Trage data verbinding "E", 5S

Trage data verbinding "E", 5S discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Mijn vrouw en ik hebben beide een T-Mobile abonnement. Ik heb gewoon 3 / 4G verbinding, zij enkel en alleen "E". Je kan nog denken ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 June 2017, 14:17
KvdS's schermafbeelding
» iPhone SE 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Wit) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 1.336
Standaard Trage data verbinding "E", 5S

Mijn vrouw en ik hebben beide een T-Mobile abonnement.
Ik heb gewoon 3 / 4G verbinding, zij enkel en alleen "E".
Je kan nog denken dat ze door haar bundel heen zou zijn, maar sinds vandaag heeft T-Mobile de roaming kosten afgeschaft en ze heeft nog bijna 3 GB aan data over, dus dat kan het niet zijn.
Zij heeft een 5S en we zijn in Portugal.
Een reset, na installatie van provider instellingen update en uit/aan zetten mag niet baten.
Ligt het aan de instellingen?
Wie weet raad?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 June 2017, 17:00
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2009
Locatie: Belgie
Berichten: 215
Standaard

ben zeker dat bij haar 3g of 4g aanstaat en niet de 2g?
  #3  
Oud 13 June 2017, 17:53
KvdS's schermafbeelding
» iPhone SE 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Wit) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 1.336
Standaard

Helaas ook 4G stond en staat aan.

Maar ik ben nadat ik naar deze instelling gekeken had, toch maar terug gegaan naar deze instelling en hem met opzet op 2G gezet.
Nadat ik verbinding had gekregen, heb ik de instelling op 3G gezet en zie daar ik kreeg een 3G verbinding.
Daarna de truck herhaald op 4G, maar toen bleef hij op 3G staan, maar dat kan ook aan het netwerk liggen.

Laatst gewijzigd door KvdS; 13 June 2017 om 18:04.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
"Gebruik mobile data voor" werkt niet wim735 iPhone algemeen 4 5 May 2014 18:09
Since software update, prepaid internet doesn't work! Need "mobile data account" Karenlee iPad algemeen 5 5 April 2012 20:04
complete update cydia, blijft hangen op "reloading data" whazzzup Jailbreak apps en thema's 2 23 June 2010 22:24
In eens geen "internet/email" meer,data verbinding. andre-nl Overige providers Nederland 3 30 September 2009 16:06
Iphone in loop en niet te herstellen na "alle data verwijderen" tbv verkoop (HELLUP) MCNO iPhone algemeen 0 11 January 2009 09:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:51.