Waar zet ik autofill uit?

Waar zet ik autofill uit? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen ik wil niet meer dat mijn iphone zelf woorden probeerd te maken want dat lijkt nergens op weet iemand waar ik dat uit ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 August 2008, 00:51
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 6 August 2008
Berichten: 1
Standaard Waar zet ik autofill uit?

Beste mensen ik wil niet meer dat mijn iphone zelf woorden probeerd te maken want dat lijkt nergens op weet iemand waar ik dat uit zet.

alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 August 2008, 01:04
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Gebruik even de zoek optie en voer daar in 'askb' zonder de aanhalings tekens. Er gaat een wereld voor je open
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 6 August 2008, 09:21
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Hou er wel rekening mee dat mensen de iphone moeten jailbreaken om dit te kunnen installeren. Sommige mensen met een iPhone 3G willen dit niet en zullen dan moeten accepteren, dat de autocorrectie uitschakelen voorlopig nog niet mogelijk is.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Hoe zet ik multitasken uit? iOzan Jailbreak 4 4 November 2010 22:23
Hoe zet je TomTom uit? hansvanamstel iPhone Navigatie 7 16 July 2010 12:17
iPhone zet zichzelf uit Símon iPhone algemeen 8 26 November 2009 23:12
waar op iPhone zet ik back-up van pc? kimwispel Desktop-applicaties 1 18 August 2008 14:42
iPhone uit Hong Kong direct uit fabriek, waar te koop? RRPhantom Archief 2 15 February 2008 17:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:23.