Toegangsscherm altijd aan op stroom

Toegangsscherm altijd aan op stroom discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Is er een mogelijkheid het toegangsscherm altijd te tonen zodra de Iphone op stroom is aangesloten? Bv een foto op het toegangsscherm altijd zichtbaar in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14-12-14, 22:29
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2013
Berichten: 104
Standaard Toegangsscherm altijd aan op stroom

Is er een mogelijkheid het toegangsscherm altijd te tonen zodra de Iphone op stroom is aangesloten?

Bv een foto op het toegangsscherm altijd zichtbaar in de auto zodra de Iphone op de lader is aangesloten.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15-12-14, 00:12
dvischjager's schermafbeelding
» iPhone XS Max 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 11 (2018) Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jan 2014
Locatie: Amsterdam
Berichten: 945
Send a message via twitter to dvischjager
Standaard

Nee, dat is niet mogelijk als je het alleen wilt als de iPhone is aangesloten. Het is f altijd f niet. Misschien met een jailbreak tweak, maar dat weet ik niet zeker. Je kunt het scherm altijd aan laten (met n zonder oplader) via [i]Instellingen > Algemeen > Automatisch slot > Nooit
__________________
Daniel
  #3  
Oud 15-12-14, 11:02
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2013
Berichten: 104
Standaard

Dank...automatisch slot "nooit" heb ik niet als optie.
Ik kan kiezen van 1 tot 5 minuten.
  #4  
Oud 15-12-14, 18:04
dvischjager's schermafbeelding
» iPhone XS Max 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 11 (2018) Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jan 2014
Locatie: Amsterdam
Berichten: 945
Send a message via twitter to dvischjager
Standaard

Oh, dan ligt dat waarschijnlijk aan de iOS versie die jij gebruikt. Als je hem updatet heb je die optie waarschijnlijk wel.
  #5  
Oud 15-12-14, 20:18
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2013
Berichten: 104
Standaard

Nee ook niet.
Ik heb de laatste IOS versie erop (8.1.2) en alleen keus uit 1-2-3-4-5 minuten.
  #6  
Oud 15-12-14, 20:57
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Edwardfotografie Bekijk bericht
Nee ook niet.
Hier staat toch echt (in het Engels) op alle iPhones met IOS 8.x.x: Settings -> General -> Auto-Lock -> Never (onder 1, 2, 3, 4 en 5 Minutes).
  #7  
Oud 15-12-14, 21:32
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Ja]
» macOS
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 939
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Hier staat toch echt (in het Engels) op alle iPhones met IOS 8.x.x: Settings -> General -> Auto-Lock -> Never (onder 1, 2, 3, 4 en 5 Minutes).
Niet als je een managed device, bv door een zakelijk exchange account, bezit.
  #8  
Oud 15-12-14, 21:38
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jemmie Bekijk bericht
Niet als je een managed device, bv door een zakelijk exchange account, bezit.
Zoiets heb ik niet en al helemaal geen Exchange account. Had net nog een "oude" iPad 1 met iOS 5.1.1 in mijn handen en op dat ding is de instelling "Never" ook aanwezig.
  #9  
Oud 15-12-14, 21:38
TouchMe's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Zilver) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Sep 2011
Berichten: 404
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jemmie Bekijk bericht
Niet als je een managed device, bv door een zakelijk exchange account, bezit.
Nieuwsgierig als ik ben: Kun je ook uitleggen waarom niet?
  #10  
Oud 15-12-14, 21:45
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Ja]
» macOS
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 939
Standaard

Omdat het bedrijf voorwaarden kan stellen aan je ios als je een exchange account instel.
  #11  
Oud 15-12-14, 22:31
TouchMe's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Zilver) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Sep 2011
Berichten: 404
Standaard

En n van die voorwaarden is dat je het scherm niet
altijd aan mag laten staan?
Beetje vaag....
  #12  
Oud 15-12-14, 22:42
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Ja]
» macOS
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 939
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TouchMe Bekijk bericht
En n van die voorwaarden is dat je het scherm niet
altijd aan mag laten staan?
Beetje vaag....
Niet echt, als bedrijf wil je je gegevens beveiligen, dus ook de mail, door er voor te zorgen dat er een lock op de iPhone zit.
  #13  
Oud 15-12-14, 22:44
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2013
Berichten: 104
Standaard

Is het volgende dan wel mogelijk? En zo ja, hoe?

10 foto's continu afspelen als diavoorstelling. Ik kan zover ik zie alleen een diashow starten vanuit de fotostream, maar dan laat ie alle foto's voorbij komen. Ik wil alleen een selectie maken.
Ik kan foto's in een aparte map plaatsen, maar dan kan ik weer geen diavoorstelling weergeven.
  #14  
Oud 15-12-14, 22:47
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Ja]
» macOS
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 939
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TouchMe Bekijk bericht
En n van die voorwaarden is dat je het scherm niet
altijd aan mag laten staan?
Beetje vaag....
Niet echt, als bedrijf wil je je gegevens beveiligen, dus ook de mail, door er voor te zorgen dat er een lock op de iPhone zit
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Batterij geeft geen stroom meer aan de Iphone stoopenf iPhone algemeen 2 08-09-14 19:59
toegangsscherm toont email niet altijd Werner1963 iPhone algemeen 5 25-11-12 14:59
iPhone 4 laad niet op aan stroom JNR42 iPhone algemeen 2 03-05-11 19:11
mophie juice pack air en altijd in de stroom ino1990 iPhone accessoires en onderdelen 0 27-12-09 23:27
Gebruikt GPRS aan meer stroom? Destiny iPhone algemeen 3 06-07-08 13:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:29.