iphone blokkeert bij geen netwerk/verbinding ... geraak niet voorbij opstartscherm

iphone blokkeert bij geen netwerk/verbinding ... geraak niet voorbij opstartscherm discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Als ik met mijn iPhone in een gebouw (kelder onder de grond zonder ontvangst, stalen industriebouw hal) ben waar er geen ontvangst is om te ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 May 2014, 21:50
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 May 2014
Berichten: 2
Standaard iphone blokkeert bij geen netwerk/verbinding ... geraak niet voorbij opstartscherm

Als ik met mijn iPhone in een gebouw (kelder onder de grond zonder ontvangst, stalen industriebouw hal) ben waar er geen ontvangst is om te bellen, maar ook geen 3 of 4G verbinding is ... gaat mijn iphone naar één van de eerste opstartschermen waarbij je moet kiezen voor een wi-fi netwerk of verbinden met Itunes (configureer uw iphone via itunes als uw wi-fi netwerk niet beschikbaar is)...

Dat ik niet kan telefoneren of sms zonder verbinding begrijp ik wel, maar ik geraak niet voorbij dat opstartscherm en kan zelfs mijn contacten niet raadplegen of in mijn agenda. Ook een spelletje spelen dat geen verbinding nodig heeft gaat niet meer...

als ik dan nadien terug buiten kom en er terug een verbinding is gaat hij automatisch terug in de normale modus ...

Wat kan er aan de hand zijn? Dit is mijn 2e iPhone 5 en bij beide modellen heb ik dit af en toe aan de hand ...
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg IMG_0285.jpg‎ (19,4 KB, 11x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 May 2014, 22:43
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2010
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 743
Standaard

Ik zou eens herstellen zonder een reservekopie terug te plaatsen. Als het probleem nu weg is ligt het aan corrupte bestanden in de kopie.
__________________
iPod touch 2G 8GB (25-09-2009 - 01-06-2011) ->
iPod touch 4G 32GB (27-01-2011 - verkocht) ->iPad 4 32GB (15-07-2013 - nu)
  #3  
Oud 23 May 2014, 16:35
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 May 2014
Berichten: 2
Standaard

heb dat al wel eens gedaan, het is ook gebeurd met 2 verschillende iPhone's 5 ... ik heb een vermoeden dat het te maken heeft met icloud en die instellingen... dat hij op dat ogenblik geen verbinding heeft via Wi-Fi/netwerk, gegevens wil transfereren en blokkeert totdat er een verbinding is ... is dat een mogelijkheid ?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mijn iphone 5 schakelt niet van Wi-Fi naar G3 netwerk bij geen ontvangst Wi-Fi. cesselbrugge iPhone algemeen 0 27 December 2013 12:13
Iphone maakt geen verbinding met thuis netwerk. Sommeil iPhone algemeen 7 27 May 2013 23:03
Iphone wil geen verbinding maken met thuis netwerk Graafstra Wi-Fi 0 31 October 2012 18:44
iPhone 4s nieuw: geen verbinding mogelijk met netwerk EmilioFR Wi-Fi 3 31 January 2012 20:26
i-tunes verbinding als opstartscherm antoine Archief 1 31 January 2008 00:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:21.