Home en Lock button kapot

Home en Lock button kapot discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Mijn home en lock button zijn kapot. Nu krijg ik dus het scherm niet meer aan, aangezien dit via deze knoppen gaat. Een vriend ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 April 2015, 14:53
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2012
Berichten: 9
Standaard Home en Lock button kapot

Hallo,

Mijn home en lock button zijn kapot. Nu krijg ik dus het scherm niet meer aan, aangezien dit via deze knoppen gaat.

Een vriend van me heeft hetzelfde gehad en hij zette het scherm aan via de side button (voor mute/unmute). Nu wil ik dit tijdelijk ook even zo doen maar het scherm gaat niet aan. Weet iemand hoe je dit in moet stellen?

Heb het overigens al aan die jongen gevraagd maar die wist het niet meer.

Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 April 2015, 15:33
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

En met een kabel aansluiten op de pc werkt ook niet?
__________________
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.
www.vuurvreter.eu/ <- volg hier de laatste landelijke brandweer meldingen.
  #3  
Oud 7 April 2015, 15:42
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2012
Berichten: 9
Standaard

Jawel dan gaat het scherm gewoon aan, maar het is niet fijn om steeds als ik mn iPhone nodig heb een kabel erin te moeten stoppen haha.
  #4  
Oud 7 April 2015, 15:55
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lukelangh Bekijk bericht
Jawel dan gaat het scherm gewoon aan, maar het is niet fijn om steeds als ik mn iPhone nodig heb een kabel erin te moeten stoppen haha.
Volgens mij gaat het op een andere manier niet lukken.
Laat je iphone maken en al je problemen zijn voorbij
  #5  
Oud 7 April 2015, 16:07
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2012
Berichten: 9
Standaard

Het moet te doen zijn want, het is dus al eerder gedaan. Ik heb deze iPhone maar tijdelijk totdat mijn eigen iphone weer terug is van reparatie dus laten maken vind ik zonde van m'n geld.
  #6  
Oud 7 April 2015, 16:12
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lukelangh Bekijk bericht
Het moet te doen zijn want, het is dus al eerder gedaan. Ik heb deze iPhone maar tijdelijk totdat mijn eigen iphone weer terug is van reparatie dus laten maken vind ik zonde van m'n geld.
Succes met je zoektocht.
  #7  
Oud 7 April 2015, 16:13
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2012
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vuurvreter Bekijk bericht
Succes met je zoektocht.
Thanks! Bedankt voor je suggesties. Hoop dat ik het nog kan vinden.
  #8  
Oud 7 April 2015, 16:51
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 740
Standaard

om hem op te starten moet die aan de lader om het scherm te activeren kan je de mute switch gebruiken maar dan moet je bij geluidsinstellingen de eerste 2 sliders op uit zetten.

Suc6.
  #9  
Oud 7 April 2015, 17:03
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2012
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door faire4u Bekijk bericht
om hem op te starten moet die aan de lader om het scherm te activeren kan je de mute switch gebruiken maar dan moet je bij geluidsinstellingen de eerste 2 sliders op uit zetten.

Suc6.
Ja dat is hem! Hartstikke bedankt! Kan ik weer even vooruit
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Lock button fungeert als Home button Basdm iPhone algemeen 4 31 January 2014 23:17
Lock Button iPhone 4S Kapot Luukiee09 iPhone algemeen 4 4 December 2012 17:56
Home button kapot stringray iPad algemeen 9 29 October 2010 00:41
home button kapot mitchelv iPhone algemeen 4 8 August 2010 15:28
iPhone: Jailbreak met defecte Home/Lock-button? BP65 Jailbreak 38 19 October 2009 21:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:48.