Gaat de iphone 6+ langzamer zijn?

Gaat de iphone 6+ langzamer zijn? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Of denken jullie dat ze de processor clock speed wat omhoog gegooit hebben? Zoveel meer pixels vraagt natuurlijk een hoop meer van de cpu en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 September 2014, 21:40
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard Gaat de iphone 6+ langzamer zijn?

Of denken jullie dat ze de processor clock speed wat omhoog gegooit hebben?
Zoveel meer pixels vraagt natuurlijk een hoop meer van de cpu en gpu...

Het zou maar zo kunnen zijn dat de gewone iphone 6 een behoorlijk stukje sneller zou kunnen zijn.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 September 2014, 22:57
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2012
Berichten: 189
Standaard

Ja, er zit ook 50% meer aan processors in met een 6e versnelling
  #3  
Oud 10 September 2014, 23:03
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 April 2011
Berichten: 215
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door borgqueenx Bekijk bericht
Of denken jullie dat ze de processor clock speed wat omhoog gegooit hebben?
Zoveel meer pixels vraagt natuurlijk een hoop meer van de cpu en gpu...

Het zou maar zo kunnen zijn dat de gewone iphone 6 een behoorlijk stukje sneller zou kunnen zijn.
heb ergens op macrumors gelezen dat ze juist dezelfde chip zouden gebruiken. Dus beiden 1,4 ghz en 1gb RAM. Dus ik denk dat de plus idd ietsje minder presteert op sommige punten. AL zal dat natuurlijk niet heel groot zijn.
  #4  
Oud 11 September 2014, 00:17
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Lees dit artikel voor meer. Over zo'n anderhalve week kunnen we de eerste reviews lezen, een week of anderhalf later de fatsoenlijke artikelen (bv. Anandtech).
__________________
Disclaimer: Tips en advies op het internet volg je altijd op eigen risico
  #5  
Oud 11 September 2014, 00:34
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 65
Standaard

Als ik het goed heb, heeft 6plus 2gb ram
  #6  
Oud 11 September 2014, 01:38
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 April 2011
Berichten: 215
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bigbrothers2000 Bekijk bericht
Als ik het goed heb, heeft 6plus 2gb ram
Waar heb je dat gelezen?
  #7  
Oud 11 September 2014, 01:41
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Ik ga me er pas zorgen om maken als de iPhone daadwerkelijk is uitgebracht en de onderdelen zijn benoemd.
  #8  
Oud 11 September 2014, 02:51
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 April 2011
Berichten: 215
Standaard

Zowel bij de ipad als de iphone zat er bij dezelfde processor altijd hetzelfde RAM geheugen in. Waar zou de logica zijn moesten ze dat nu veranderen? Het enige prestatieverschil dat er zou kunnen zijn is door het aantal pixels. En dat losten ze in de ipads op door een sterkere gpu, niet door meer RAM. Ik zie geen enkele reden waarom ze de iphone plus meer RAM zouden geven. moest dit wel zo zijn is de 6 niet echt futureproof in mijn ogen.
  #9  
Oud 11 September 2014, 03:11
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Ik denk dat als je de 5s en de 6 gaat vergelijken je nog niet eens zo heel veel verschil in snelheid gaat zien. Dus verschil tussen de 6 en 6+, als dat er Łberhaupt is, ga je zeker met alledaags gebruik niks van merken.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #10  
Oud 11 September 2014, 08:56
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 65
Standaard

Als ze het niet verkeert hebben zeggen ze dat 6+ 2GB ram heeft
Apple iPhone 6 Plus vs. Apple iPhone 6 - GSMArena.com
  #11  
Oud 11 September 2014, 09:00
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.687
Standaard

Ik denk dat je voor de hoogte van het RAM geheugen beste kunt vertrouwen op de experts van iFixit, daags na de lancering van de nieuwe iPhones. Zij ontleden de iPhone helemaal.
  #12  
Oud 11 September 2014, 13:42
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 April 2011
Berichten: 215
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bigbrothers2000 Bekijk bericht
Als ze het niet verkeert hebben zeggen ze dat 6+ 2GB ram heeft
Apple iPhone 6 Plus vs. Apple iPhone 6 - GSMArena.com
Dat hebben ze gewoon overgenomen van een andere site. De gespecialiseerde sites zoals anandtech.com zijn zelf nog aan het gissen. De meest concrete bron voor 1gb is die chinees die een benchmarkscore online heeft gezet waarbij staat 1gb. Zoals ik al zei, ik kan me niet voorstellen dat ze beide toestellen niet met hetzelfde RAM zouden uitrusten. Op hun eigen website staat immers ook dat ze volledig dezelfde A8 hebben.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Updaten van 5.0.1 naar 5.1.1 gaat niet (error 3194) en hosts zijn goed.. thierrysn Jailbreak 10 10 October 2012 23:04
iPhone 3G 16GB wordt steeds langzamer! HELP! asia iPhone algemeen 0 30 January 2010 23:33
Hoe gaat het kopen in zijn werk? rikcoomans Koopinformatie Nederland 1 7 August 2009 05:28
BelgiŽ: Proximus gaat de verdeler zijn voor Google Phone Puck84 Overige providers BelgiŽ 1 13 May 2009 15:01
T-mobile gaat zo met zijn klanten om sonnyh T-Mobile 0 8 January 2009 21:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:06.