Nieuwe telefooncontacten worden opgeslagen in Whats App??

Nieuwe telefooncontacten worden opgeslagen in Whats App?? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Als ik een nieuw telefooncontact aanmaak en vervolgens op 'gereed' klik, komt het nieuwe contact NIET in mijn telefooncontacten te staan, maar in mijn WhatsApp-contactenlijst... ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 November 2015, 13:37
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2015
Berichten: 3
Standaard Nieuwe telefooncontacten worden opgeslagen in Whats App??

Als ik een nieuw telefooncontact aanmaak en vervolgens op 'gereed' klik, komt het nieuwe contact NIET in mijn telefooncontacten te staan, maar in mijn WhatsApp-contactenlijst... Ontzettend irritant! Ik ben m'n instellingen al langsgelopen, zowel van de telefoon als van WhatsApp, maar ik kan geen ongewone dingen vinden. Iemand een helder idee??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 November 2015, 19:16
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 1.012
Standaard

Vertel eens stap voor stap hoe (en waar) je het nieuwe contact aanmaakt?
  #3  
Oud 13 November 2015, 19:37
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2015
Berichten: 3
Standaard

Zo:Telefoon>contacten>+>velden invullen>gereed
Dan kan je weer op 'alle contacten' klikken, waardoor je weer in je contactlijst komt. Als ik dan naar t nieuwe contact scroll, staat ie er niet in. Ook als je via 'zoek' naar het nieuwe contact wil, staat het niet in de lijst.
Als ik vervolgens hier uit ga en naar whats app ga>contacten, dan scrollend of via 'zoek', dan staat het nieuwe contact wel daar...
  #4  
Oud 13 November 2015, 20:36
niven10's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2013
Locatie: Private
Berichten: 307
Standaard

Al de WhatsApp contacten lijst ververst?
__________________
Officially Zd0g101- iPhone 7 32 GB zwart
  #5  
Oud 13 November 2015, 23:36
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2015
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door niven10 Bekijk bericht
Al de WhatsApp contacten lijst ververst?
Gaat dat dan niet automatisch? Hoe zou ik dat handmatig moeten doen? (#blond)
  #6  
Oud 13 November 2015, 23:43
niven10's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2013
Locatie: Private
Berichten: 307
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door roos980087 Bekijk bericht
Gaat dat dan niet automatisch? Hoe zou ik dat handmatig moeten doen? (#blond)
Sorry mijn fout dat gaat auto op iOS op Android is dat niet zo . Al eens de app verwijderd en er op nieuw opgezet?
  #7  
Oud 14 November 2015, 10:50
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 1.012
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door roos980087 Bekijk bericht
Gaat dat dan niet automatisch? Hoe zou ik dat handmatig moeten doen? (#blond)
Vandaar dat ik vroeg hoe je de nieuwe contacten aanmaakte

Ik herinner me nu zoiets, ik dacht dat ik toen Wattsapp een keer gestopt hebt en weer opgestart.
Weet het niet zeker meer, maar zoiets was het (blond Ún kaal )
  #8  
Oud 14 November 2015, 10:56
niven10's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2013
Locatie: Private
Berichten: 307
Standaard

Ik denk dat je het contact moet aanmaken, in de contacten app van Apple zelf. Dus WhatsApp uit op dat moment als dat klaar is, open dan WhatsApp en dan moet ie er staan. Zo niet verwijder de app eens en installeer opnieuw. Als dat niet werkt doe dan eens een hardreset.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Foto's worden niet opgeslagen RSTW iPhone algemeen 2 7 September 2014 21:38
Hoe kan ik bepalen waar nieuwe contacten worden opgeslagen? pkboekelo iPhone algemeen 2 14 February 2012 14:28
Waar worden Apps opgeslagen BlackPhone3G iPhone Games 0 28 January 2011 14:00
Foto's worden niet opgeslagen dzidoo Muziek, foto & video 2 10 May 2010 21:37
Waar worden je repo's opgeslagen? chonazz iPhone algemeen 14 9 March 2008 21:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:28.