Wipe feature in de firmware 2.0

Wipe feature in de firmware 2.0 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Apple heeft nu eindelijk een echte wipe gemaakt in de (beta) firmware 2.0 Kijk vooral naar de tijd die nodig is Links firmware 1.1.4 en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 June 2008, 22:54
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard Wipe feature in de firmware 2.0

Apple heeft nu eindelijk een echte wipe gemaakt in de (beta)firmware 2.0
Kijk vooral naar de tijd die nodig is



Links firmware 1.1.4 en rechts firmware 2.0

nieuwsbericht:
http://www.appleinsider.com/articles...ware_v2_0.html
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 June 2008, 07:43
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 307
Standaard

Hopelijk kan dit zometeen ook via Exchange 2003 of 2007 zodat er vanaf afstand een wipe gedaan kan worden als deze is opgenomen in je systeem.
ga eens op zoek of de iphone dit al aan kan via de exhange tools.
  #3  
Oud 26 June 2008, 09:25
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 307
Standaard

ha gevonden op de site van Apple staat het gewoon (Apple - iPhone - Enterprise - Integration.)

Citaat:
IT administrators can securely manage any iPhone that contains confidential company information using remote wipe and enforced security and password policies. These device configuration and remote management capabilities allow IT departments to quickly and seamlessly deploy iPhone throughout their companies.
hier word ik als administrator natuurlijk blij van nu kijken of het werkt
  #4  
Oud 26 June 2008, 09:56
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Op afstand wipen in 2.0, word ik toch niet vrolijk van... Maar je zal deze mogelijkheid wel kunnen uitzetten...
  #5  
Oud 21 July 2008, 15:07
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Daar houd k ook niet zo van, remote delete.........
Apple zal uit mijn iphone moeten blijven, niks op afstand rommelen in mijne....
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #6  
Oud 24 July 2008, 17:17
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Die waarschuwings tekst in de ronde cirkel voor firmware 2.0 heb ik niet met de Nederlandse taal. Klopt dat?
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #7  
Oud 24 July 2008, 22:55
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Heb ik wel op mijn 3G.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #8  
Oud 25 July 2008, 19:49
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Die waarschuwings tekst in de ronde cirkel voor firmware 2.0 heb ik niet met de Nederlandse taal. Klopt dat?
Wel als je wis alle inhoud en instellingen aanklikt
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #9  
Oud 25 July 2008, 19:56
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Je hebt helemaal gelijk. Ben er nooit zo voor om zulke knoppen te gebruiken als ik ze niet nodig heb
  #10  
Oud 25 July 2008, 20:39
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

heb ook ff bij die wipe feature gekeken, let vooral op de tijd die bij mij nodig is...

__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #11  
Oud 11 August 2008, 20:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 60
Standaard

mijne vertelde ook dat het 2 uur gaat duren daarna ben ik 3 dagen bezig geweest met FW overnieuw instaleren.. beter doe je het niet hehe ^^
__________________
UK 2.0 8GB iPhone
NL 2.0 16GB iPhone 3G
  #12  
Oud 13 August 2008, 09:56
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 76
Send a message via twitter to Snowgasm
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Flexa Bekijk bericht
mijne vertelde ook dat het 2 uur gaat duren daarna ben ik 3 dagen bezig geweest met FW overnieuw instaleren.. beter doe je het niet hehe ^^
Same here.

Heb het op mijn 3G nog niet geprobeerd, maar voor de bezitters van de 'oude' kan ik het van harte afraden.

Mijn iPhone liep na de 2 uur wipen volledig vast en kreeg alleen het apple logo met een draaiend cirkeltje in beeld. Heb hem volledig op nieuw moeten installeren (niet een hele gekke optie, hij werd toch verkocht).

Kan het dus van harte afraden.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Spontane remote lock en wipe pasa iPhone algemeen 1 13 March 2011 20:10
Remote Wipe iPhone wvy Desktop-applicaties 6 13 May 2010 14:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:45.