GPRS/EDGE menu mist ...

GPRS/EDGE menu mist ... discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) services installeert maar hij zeg edge activeren niet mogelijk...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 26 January 2008, 19:27
thachosen's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 35
Standaard

services installeert maar hij zeg edge activeren niet mogelijk
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 26 January 2008, 19:38
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

heb je trouwens wel gprs/edge laten activeren bij je provider?
  #23  
Oud 26 January 2008, 19:43
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 11 January 2008
Berichten: 12
Standaard

Edge moet geactiveerd zijn anders krijg je het aan de praat.....
  #24  
Oud 27 January 2008, 02:25
thachosen's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 35
Standaard

nou als het goed is heb ik gprs geactiveeerd, want ik heb een relax 150 + PIT, en ik had een TyTn II en daarop werkte internet altijd goed. t-mobile heeft tog geen EDGE? Ik ben net ook wezen google maar kon ook niet egt iets vinden, hopelijk kunnen jullie mij helpen

Laatst gewijzigd door thachosen; 27 January 2008 om 03:23.
  #25  
Oud 27 January 2008, 12:27
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Je hebt overigens nog steeds geen antwoord gegeven op de vraag of je de EDGE optie op onderstaand scherm wel of niet ziet.

  #26  
Oud 27 January 2008, 12:28
thachosen's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 35
Standaard

neeh die zie ik niet
  #27  
Oud 27 January 2008, 12:34
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Tja.. op dit moment zie ik zelf dan ook niet meer zo goed wat een oplossing hiervoor zou zijn..
  #28  
Oud 27 January 2008, 13:16
thachosen's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 35
Standaard

ooh das jammer, ik zal het dan ff moeten afwachten
  #29  
Oud 27 January 2008, 20:00
thachosen's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 35
Standaard

ik breng em wel ff terug waar ik em heb gekocht
  #30  
Oud 1 February 2008, 10:01
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 1 February 2008
Berichten: 2
Standaard

IK heb zojuist mijn iPhone geactiveerd. Alles werkt behalve edge. Heb blox aangezet op mijn Vodafone account en heb APN usernaam en password ingevoerd in het edge menu maar ik krijg de error "Safari kan de pagina niet vinden omdat de server onvindbaar is" en daarna "EDGE activeren niet mogelijk: U hebt geen abonnement op EDGE" .
Iemand een idee?
  #31  
Oud 1 February 2008, 15:55
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thachosen Bekijk bericht
neeh die zie ik niet
Ik zie dat dus ook niet
en krijg ook mijn grps niet ingesteld,
is dit misschien bij de nieuwe iPhone's alleen zo?? ( mijne is week 51)

hoop dat er wel snel iets voor komt. dus mocht het je lukken zet het ff hier neer dan , je maakt mij er iig heel blij mee
  #32  
Oud 5 February 2008, 23:17
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2008
Berichten: 51
Standaard

Is er al wat?
  #33  
Oud 5 February 2008, 23:18
thachosen's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 35
Standaard

nou bij mij is het opgelost maar hoe weet ik egt niet, ik heb em terug gebracht bij de winkel en die heeeft em gefixed
  #34  
Oud 6 February 2008, 00:08
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

heb de mijne iphones beide gedowngrade naar 1.1 toen was hij er toen geupdate naar 1.2
op de 1e iphone staat hij nu ( UK versie ) op de andere niet ( USA )
  #35  
Oud 6 February 2008, 02:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 163
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Stino Stuur een bericht via MSN naar Stino Stuur een bericht via Skype™ naar Stino
Standaard

Ik heb niet alle posts gelezen maar moest dit al gezegd zijn sorry daarvoor dan:

Standaard is het EDGE menu niet beschikbaar aangezien de iPhone gebruikt wordt op een sim waarvan de edge settings bekend zijn voor de iPhone.. als je echter gebruik maakt van een andere provider, dan wordt die menuitem wel beschikbaar..

Aangezien jij gebruikt maakt van een *sim, die een AT&T sim nabootst, is het menuitem niet beschikbaar want de iPhone denkt dat je op het AT&T netwerk zit..
  #36  
Oud 6 February 2008, 16:03
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2008
Berichten: 51
Standaard

dus wat voor oplossing zou hiervoor moeten zijn?
  #37  
Oud 7 February 2008, 15:34
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 February 2008
Berichten: 16
Standaard

Ik heb het zelfde probleem Drumpie. volgens mij hoef je alleen Services te installeren kan het helaas niet verifiŽren want ik zit op mijn werk.
  #38  
Oud 7 February 2008, 16:32
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2008
Berichten: 51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door famey Bekijk bericht
Ik heb het zelfde probleem Drumpie. volgens mij hoef je alleen Services te installeren kan het helaas niet verifiŽren want ik zit op mijn werk.
al gedaan

itoggle
servies
bossprefs

en helpt nog niet dus...
  #39  
Oud 8 February 2008, 10:13
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2008
Berichten: 1
Standaard

hey
ik heb ook het probleem dat edge niet bij het menu staat. Nou lees ik hier dat je die kan installeren bij ''installer'' en dan services. maar weet niet waar services zou moeten staan in installer.
Heb 1.1.2. en tmobileicon.
  #40  
Oud 8 February 2008, 21:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Berichten: 31
Standaard

Ik heb dit ook, gisteren iPhone gekocht en toen kon ik gewoon op internet (t-mobileicon), vandaag niet meer en edge is ook niet te vinden! Als iemand een oplossing heeft?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Gprs/edge Kwiq T-Mobile 3 30 November 2009 10:17
US 8gb update naar 2.01 EDGE menu weg Armando iPhone algemeen 24 24 November 2008 11:47
GPRS EDGE en 3G seaart iPhone algemeen 10 9 October 2008 20:16
Gprs/edge yannickwaem iPhone algemeen 10 23 April 2008 16:53
Geen Edge menu met StealthSiM mkouwenhoven iPhone algemeen 10 21 January 2008 11:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:39.