Bizar 3G gedrag met FW 2.0.2

Bizar 3G gedrag met FW 2.0.2 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb vandaag voor het eerst met 3G aan een ritje van 35 kilometer gemaakt met FW 2.0.2. Nederland .fm op Radio Veronica leek mij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 August 2008, 08:16
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 15
Standaard Bizar 3G gedrag met FW 2.0.2

Ik heb vandaag voor het eerst met 3G aan een ritje van 35 kilometer gemaakt met FW 2.0.2. Nederland.fm op Radio Veronica leek mij een goede test. Twee onderbrekingen gehad, en dat is hetzelfde gedrag als met FW 2.0.1, ook exact op dezelfde plaatsen. Geen verbetering dus.

Maar het bizarre is, de eerste 8 kilometer had ik 4 tot 5 streepjes 3G ontvangst, daarna snel 1 streepje en daarna "Geen service" maar de webradio bleef nog 10 minuten doorspelen. Toen een minuutje onderbreking en daarna pakte hij het weer op, maar nog steeds "Geen service" in beeld, en dat de rest van de rit door. Terwijl 3G wel degelijk werkte!

Aangekomen in Den Bosch heb ik nog steeds "Geen service", hij schakelt uiteindelijk over naar GSM/GPRS. Voorheen met FW 2.0.1 had ik op mijn werkplek wel 3G bereik maar ongeveer 2 streepjes. In de buitenlucht in DB had ik voorheen 4 tot 5 streepjes, nu geen enkele verbinding meer.

Het lijkt erop dat ze niet getest hebben wat het gedrag is als je met 3G van A naar B verplaatst en een andere antennemast oppakt, blijkbaar blijft de verbinding wel actief maar wordt deze informatie niet aan het scherm doorgegeven waardoor "Geen service" zichtbaar is.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 August 2008, 08:39
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 May 2008
Berichten: 34
Standaard

ik probeer nu al sinds een half uur uberhaupt weer verbinding te krijgen, liep me huis uit met perfecte 3g en ineens weg, paar keer opnieuw opgestart helemaal niets, ben compleet van de wereld afgesloten dit is toch niet normaal.
  #3  
Oud 20 August 2008, 11:17
SuperDutch's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 335
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martijn77 Bekijk bericht
ik probeer nu al sinds een half uur uberhaupt weer verbinding te krijgen, liep me huis uit met perfecte 3g en ineens weg, paar keer opnieuw opgestart helemaal niets, ben compleet van de wereld afgesloten dit is toch niet normaal.
Check het storings topic onder het onderwerp T-mobile.
Storing is bij T-mobile en heeft dus niets met jou FW op iPhone te maken.
Link: https://forum.iculture.nl/f18/i...e-storing.html
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ipad sync bizar traag abdallahjohn iPad algemeen 18 2 December 2010 23:49
Bizar, update 4.2.1 op iPhone 4 froggie iPhone algemeen 8 26 November 2010 18:25
Vreemd gedrag cremerhm iPhone algemeen 0 21 December 2009 22:59
Muziek: Gewijzigd iPod gedrag met FW3.0 Faust Muziek, foto & video 5 17 July 2009 20:21
Bizar icoontje vanboven Davidduzy iPhone algemeen 3 19 June 2008 21:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:45.