Facebook en data-roaming

Facebook en data-roaming discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Onlangs was ik in het buitenland en heb ik data roaming doelbewust aan laten staan. Ik heb uit de lijst van apps een keus gemaakt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29-01-14, 20:26
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2014
Berichten: 2
Standaard Facebook en data-roaming

Onlangs was ik in het buitenland en heb ik data roaming doelbewust aan laten staan.

Ik heb uit de lijst van apps een keus gemaakt die gebruik mochten maken van data roaming. Facebook hoorde daar niet bij, maar zodra je het menu verliet en meteen of later terugkeerde, was Facebook weer geactiveerd.

Is dit een bug, een smerige streek of wellicht wat anders? Dit gebeurde alleen bij Facebook. Heeft iemand hetzelfde geconstateerd?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30-01-14, 06:19
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Ik heb zojuist in het 'Mobiel netwerk' paneel mobiele data voor Facebook uitgeschakeld terwijl roaming ingeschakeld stond, teruggegaan naar het hoofdmenu en weer naar 'Mobiel netwerk' en Facebook stond nog steeds uitgeschakeld… Mogelijk had een harde reset je geholpen.
__________________
Disclaimer: Tips en advies op het internet volg je altijd op eigen risico
  #3  
Oud 30-01-14, 12:47
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2014
Berichten: 2
Standaard

@Bubbly: Mogelijk had een harde reset geholpen. Mogelijk had het verwijderen van de app en het opnieuw instaleren geholpen. Mogelijk is er leven op Mars. Allemaal dingen die we niet weten.

Maar even voor de volledigheid; was jij op het moment dat jij dit probeerde in het buitenland?
  #4  
Oud 30-01-14, 20:52
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Sorry voor de tip

Nee, maar dat zou geen effect moeten hebben op je telefooninstellingen. Je data-toegang instellingen hebben namelijk niks te maken met je locatie of netwerk.
Reageren

Labels
bug, buitenland, data, facebook, roaming


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Data-roaming? Uit of aan? Cgold Internet in buitenland (roaming) 29 09-08-11 23:50
Roaming data verbruik meten! Nono_Home Internet in buitenland (roaming) 7 04-08-11 22:37
KPN Abbo met IPhone 4 data roaming alloallostef KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 16-06-11 18:56
Data roaming Radical Madness T-Mobile 3 21-08-09 13:07
Data Roaming uitzetten? BadSide Internet in buitenland (roaming) 19 27-11-08 10:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:05.