GPRS/EDGE menu mist ...

GPRS/EDGE menu mist ... discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) OI, Ik heb net een uur of 2 mijn iPhone , maar GPRS werkt niet. Ik heb simpelweg niet het Edge menu in General >> ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 11 January 2008, 23:24
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 11 January 2008
Berichten: 12
Standaard GPRS/EDGE menu mist ...

OI, Ik heb net een uur of 2 mijn iPhone, maar GPRS werkt niet. Ik heb simpelweg niet het Edge menu in General >> network ... Ik heb firmware 1.1.2 met bootlader 4.6 + StealthSIM.
- Orange is mijn provider.

Is dit een bekend probleem?

Menu GPRS/Edge staat er niet tussen..

Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 January 2008, 08:59
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 52░18'51.59"N 4░56'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Dat klopt daar staat volgens mij het menu ook niet
  #3  
Oud 13 January 2008, 10:30
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Breda
Berichten: 472
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoeii Bekijk bericht
Dat klopt daar staat volgens mij het menu ook niet
Jawel hoor, onderin dat scherm hoort een knop te staan voor je edge/gprs settings.
__________________
iPhone 8GB - AppleTV - MacBook Pro - Airport Extreme
  #4  
Oud 13 January 2008, 12:35
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 11 January 2008
Berichten: 12
Standaard

ja precies...

Heb Services geinstalleerd en Edge aangezet, .. moet dan een keuze maken mbt provider (AT&T, tmobile Unlimited, Tmobile Zones of Other) .. Ik heb Orange dus kies Other en APN vul ik in als "internet" maar zonder resultaat

Ik heb geen velden waar ik evt username of password kan invullen ...

Laatst gewijzigd door mkouwenhoven; 13 January 2008 om 12:52.
  #5  
Oud 13 January 2008, 23:16
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 52░18'51.59"N 4░56'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Freek Bekijk bericht
Jawel hoor, onderin dat scherm hoort een knop te staan voor je edge/gprs settings.
Waar dan? Kijk ik met mijn neus? Ik zie het echt niet staan
  #6  
Oud 13 January 2008, 23:18
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 52░18'51.59"N 4░56'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Laat maar ik zie het al.
Ik keek met mijn neus
  #7  
Oud 13 January 2008, 23:54
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Breda
Berichten: 472
Standaard

Ja, gewoon hier dus:
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg snap_235210.jpg‎ (45,7 KB, 497x gelezen)
  #8  
Oud 14 January 2008, 05:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 6
Standaard

Ik heb dezelfde serie en hetzelfde probleem. Waar hebt U de edge of gprs instellingen gevonden? Graag een snelle reactie, waarvoor dank
  #9  
Oud 14 January 2008, 09:35
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 11 January 2008
Berichten: 12
Standaard

Ik heb het programma "Services" geinstalleerd. Daarin kan je Edge aan/uit zetten. Bij het activeren van Edge, krijg ik de melding dat er een fout is met Edge en dat ik de instellingen opnieuw moet selecteren.

Ik krijg de optie tussen AT&T, t-mobileicon Unlimited, T-Mobile Zones en Other. Aangezien ik Orange heb, kies ik Other en krijg ik een veld waar ik de APN moet invullen. Hier vul ik "internet" in. Er gebeurt helaas niets. BLijf dezelfde melding krijgen dat ik niet "subscribed ben tot Edge" ...

Iemand een idee?
  #10  
Oud 14 January 2008, 10:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 September 2007
Berichten: 114
Standaard

Opnieuw opstarten van de iPhone (met de juiste sim erin) moet misschien de oplossing geven!

Succes, laat even weten als het is gelukt...
  #11  
Oud 14 January 2008, 10:36
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 11 January 2008
Berichten: 12
Standaard

Het is geen kwestie van verkeerde SIM. Ik gebruik StealthSIM met daarin mijn Orange SIM. Dus er is geen andere SIM kaart... Ik heb geen idee waarom ik t-mobile opties krijg bij mijn Edge instellingen...
  #12  
Oud 14 January 2008, 10:38
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 September 2007
Berichten: 114
Standaard

Ik heb het probleem ook wel eens gehad, toen deed een reboot wonderen... vandaar.

en is het misschien een prepay-kaart?
  #13  
Oud 14 January 2008, 10:42
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 11 January 2008
Berichten: 12
Standaard

Nee.. abonnement wat nog loopt tot 2009 :S ..
En Orange World deed het prima op mijn oude SE W850i.

Ik zat al te denken om bij APN het Orange adres (wap.orange.nl) in te vullen, maar zonder succes...
  #14  
Oud 26 January 2008, 18:20
thachosen's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 35
Standaard

Hoi, ik heb eent-mobile abonnement en bij mij staat het ook niet, als ik naar safari ga dan staat er dat ik geen abonnement heb op edge
  #15  
Oud 26 January 2008, 18:38
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Wat staat er ook niet bij jou? Als je wat meer duidelijkheid geeft, dan kan er ook beter beantwoord worden.
  #16  
Oud 26 January 2008, 18:53
thachosen's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 35
Standaard

ik heb 1.1.3 (geunlocketd, ik kan gewoon bellen), nou dr staat VPN, Wi-Fi & DATAROAMING verder leeg en ik heb wel een blauwblokje maar als ik naar safari ga dan krijg ik te horen van dat ik geen EDGE abonnement heb en nog niet geactiveerd is.
  #17  
Oud 26 January 2008, 18:58
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Onderstaand scherm heb je dus niet? Heb je ook de oplossingen aangeboden in dit topic geprobeerd? Dus even services installeren en EDGE aanzetten en kijken wat er dan gebeurd?

  #18  
Oud 26 January 2008, 19:01
thachosen's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 35
Standaard

services installeren? moet je die downloaden of kan je die vinden via installer?
  #19  
Oud 26 January 2008, 19:04
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

kan je vinden in installer
  #20  
Oud 26 January 2008, 19:06
thachosen's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 35
Standaard

jah heb ik gevonden maar zegt kan niet downloaden, hij zegt cant find host, kan ik em niet via bluetooth sturen ofzo? of via kabel installeren? ik heb em namelijk net
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Gprs/edge Kwiq T-Mobile 3 30 November 2009 10:17
US 8gb update naar 2.01 EDGE menu weg Armando iPhone algemeen 24 24 November 2008 11:47
GPRS EDGE en 3G seaart iPhone algemeen 10 9 October 2008 20:16
Gprs/edge yannickwaem iPhone algemeen 10 23 April 2008 16:53
Geen Edge menu met StealthSiM mkouwenhoven iPhone algemeen 10 21 January 2008 11:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:15.