iPhone 4 touch screen werkt niet na vervangen display

iPhone 4 touch screen werkt niet na vervangen display discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb het scherm / display vervangen van een iPhone 4 Helaas reageert het display niet meer op aanraken e.d. Van het display. Ik kan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 April 2015, 15:38
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2015
Berichten: 4
Standaard iPhone 4 touch screen werkt niet na vervangen display

Ik heb het scherm / display vervangen van een iPhone 4
Helaas reageert het display niet meer op aanraken e.d. Van het display.
Ik kan de iPhone 4 dus ook niet meer opstarten.
Ik heb alles zorgvuldig uitgevoerd maar helaas geen touch screen..
Heeft iemand een idee wat de oorzaak kan zijn ?
Bij voorbaat hartelijk dank voor uw reactie.!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 April 2015, 16:15
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2011
Berichten: 27
Standaard

Hij schakelde dus wel aan met de hardware buttons, maar vervolgens kun je er niets mee omdat hij niet op het scherm reageerd?
  #3  
Oud 5 April 2015, 16:29
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2015
Berichten: 4
Standaard

Klopt helemaal.
Geen enkele reactie als je bij het begin, als je over het scherm "veegt" gebeurt er niets.
Bij het resetten (homeknop en aan/uit knop ingedrukt) start normaal op appeltje en daarna moet je (vegen) om verder te gaan. Geen reactie
  #4  
Oud 5 April 2015, 17:24
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2011
Berichten: 27
Standaard

Klinkt als dat er een flatcable niet goed is aangesloten. Ik heb nog nooit een iPone uit elkaar gehaald, maar indien mogelijk moet je zodra je alles vervangen hebt, de boel eerst testen voordat je hem weer in elkaar zet. Nu zit er waarschijnlijk weinig anders op dan de boel weer losmaken en alles nalopen.

Maar je scherm geeft dus wel normaal licht, maar reageert niet. Dus al het andere functioneert nog wel.

Succes!
  #5  
Oud 5 April 2015, 17:29
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2015
Berichten: 4
Standaard

Ik heb alles al nagelopen en alles opnieuw ge´nstalleerd.
Helaas zonder resultaat..
Bedankt voor je reactie!
  #6  
Oud 5 April 2015, 21:41
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Locatie: Gelderland
Berichten: 1.357
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ffocus002 Bekijk bericht
Ik heb het scherm / display vervangen van een iPhone 4
Helaas reageert het display niet meer op aanraken e.d. Van het display.
Ik kan de iPhone 4 dus ook niet meer opstarten.
Ik heb alles zorgvuldig uitgevoerd maar helaas geen touch screen..
Heeft iemand een idee wat de oorzaak kan zijn ?
Bij voorbaat hartelijk dank voor uw reactie.!

Dus toch niet zorgvuldig genoeg!!!!
Mijn advies laat dit vervangen door iemand die er verstand van heeft.
Oorzaak kunnen meerdere mankementen zijn .

Gebruik de zoekfunctie en je komt diverse oorzaken en oplossingen tegen .
  #7  
Oud 5 April 2015, 22:51
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 743
Standaard

Kabel van de digitizer defect geraakt bij monteren ( mss toch een defect scherm ontvangen lijkt onwaarschijnlijk deze worden voor verzenden getest ), oude scherm even op het Logic bord aansluiten je hoeft het gemonteerde scherm niet eerst eraf te halen alleen even de 2 conectoren op het logic bord vast klikken om te testen of die het wel doet. Dan kan je de fout herleiden naar of het scherm of moederbord.

Suc6.
  #8  
Oud 6 April 2015, 07:23
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Locatie: Gelderland
Berichten: 1.357
Standaard

Nooit op logicboard los monteren als je het logicboard. Nog wilt gebruiken ..

Hierdoor kan je proximity aansturing defect raken .

Weer spreek ik alleen uit eigen ervaring .

Succes gewenst.
  #9  
Oud 6 April 2015, 16:52
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 743
Standaard

Dat wordt wel door meerdere webshops geadviseerd, scherm eerst los aansluiten om te testen indien het scherm gemonteerd wordt en deze blijkt defect dan kan je hem niet retour sturen of ruilen. Dus dat begrijp ik even niet waarom shops dat bij retour beleid erbij zetten.
  #10  
Oud 6 April 2015, 18:40
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Locatie: Gelderland
Berichten: 1.357
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door faire4u Bekijk bericht
Dat wordt wel door meerdere webshops geadviseerd, scherm eerst los aansluiten om te testen indien het scherm gemonteerd wordt en deze blijkt defect dan kan je hem niet retour sturen of ruilen. Dus dat begrijp ik even niet waarom shops dat bij retour beleid erbij zetten.

Omdat de shops alleen willen verkopen.


Maar goed het is een advies er hoeft niets mee gedaan te worden
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
touch screen werkt niet goed tijdens opladen Mixpac iPhone algemeen 3 30 November 2012 11:57
onderkant touch screen werkt niet meer grevend iPhone algemeen 2 14 November 2011 17:39
touch screen werkt niet! Jordy Liefers iPhone Apps 2 6 June 2011 09:47
Touch screen werkt niet meer na nieuwe erop te hebben gezet nielsbrooimans iPhone algemeen 1 21 June 2010 17:05
touch screen werkt alleen in dock, niet meer in app. HELP!! joie22 Unlock [archief] 4 14 June 2008 01:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:08.