  
Oud 4 December 2013, 02:04
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2012
Berichten: 70
Standaard

@Derwinn en anderen.

Ik snap wat je bedoelt wat betreft zeer kleine hapering in het scherm.

Probeer het maar eens:
Schakel alle achtergrond apps eerst uit.
Ga naar eerste pagina's waarop de apps staan.
Dubbelklik op de Home knop zodat eerste pagina even klein wordt.
Tik vervolgens midden op het scherm zodat het weer volledig opent.
Kijk daarbij heel goed naar het bovenste deel van het scherm (waar batterij percentage etc. staat).
Ik zie bij mij althans, dat het scherm zich een fractie van een seconde aanpast.
Batterijpercentage en providergegevens in uiterst bovenste deel van het scherm zijn heel even onduidelijk totdat het scherm zich volledig heeft opgerekt.

Een te verwaarlozen euvel maar ik ben benieuwd of anderen dit ook hebben...
  #12  
Oud 4 December 2013, 02:17
» iPhone 7 Plus 256GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2012
Locatie: Haarlem
Berichten: 411
Send a message via twitter to yukhalilsel
Standaard

Gljsph
Dit heb ik ook, ja
  #13  
Oud 4 December 2013, 02:29
Wally©'s schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo BelgiŽ
Berichten: 1.873
Send a message via twitter to Wally©
Standaard

Kan ook te maken hebben met het parallax effect...
  #14  
Oud 4 December 2013, 12:40
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2012
Berichten: 70
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wally© Bekijk bericht
Kan ook te maken hebben met het parallax effect...
Die staat bij mij uit met toch het genoemde verschijnsel.
  #15  
Oud 4 December 2013, 14:40
Wally©'s schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo BelgiŽ
Berichten: 1.873
Send a message via twitter to Wally©
Standaard

Klopt...same here...maar het is mini...mini...minimaal...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone toont soms zwart scherm bij wakker worden, en soms ook niet... Zonman iPhone algemeen 3 19 November 2013 23:34
Iphone 5 scherm verkleurt soms blauw en vervaagt helemaal weg Arnaud_b iPhone algemeen 8 8 October 2013 19:33
Iphone 4 soms horizontale strepen of scherm wordt wit/zwart erna omed4life iPhone algemeen 4 5 January 2011 19:50
Scherm reageert soms niet & iPhone blijft hangen Ive24 iPhone algemeen 8 21 May 2009 12:48
Scherm reageert soms niet. stickvis iPhone algemeen 7 29 August 2008 14:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:41.