touchscreen vervangen

touchscreen vervangen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, mijn iPhone is een tijdje terug op de grond gevallen en toen is het glas gebroken .. nu heb ik via pdaparts.com en nieuw ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 August 2008, 16:31
» iPhone 7 32GB (Roségoud) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 39
Standaard touchscreen vervangen

Hallo,

mijn iPhone is een tijdje terug op de grond gevallen en toen is het glas gebroken..

nu heb ik via pdaparts.com en nieuw touchscreen met lcd en digitizer besteld en gisteren vervangen met behulp van het handleidingsfilmpje..

toen ik hem aan deed, deed kreeg ik wel gewoon goed beeld alleen het touchscreen werkte niet.
vervolgends heb ik hem weer open gemaakt en het hele proces opnieuw gedaan maar zit nogsteeds met het zelfde probleem en nu wilt hij ook niet meer opladen..

heeft iemand ervaring met deze reperatie? of weet iemand wat het kan zijn?

uiteraard zijn alle stekkers goed gemonteerd.

B.v.d.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 August 2008, 16:36
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 February 2008
Berichten: 13
Standaard touchscreen vervangen

Beste barry,

Weet je zeker dat je alle 3 de stekkers heb gemonteerd? En dat je deze niet hebt gebroken? (Alles moed met zeer beleid) Ik heb inmiddels 2x mijn LCD scherm losgehad en het werkt nu nog steeds allemaal (behalve me antenne op dit moment)..

Wat ik telkens doe, is de stekkers rustig aanduwen met een klein schroevedraaiertje om er zeker van te zijn dat ze goed vast zitten...

Succes ermee iig..

Patrick
  #3  
Oud 9 August 2008, 16:36
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 July 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 86
Standaard

weet je zeker dat alleen je scherm stuk is? Na een val kan ook hardware in het toestel zelf defect zijn geraakt, dus wellicht dat het daaraan kan liggen.

Ik kwam laatst een site tegen van een man die tegen betaling je scherm e.d. kon vervangen, ik zal eens zoeken of ik het webadres nog kan achterhalen. Misschien dat je hem kan bellen/mailen voor meer info omtrent de reparatie.
  #4  
Oud 9 August 2008, 16:37
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 February 2008
Berichten: 13
Standaard touchscreen vervangen

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door geniux Bekijk bericht
weet je zeker dat alleen je scherm stuk is? Na een val kan ook hardware in het toestel zelf defect zijn geraakt, dus wellicht dat het daaraan kan liggen.

Ik kwam laatst een site tegen van een man die tegen betaling je scherm e.d. kon vervangen, ik zal eens zoeken of ik het webadres nog kan achterhalen. Misschien dat je hem kan bellen/mailen voor meer info omtrent de reparatie.
Volgens mij is dat iphonerepair.nl of iets dergelijks...
  #5  
Oud 9 August 2008, 16:51
» iPhone 7 32GB (Roségoud) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 39
Standaard

ja alleen mn scherm is stuk want heb hem met gebroken scherm nog zeker 4 maanden gebruikt ikheb pas 2 weken geleden besloten om hem zelf te vervangen..

en ik heb mn iPhone nu al 4 keer open gehad en die 3 stekkers op het moederboard zitten er echt goed op ik druk ze ook voorzichtig aan met een heel klein schroevendraaiertje en dan zitten ze ook echt vast (voor zover ik kan zien)
  #6  
Oud 9 August 2008, 16:53
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 February 2008
Berichten: 13
Standaard touchscreen vervangen

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door berry Bekijk bericht
ja alleen mn scherm is stuk want heb hem met gebroken scherm nog zeker 4 maanden gebruikt ikheb pas 2 weken geleden besloten om hem zelf te vervangen..

en ik heb mn iPhone nu al 4 keer open gehad en die 3 stekkers op het moederboard zitten er echt goed op ik druk ze ook voorzichtig aan met een heel klein schroevendraaiertje en dan zitten ze ook echt vast (voor zover ik kan zien)
Dan ben ik helaas bang dat er een kabelbreukje ergens is ontstaan.....

Succes iig...
  #7  
Oud 9 August 2008, 16:57
» iPhone 7 32GB (Roségoud) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 39
Standaard

tsja ik weet het ook niet ik heb echt geen flauw idee wat ik moet doen nu..

alle kabeltjes zien er iedergeval nog wel goed uit nergens is een breuk oid te zien..

wat zijn die 3 witte kabeltjes die je ook los moet klikken waar een beetje silicone kit opzit?? kan het zijn dat die nu niet meet zo'n goed contact maakt of kan het daar niet aan liggen?
  #8  
Oud 9 August 2008, 17:37
dedafmonteur's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Locatie: Best
Berichten: 279
Stuur een bericht via MSN naar dedafmonteur
Standaard

maak ALLE stekkers/connectors die los heb gemaakt HELEMAAL schoon met een microfiber doekje en zet hem weer in mekaar. zet hem NIET ik herhaal NIET aan maar wacht een paar uur.

probeer het daarna nog eens en laat me weten of alles werkt.

je mag een apparaat niet metteen aan zetten nadat je het hebt opengemaakt i.v.m statische elektrisiteit en omdat alles weer even moet zetten.


dit is geen grap,ik kan het weten,ik mod al 4 jaar psp's
__________________
Ik ben niet verantwoordelijk voor wat ik zeg. Toch?
  #9  
Oud 9 August 2008, 18:29
» iPhone 7 32GB (Roségoud) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 39
Standaard

oke bedankt man ga het morgen proberen, laat het direct weten als er vorderingen zijn..
  #10  
Oud 10 August 2008, 18:09
» iPhone 7 32GB (Roségoud) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 39
Standaard

Heb vanochtend hem weer uit elkar gehaald alle stekkers schoongemaakt met een micro fiber doekje toen alles gecontrolleerd op draadbreuken e.d. vervolgends alles zorgvuldig in elkaar gezet ook die 3 witte kabeltjes eropgedrukt en met een klein beetje siliconen kit vast gekit

daarna heb ik hem dichtgebouwd 2 uur laten rusten en wil hem nu aanzetten maar dat gaat niet omdat ik nogsteeds met dat oplaad probleem zit, mn batterij is leeg en opladen doet die neit, niet via de computer en ook niet via een gewone oplader...

iemand misschien een idee waar dit in zal kunnen zitten?
  #11  
Oud 10 August 2008, 18:44
dedafmonteur's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Locatie: Best
Berichten: 279
Stuur een bericht via MSN naar dedafmonteur
Standaard

dan zou ik eens kijken in de connector die in je iPhone zit.
miss. is daar iets mis mee,zou kunnen dat er een connector nog steeds niet goed contact maakt
  #12  
Oud 10 August 2008, 19:24
» iPhone 7 32GB (Roségoud) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 39
Standaard

en hoe ziet zo'n connector eruit dan?
  #13  
Oud 10 August 2008, 20:14
dedafmonteur's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Locatie: Best
Berichten: 279
Stuur een bericht via MSN naar dedafmonteur
Standaard

geen idee,moet je ff kijken he
  #14  
Oud 10 August 2008, 20:41
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door berry Bekijk bericht
en hoe ziet zo'n connector eruit dan?
Ik heb ergens, ik geloof in het clubnieuws, een YouTube filmpje voorbij zien komen van (een) PDAshop, die laten zien hoe alles los moet en geven daar uitleg bij. Anders hier even kijken, een hoop foto's waar je misschien wat aan hebt.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #15  
Oud 10 August 2008, 20:43
» iPhone 7 32GB (Roségoud) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 39
Standaard

ja ik weet het dat is van die site pdaparts.com als je zoekt op youtube op iPhone repair vind je hem, ik heb hem ook met behulp va dat filmpje verangen het touchscreen alleen zit dus nu met dit probleem
  #16  
Oud 10 August 2008, 22:29
dedafmonteur's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Locatie: Best
Berichten: 279
Stuur een bericht via MSN naar dedafmonteur
Standaard

iFixit: iPod, iBook, & PowerBook Parts and Accessories

hebben alles
  #17  
Oud 17 September 2008, 10:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Berichten: 161
Stuur een bericht via MSN naar vanilla
Standaard Oeps



Iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen. Eventueel een nieuw scherm in laten zetten?
Voor als de foto niet duidelijk is: er zitten barsten en scheuren in het scherm.

Overigens werkt ie nog goed.
  #18  
Oud 17 September 2008, 10:41
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: België
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

samengevoegd
  #19  
Oud 16 February 2009, 10:57
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 20
Standaard Advies scherm vervanging

Ik heb na een val een barst in mijn iPhone 1gen 8GB. Wat wordt er geadviseerd. vervang het scherm + display of kan alleen een scherm volstaan.

Er zit nogal wat prijsverschil in.
Mijn Iphone werkt en reageerd nog uitstekend.

Alvast bedankt
  #20  
Oud 16 February 2009, 11:02
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 42
Stuur een bericht via Skype™ naar siricio Send a message via twitter to siricio
Standaard

Zelf vervangen??? Er zijn sites die een toolset verkopen om je iPhone veilig open te krijgen.Je kan daar ook een scherm aanschaffen...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G touchscreen werkt niet zelfs na 2X vervangen JanR iPhone algemeen 4 11 October 2010 22:41
systeemconnector vervangen vankraay iPhone algemeen 4 6 July 2010 13:19
Scherm vervangen ? Bartje iPhone algemeen 13 18 June 2010 12:26
scherm wazig na vervangen touchscreen iPiggel iPhone algemeen 9 31 October 2009 21:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:37.