Hoort dit? Betreft Touch ID

Hoort dit? Betreft Touch ID discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Klopt het dat je bij het aanzetten of als je een app wilt downloaden/kopen je de eerste keer (na het opstarten) een wachtwoord in moet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 January 2015, 18:57
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 October 2014
Berichten: 36
Standaard Hoort dit? Betreft Touch ID

Klopt het dat je bij het aanzetten of als je een app wilt downloaden/kopen je de eerste keer (na het opstarten) een wachtwoord in moet voeren? Krijg bij het opstarten een melding dat voor touch id een wachtwoord is vereist. Zodra ik in de App Store hem heb in gevoerd kan ik als ik (kort) erna weer een app download wel de touch id gebruiken.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 January 2015, 19:07
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.199
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PeterNL070 Bekijk bericht
Klopt het dat je bij het aanzetten of als je een app wilt downloaden/kopen je de eerste keer (na het opstarten) een wachtwoord in moet voeren?
Dat klopt als een zwerende vinger.
  #3  
Oud 13 January 2015, 19:11
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 October 2014
Berichten: 36
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Dat klopt als een zwerende vinger.
Ok, Had al een vermoeden maar dacht ik vraag het maar.
Ben echt helemaal happy en mooie is mijn voorzak van mijn spijkerbroek is blijkbaar groot zat zelfs bij het door mijn knieŽn gaan zit hij NIET strak erin.
  #4  
Oud 14 January 2015, 18:30
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 February 2012
Locatie: Kortenberg
Berichten: 473
Standaard

Ik gebruik de touch ID, maar aankopen is er nog niet mee gelukt. Krijg telkens dat venstertje daarover nadat ik mijn WW heb ingetikt en klik dus aan dat ik het wil gebruiken. Krijg ik telke weer

Maar heb nog niet de tijd gevonden om me in dat probleem te verdiepen.
  #5  
Oud 14 January 2015, 18:38
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 October 2014
Berichten: 36
Standaard

Apart ik krijg het alleen zodra ik de app voor het eerst opstart en een aankoop doe nadat ik mijn telefoon aan heb gezet. Het werkt echt super.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Betreft jailbreak reverser Jailbreak 2 18 June 2014 16:32
Vraag betreft herbeginnen sentmen Ontwikkelen voor iOS 2 26 March 2013 11:16
Betreft my t-mobile online factuur hopjesvla T-Mobile 10 4 December 2009 19:17
Betreft cycorder mobwoman Archief 5 19 October 2008 17:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:15.