iPhone staat onder supervisie

iPhone staat onder supervisie discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, Ik zie het volgende staan bij mijn iPhone . "Iphone staat onder supervisie van xxxxx". (XXX is naam van het bedrijf waar ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 April 2016, 14:26
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2013
Berichten: 266
Standaard iPhone staat onder supervisie

Beste mensen,

Ik zie het volgende staan bij mijn iPhone. "Iphone staat onder supervisie van xxxxx". (XXX is naam van het bedrijf waar ik werk).

Kan ik die supervisie uitschakelen? Zo ja, hoe doe ik dat?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 April 2016, 14:54
» iPhone SE 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2011
Berichten: 581
Send a message via twitter to Otje82
Standaard

Dat moet de ICT afdeling van je bedrijf doen.
  #3  
Oud 30 April 2016, 14:58
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2013
Berichten: 266
Standaard

Is het zelf niet mogelijk? Want er staat onder andere dat het bedrijf dat ook inzicht heeft in mijn surfgeschiedenis enz enz. Dat gaat wel heel ver.
  #4  
Oud 30 April 2016, 15:03
» iPhone SE 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2011
Berichten: 581
Send a message via twitter to Otje82
Standaard

Dat zijn blijkbaar de voorwaarde bij jullie bedrijf voor een zakelijke telefoon. Denk dat er niks anders mogelijk is dan het vragen bij de ICT afdeling.
  #5  
Oud 30 April 2016, 15:08
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.094
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iSpy Bekijk bericht
Is het zelf niet mogelijk?
Misschien wel met Apple Configurator 2 en/of Xcode 7 (op een Mac).
  #6  
Oud 30 April 2016, 15:41
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2013
Berichten: 266
Standaard

Ik heb geen Mac. Ik zal m'n werkgever contacteren maandag.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Kan juiste reservekopie niet selecteren > staat wel onder 'Voorkeuren' VVVMxx iPhone algemeen 4 28 December 2015 19:55
Spellingscontrole staat niet onder toetsenbord kasperge iPhone algemeen 2 6 December 2014 16:33
Mac OS X: Film gekocht maar staat niet onder videos Herman96 iTunes 6 4 May 2013 16:18
Een gemiste oproep staat niet onder Gemiste Oproepen jaaadullle iPhone algemeen 2 10 April 2012 20:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:26.