Auto spelling uitzetten na update naar 2.0

Auto spelling uitzetten na update naar 2.0 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allen, gisteren is het me na enig gepiel toch gelukt om firmware 2.0 aan de praat te krijgen op mijn iPhone 1.0. Nu zag ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 July 2008, 10:16
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2
Send a message via twitter to sjeemsje
Standaard Auto spelling uitzetten na update naar 2.0

Hallo allen,
gisteren is het me na enig gepiel toch gelukt om firmware 2.0 aan de praat te krijgen op mijn iPhone 1.0. Nu zag ik dat de autospelling functie weer aanstaat bij SMS'jes intoetsten. Weet iemand of deze in firmware 2.0 uit te zetten is? Ik kan namelijk niet meer met installer werken om de kb tweak uit te voeren.
Thanks!
James
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 July 2008, 10:33
m0uniir's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 59
Standaard

Ik hou dit ook effe in de gaten...
  #3  
Oud 21 July 2008, 10:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 137
Standaard

Ik zag ergens iets staan over bestanden die je zou kunnen hernoemen. Maar dat werkt bij mij niet. Dus ik ben ook wel benieuwd hoe ik dat T9-gedoe uit kan zetten in Firmware 2.0.
  #4  
Oud 21 July 2008, 11:33
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tonhaarmans Bekijk bericht
Ik zag ergens iets staan over bestanden die je zou kunnen hernoemen.
Misschien een linkje?
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #5  
Oud 21 July 2008, 13:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 137
Standaard

In bericht #607 op:

https://forum.iculture.nl/f14/i...tml#post147652 is ook iemand anders die het op die manier niet gelukt is.
  #6  
Oud 22 July 2008, 15:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Berichten: 48
Standaard

ga (met openSSH, DiskAid, etc.) naar System/Library/TextInput en delete de bundle die je gebruikt (heb je je iPhone in het nederlands, verwijder TextInput_nl.bundle, etc) ... even rebooten en voilà!! best wel even een backup maken natuurlijk!
  #7  
Oud 22 July 2008, 23:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 137
Standaard

Bedankt frolix, dat helpt. Ik heb zowel de US-bundle als de NL-bundle verwijderd. Overigens, die backup heb ik al gemaakt direct na het opwaarderen naar Firmware 2.0. Niet alleen op de harde schijf, maar het paste ook nog net op een CD-R. Na alle updates van Cydia zal dat nu niet meer passen, denk ik.

Wel prettig dat het verwijderen van een hele bundel niet leidt tot vastlopers en foutmeldingen in dit geval.

De backup van de iPhone met Firmware 1.1.4 was iets in de orde van 360 MB. De backup van de iPhone met Firmware 2.0 is dus bijna twee keer zo groot. Ik had gehoopt dat de bestandenstructuur bij Firmware 2.0 wat eenvoudiger zou zijn dan bij Firmware 1.1.4. Dat is helaas niet het geval. Er zijn wel veel meer taalmodules en ik vraag me af of ik veel ervan probleemloos zou kunnen wissen.
  #8  
Oud 23 July 2008, 00:26
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard T9 uitschakelen in 2.0

Het is mogelijk om de setting, die het in en uit-schakelen van T9 regelt, handmatig weer toe te voegen in de toetsenbord instellingen. In /Applications/preferences.app/keyboard.plist kun je onderstaande code toevoegen voor de </array> regel (vlak voor het eind).

Je kunt ook het bestand kopiëren. Vergeet niet eerst een back-up van het origineel te maken.

Code:
		<dict>
			<key>cell</key>
			<string>PSSwitchCell</string>
			<key>default</key>
			<integer>1</integer>
			<key>defaults</key>
			<string>com.apple.Preferences</string>
			<key>key</key>
			<string>KeyboardAutocorrection</string>
			<key>label</key>
			<string>Activeer T9</string>
		</dict>
Keyboard.plist.zip

Laatst gewijzigd door ControlSje; 23 July 2008 om 00:29.
  #9  
Oud 23 July 2008, 08:54
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

@Controlsje, jouw oplossing werkt niet bij mij onder 2.0. Heb de iPhone ge-reboot maar helaas.

Krijg de optie wel onder 'Toetsenbord' maar of ik hem nu aan of uit zet, het werkt niet.

Laatst gewijzigd door iScorpio; 23 July 2008 om 08:56.
  #10  
Oud 23 July 2008, 09:09
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
@Controlsje, jouw oplossing werkt niet bij mij onder 2.0. Heb de iPhone ge-reboot maar helaas.

Krijg de optie wel onder 'Toetsenbord' maar of ik hem nu aan of uit zet, het werkt niet.
Je hebt gelijk... Ik had hem wel getest maar omdat er in de spelling controle op mijn 1.1.4 veel meer woorden zaten dacht ik dat hij in eerste instantie wel werkte. Maar na beter testen blijkt deze instelling niets te doen.

Zal eens kijken of ik kan vinden waarom deze fix niet meer werkt....
  #11  
Oud 23 July 2008, 23:07
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Breda
Berichten: 472
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door frolix Bekijk bericht
ga (met openSSH, DiskAid, etc.) naar System/Library/TextInput en delete de bundle die je gebruikt (heb je je iPhone in het nederlands, verwijder TextInput_nl.bundle, etc) ... even rebooten en voilà!! best wel even een backup maken natuurlijk!
Prima oplossing! Misschien een tip: laat het bestand gewoon staan maar hernoem het even naar bv TextInputOLD_nl.bundle.

Het bestand blijft dan gewoon netjes op je iPhone maar zal niet meer worden herkend. Later kun je het eenvoudig terug wijzigen, je hoeft heb bestand dan niet op je computer te archiveren.
__________________
iPhone 8GB - AppleTV - MacBook Pro - Airport Extreme
  #12  
Oud 23 July 2008, 23:09
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Iemand geintresseerd in deze aanpassing ?

__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #13  
Oud 23 July 2008, 23:10
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Breda
Berichten: 472
Standaard

Graag. Werkt ie ook?

Laatst gewijzigd door Freek; 23 July 2008 om 23:12.
  #14  
Oud 23 July 2008, 23:12
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Ben hem nu aan het testen, even geduld

edit:
Nee lijkt erop dat de waarde die aangeroepen wordt om hem uit te zetten niet werkt.
We gaan vrolijk verder met zoeken.

Laatst gewijzigd door ArB; 23 July 2008 om 23:17.
  #15  
Oud 23 July 2008, 23:18
Sebastiaan's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 47
Standaard

Hey ARB... hoe kom jij aan die KB2 app in versie 2.0 ?

Heb jij die gemaakt?
  #16  
Oud 23 July 2008, 23:20
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sebastiaan Bekijk bericht
Hey ARB... hoe kom jij aan die KB2 app in versie 2.0 ?

Heb jij die gemaakt?
Kijk hier maar even, ik ben alle settings aan het testen/maken

https://forum.iculture.nl/f14/i...ces-2-0-a.html
  #17  
Oud 23 July 2008, 23:20
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Breda
Berichten: 472
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sebastiaan Bekijk bericht
Hey ARB... hoe kom jij aan die KB2 app in versie 2.0 ?

Heb jij die gemaakt?
Sebastiaan, lees even een paar posts terug.

Het is niet moeilijk dit in het scherm aan te passen, alleen zoals ArB al zegt en ik al dacht, werkt dit (nog) niet.

Wat vooralsnog wél werkt is het hernoemen van het TextInput bestand.

Laatst gewijzigd door Freek; 23 July 2008 om 23:23.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mac OS X: iTunes auto start bij aansluiten iPhone uitzetten Grample iTunes 11 21 January 2015 14:55
Windows: iTunes update uitzetten Mad Hankey iTunes 0 14 July 2010 09:29
Cydia - melding update uitzetten belgiumiphone Jailbreak apps en thema's 11 1 February 2010 11:05
hoe je dat auto-correction moet uitzetten Kettingzaag iPhone algemeen 17 24 November 2008 17:00
Auto update uitzetten F50 Unlock [archief] 5 29 October 2007 14:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:50.