US 8gb update naar 2.01 EDGE menu weg

US 8gb update naar 2.01 EDGE menu weg discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Kijk eens in de wiki bij EDGE /GPRS. Daar staan de instellingen. Bij instellingen-algemeen-netwerk-mobiele datanetwerk kun je het instellen....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 20 October 2008, 21:56
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Kijk eens in de wiki bij EDGE/GPRS. Daar staan de instellingen. Bij instellingen-algemeen-netwerk-mobiele datanetwerk kun je het instellen.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 20 October 2008, 22:34
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 17 November 2007
Berichten: 5
Standaard

kijk voor de juiste instellingen hier

Internet-instellingen voor GPRS/EDGE van Nederlandse operators > Artikel > iPhoneclub.nl
  #23  
Oud 20 October 2008, 22:39
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2008
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psacla Bekijk bericht

dat had ik al geprobeerd

live.vodafone.com
vodafone
vodafone


maar het helpt niet nog steeds zelfde foutmelding

wat nu?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Kijk eens in de wiki bij EDGE/GPRS. Daar staan de instellingen. Bij instellingen-algemeen-netwerk-mobiele datanetwerk kun je het instellen.

Heel vreemd ik kom er net achter dat als ik Wi-Fi uitschakel
dan doet internet het wel, google maps ook, aandelen en weer ook.

maar ik heb Wi-Fi nodig voor youtube en installer

en als ik dus Wi-Fi weer aanzet.......krijg ik die foutmeldingen weer bij
youtube, internet, installer (kan sources niet vinden)

Is dit een bekend probleem?

wat moet ik nu doen

Laatst gewijzigd door iScorpio; 21 October 2008 om 20:37. Reden: samenvoegen
  #24  
Oud 21 October 2008, 20:33
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 17 November 2007
Berichten: 5
Standaard

APN kan ik weer instellen via

You need to install "APN Editing" version 1.0 by Linux_insidev2 in Cydia.

After installing, "Cellular Data Network" will appear in the "Network" menu.

maar nu neemt de iPhone ze niet over lijkt wel hij doet het nog steeds niet.

iemand nog een idee
  #25  
Oud 24 November 2008, 12:47
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 17 November 2007
Berichten: 5
Standaard

Geupdate naar 2.2 en probleem opgelost.

menu item nogsteeds weg maar kan wel internetten via gprs
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
e mail lezen werkt niet slaat weg naar menu ingrid9675 iPhone algemeen 1 28 February 2010 19:15
GPRS/EDGE menu mist ... mkouwenhoven iPhone algemeen 60 26 August 2008 14:01
Edge (E) logo weg na firmware 1.1.2 update t-marvin Archief 4 25 January 2008 13:20
Geen Edge menu met StealthSiM mkouwenhoven iPhone algemeen 10 21 January 2008 12:22
[iPhone 8GB] Edge zit Wi-Fi in de weg whitehouse Archief 11 5 November 2007 16:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:12.