Reservekopie wordt niet teruggezet

Reservekopie wordt niet teruggezet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste lezer, Ik heb vandaag een nieuwe iphone 6 aangeschaft, ik had hiervoor een iphone 5. Nu heb ik op de 5 een reservekopie gemaakt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 June 2016, 23:51
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2016
Berichten: 4
Standaard Reservekopie wordt niet teruggezet

Beste lezer,

Ik heb vandaag een nieuwe iphone 6 aangeschaft, ik had hiervoor een iphone 5. Nu heb ik op de 5 een reservekopie gemaakt en deze wil ik graag overzetten op de 6. Daarvoor moest ik eerst de 6 updaten, dat is gebeurt.
Echter gaat nu de hele installatie van mijn 6 goed, tot ik bij de reservekopie kom. Ik klik de reservekopie aan die ik zojuist gemaakt heb, vervolgens komt er in beeld dat de gegevens via icloud worden overgezet en daaropvolgend springt mijn telefoon uit en gaat hij opnieuw opstarten, waarnaar het weer een 'nieuwe iphone' is. Oftewel, er wordt niets teruggezet..
Hoe kan dit? En hoe kan ik er voor zorgen dat de kopie toch wordt terug gezet?

Gr
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 June 2016, 08:42
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.206
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bloemetje Bekijk bericht
Hoe kan dit?
Ik heb geen ervaring met iCloud backups. Maar, is de iPhone voldoende geladen en is het ding tijdens de restore aangesloten aan de lader?
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrümmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 23 June 2016, 09:42
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2016
Berichten: 4
Standaard

Ja, ik heb de iphone constant aan de lader gehad.
  #4  
Oud 23 June 2016, 19:11
Wallyİ's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo België
Berichten: 1.877
Send a message via twitter to Wallyİ
Standaard

Als je de 5 nog hebt...maak dan een reservekopie aan in iTunes en zet deze op je 6...
__________________
Ignorance can easily be overcome...
Stupidity is forever...
  #5  
Oud 19 September 2016, 14:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2010
Berichten: 58
Stuur een bericht via Skype™ naar JanSr
Standaard Kopie terugzetten

De route via iTunes geprobeerd, zonder succes.
Vanaf de oude iPhone 4 een reservekopie in iTunes geplaatst.
Vanaf de nieuwe iPhone 5 krijg ik die niet geladen (zet reservekopie terug is grijs).

Hoe werkt het echt?

Nog erger: Vanaf de iPhone4 ook een backup gemaakt op iCloud.
Ook die krijg ik niet in de iPhone5.
  #6  
Oud 19 September 2016, 14:55
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 January 2010
Locatie: uitgeest
Berichten: 114
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JanSr Bekijk bericht
De route via iTunes geprobeerd, zonder succes.
Vanaf de oude iPhone 4 een reservekopie in iTunes geplaatst.
Vanaf de nieuwe iPhone 5 krijg ik die niet geladen (zet reservekopie terug is grijs).

Hoe werkt het echt?

Nog erger: Vanaf de iPhone4 ook een backup gemaakt op iCloud.
Ook die krijg ik niet in de iPhone5.
Gebruik je voor alle phones dezelfde OS versie???
  #7  
Oud 19 September 2016, 15:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2010
Berichten: 58
Stuur een bericht via Skype™ naar JanSr
Standaard

Uiteraard niet: De iPhone4 gaat niet verder dan IOS7.
Op de iPhone5 staat IOS10.

Het zou toch te bont voor woorden zijn als je om die reden de data van een oude iPhone niet in een nieuwe zou kunnen krijgen. Zeker voor Apple, met de strikte scheiding tussen data en applicaties....

Intussen is het wel gelukt.
Opnieuw een back up gemaakt vanaf de iPhone 4. Best lastig, want die SIM kaart is een micro SIM.
Vervolgens die microSIM omgebouwd naar NanoSIM voor de iPhone 5, met exact dezelfde gebruikersinstellingen.

Daarna lukte het, alleen whatsapp bleef onvolledig. WhatsApp eraf gegooid, opnieuw opgestart, whatsapp weer geïnstalleerd en zowaar: alles staat er op.
Pffff.....
  #8  
Oud 19 September 2016, 15:32
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.206
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JanSr Bekijk bericht
Opnieuw een back up gemaakt vanaf de iPhone 4. Best lastig, want die SIM kaart is een micro SIM.
Vervolgens die microSIM omgebouwd naar NanoSIM voor de iPhone 5, met exact dezelfde gebruikersinstellingen.
Wat heeft een iTunes backup met een SIM-kaarte maken?
  #9  
Oud 19 September 2016, 15:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2010
Berichten: 58
Stuur een bericht via Skype™ naar JanSr
Standaard

Je kan geen back up maken van een telefoon zonder SIM kaart......
  #10  
Oud 19 September 2016, 15:38
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.206
Standaard

OK! Dan doe ik iets verkeerd. Ik maak bijna dagelijks iTunes backups van mijn testtoestellen zonder SIM-kaart.
  #11  
Oud 19 September 2016, 15:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2010
Berichten: 58
Stuur een bericht via Skype™ naar JanSr
Standaard

Of ik doe iets verkeerd, ik zou niet weten wat je moet met een iPhone zonder SIM kaart.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Historie Gezondheids app wordt niet teruggezet met terugzetten reservekopie ballegooier iPhone Apps 2 11 April 2015 20:43
Wat wordt er allemaal niet teruggezet bij reservekopie? ballegooier iPhone algemeen 1 21 September 2014 16:45
Reservekopie wordt niet teruggezet Schepe iPhone algemeen 6 6 February 2013 15:51
Iphone backup (4.3.5) wordt niet meer teruggezet.. msmit85 iPhone algemeen 1 22 September 2011 21:05
Bij terugzetten reservekopie worden sms-jes niet teruggezet Esther30 Archief 2 1 July 2009 09:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:42.