Sterk signaal maar geen internet

Sterk signaal maar geen internet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Het ging lang goed: met de repeater ook in de tuin op internet. Nu werkt die repeater nog prima (want als ik die uitzet heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 June 2014, 14:24
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2013
Berichten: 50
Standaard Sterk signaal maar geen internet

Het ging lang goed: met de repeater ook in de tuin op internet. Nu werkt die repeater nog prima (want als ik die uitzet heb ik geen internetsignaal meer en gaat iPhone op 3G) maar ondanks dat kan ik niet meer op internet. Eens terug dichter bij de router zelf zijn er geen problemen. Ik probeerde al een harde start maar zonder resultaat. Wie weet raad ? Bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 June 2014, 15:19
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Welk merk en type repeater heb je?
__________________
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.
www.vuurvreter.eu/ <- volg hier de laatste landelijke brandweer meldingen.
  #3  
Oud 14 June 2014, 15:31
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2013
Berichten: 50
Standaard

TP-link model TL-WA901ND
Maar tot voor een tweetal dagen was alles ok en, ik heb er ook niks aan veranderd.
Zet ik de repeater uit, dan ontvang ik geen internetsignaal in de tuin, met repeater maximaal sterkte. Ook controle snelheid gaat niet meer van in de tuin, wel van in huis en is daar ok
  #4  
Oud 14 June 2014, 15:33
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.088
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door walibieke Bekijk bericht
Nu werkt die repeater nog prima (want als ik die uitzet heb ik geen internetsignaal meer en gaat iPhone op 3G) maar ondanks dat kan ik niet meer op internet.
Waarschijnlijk krijgt de iPhone geen geldig IP-adres van de router via die repeater.
  #5  
Oud 14 June 2014, 15:36
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Waarschijnlijk krijgt de iPhone geen geldig IP-adres van de router via die repeater.
Daar zat ik ook al aan te denken.
Vergeet dit netwerk eens op je iPhone en stel hem eens opnieuw in.
  #6  
Oud 14 June 2014, 16:27
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2013
Berichten: 50
Standaard

In de tuin deed ik dus "vergeet dit netwerk", stelde dan terug in en kreeg onmiddellijk de vraag om pasw in te voeren. Als ik dat deed kreeg ik onmiddellijk weer de verbinding met de router, maar opnieuw geen internet...

ander voorstel? ik probeer alles wel uit
bedankt
  #7  
Oud 14 June 2014, 16:33
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

En de repeater in zijn geheel opnieuw instellen (dus een reset uitvoeren).
En heb je je router al eens stroomloos (stekker eruit) gemaakt voor 30 seconden?
  #8  
Oud 14 June 2014, 22:40
KvdS's schermafbeelding
» iPhone SE 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Wit) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 1.336
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vuurvreter Bekijk bericht
En heb je je router al eens stroomloos (stekker eruit) gemaakt voor 30 seconden?

Hier dacht ik direct aan.
Je kan namelijk wel een goede Wi-Fi verbinding hebben met je router, maar de router hoeft geen goede verbinding met het internet te hebben en dat kan natuurlijk ook voor de repeater gelden.
  #9  
Oud 14 June 2014, 23:49
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2013
Berichten: 50
Standaard

Heb stroom 30sec uit router gedaan en ook daarna zelfde probleem.
Trouwens binnen bereik van de router werkt internet prima, het is alleen dat ik niet op het internet geraak als ik te ver van de router zit (tuin) en waar tot voor kort alles prima ging met de repeater.
En ik herneem even: zonder repeater heb ik geen signaal in de tuin, met repeater wel maar raak ik niet op internet.
  #10  
Oud 14 June 2014, 23:56
satwolf's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2010
Locatie: Genk, BelgiŽ
Berichten: 176
Standaard

Het lijkt er heel veel op dat je repeater geen verbinding heeft met het internet (router)
__________________
Als iedereen mekaar helpt,zijn er geen problemen meer.
  #11  
Oud 14 June 2014, 23:59
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Repeater opnieuw instellen, bij geen resultaat w.s. kapot
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: IOS 6.0.1 Tethered jailbroken maar geen signaal remmert1972 Unlock 9 6 December 2012 19:17
iPhone 3GS: Jailbreak ok maar geen signaal svcb Unlock 5 26 October 2012 23:53
Software: Navigon signaal - Tomtom geen signaal dettie iPhone Navigatie 8 4 September 2009 22:34
Geen internet via 3G T-mobile wel signaal iJohan T-Mobile 7 13 June 2009 06:59
netwerk maar geen internet..... hulpgevraagd Wi-Fi 1 14 May 2009 17:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:29.