US 8gb update naar 2.01 EDGE menu weg

US 8gb update naar 2.01 EDGE menu weg discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedendag! Ik heb helaas een probleempje.. Ik heb het andere topic al gelezen, maar daar kom ik niet uit mijn probleem en gaat het toch ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 26 August 2008, 17:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: Huizen
Berichten: 161
Standaard US 8gb update naar 2.01 EDGE menu weg

Goedendag! Ik heb helaas een probleempje.. Ik heb het andere topic al gelezen, maar daar kom ik niet uit mijn probleem en gaat het toch net ergens anders over.

Ik heb zojuist mijn iPhone 8gb us 1.1.4 ge-upgrade naar 2.01 en nu kan ik mijn EDGE instellingen niet meer instellen bij instellingen --> algemeen --> netwerk. Iemand enig idee hoe ik deze instellingen als nog kan instellen? Ik heb zeg maar het gewone t-mobile internet abonnement van 9,50 per maand.

Bij voorbaat dank!!!!
Armando
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 August 2008, 17:49
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

ga naar:
instellingen-algemeen-netwerk-mobiel datanetwerk.
of zoek je dat niet?
  #3  
Oud 26 August 2008, 18:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: Huizen
Berichten: 161
Standaard

Als ik dit doe:
instellingen - algemeen - netwerk -staat hier alleen; dataroaming, VDP & Wi-Fi.
  #4  
Oud 26 August 2008, 18:03
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

dan misscien de fabrieks instellingen terug zetten
instellingen-algemeen-stel opnieuw in-herstel alle instellingen
  #5  
Oud 26 August 2008, 18:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: Huizen
Berichten: 161
Standaard

Ik ga het even proberen.
Maar de firmwire 2.01 zou dus wel gewoon het EDGE menu moeten hebben, waar je de instellingen kan instellen?
  #6  
Oud 26 August 2008, 18:15
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

ja, bij mij kan je dan vpn e.d. instellen
ik zit op 2.0, maar mij lijkt dat dat ook bij 2.0.1 is.
misschien iemand anders die dat kan bevestingen?
  #7  
Oud 26 August 2008, 18:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: Huizen
Berichten: 161
Standaard

Ja bij mij staat ook dat ik de VPN kan instellen, maar ik wil dus de EDGE instellen. En die staat er gewoon niet meer
  #8  
Oud 26 August 2008, 18:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: Huizen
Berichten: 161
Standaard

Ik heb nu BossPrefs gedownload (via mijn Wi-Fi thuis) en daarin kan ik EDGE aan en uitzetten. Hij staat dus nu aan. Maar waar kan ik dan de instellingen veranderen, zodat ik mijn t-mobile instellingen kan neerzetten en ik gewoon op mijn abonnement kan internetten

Hij geeft overigens wel dat vierkantje met een open rondje in het midden aan, naast mijn providernaam linksboven. Maar internetten, ho maar! Ieder keer deze melding;
Safari kan de pagina niet openen, omdat de server niet meer reageert.

Laatst gewijzigd door Armando; 26 August 2008 om 18:59.
  #9  
Oud 26 August 2008, 19:02
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door slodo Bekijk bericht
ja, bij mij kan je dan vpn e.d. instellen
ik zit op 2.0, maar mij lijkt dat dat ook bij 2.0.1 is.
misschien iemand anders die dat kan bevestingen?
Je VPN kun je inderdaad instellen, maar vanaf fw 2.0 is EDGE uit Instellingen verdwenen.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #10  
Oud 26 August 2008, 19:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: Huizen
Berichten: 161
Standaard

Oh wat raar. Vanwaar dat dan? Dus met fw 2.01 heb ik niets aan mijn internet abonnement van t-mobile?
Dan zou ik hem dus weer moeten downgrader naar 2.0 of nog lager?

Laatst gewijzigd door Armando; 26 August 2008 om 19:05.
  #11  
Oud 26 August 2008, 19:05
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Als het goed is, zou je een aanbiedersupdate via iTunes moeten krijgen.

Mocht je toevallig nog een simkaart van een andere provider hebben liggen, dan kun je die er ook in stoppen, je zult dan zien dat je het menu wel hebt, en de APN instellingen kunt wijzigen
  #12  
Oud 26 August 2008, 19:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: Huizen
Berichten: 161
Standaard

De enige update die ik krijg in iTunes is die van fw 2.02
Wat is een aanbiedersupdate dan precies als ik vragen mag?

En wat bedoel je precies met dat over een andere simkaart. Als ik die aanbiedersupdate doe, moet ik een andere simkaart erin hebben? Ja sorry, ben een beetje een leek hier in haha.
  #13  
Oud 26 August 2008, 19:10
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

De aanbiedersupdate zou je standaard moeten krijgen via iTunes aangezien je T-Mobile gebruikt (een van de officiele providers dus)

en met een andere sim (van een andere provider dus) krijg je het menu wel gewoon te zien.
  #14  
Oud 26 August 2008, 19:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: Huizen
Berichten: 161
Standaard

En die komt zo op poppen in je itunes scherm als je je iphone connect?
Ja en nu is het natuurlijk wel een officiele provider, maar toen ik de iphone kocht, bijna een jaar geleden was dat niet zo. Toen moest ik jailbreaken, unlucken etc. Maar ik heb er nu echt de ballen verstand van haha.

Is er geen andere manier om die aanbiedersupdate op te starten?
  #15  
Oud 26 August 2008, 20:20
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Nee, die zou automatisch moeten komen.

Je hebt echter nog wel steeds de jailbreak/unlock nodig aangezien je telefoon nog steeds gelocked is op AT&T
  #16  
Oud 26 August 2008, 20:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: Huizen
Berichten: 161
Standaard

Gelocked op AT&T? Ik kan er zeg maar wel gewoon mee bellen en gebeld worden. En T-Mobile staat ook gewoon linksboven in.
  #17  
Oud 26 August 2008, 20:24
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Ja, NU wel, omdat je een custom firmware op je telefoon hebt!

Wanneer je update met een officiele, dan is je telefoon weer gelocked. Daarom heb je nog steeds een jailbreak/unlock nodig
  #18  
Oud 26 August 2008, 20:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: Huizen
Berichten: 161
Standaard

Dus ik moet nu een jailbreak en unlock uitvoeren en dan heb je weer kans dat ie het doet?


Van het (gprs) internet, maakte ik optimaal gebruik. Ook het e-mailen!
Er is nu dus geen optie dat dit gaat werken, met FW 2.01? Is downgraden dan nog een optie? Of kan dat ook niet meer?

Ik heb dus een US iPhone 8gb met een t-mobile sim only abonnement. Hierop heb ik destijds een soort plakker ofzo laten zetten, zodat ik met deze tmobile simkaart gewoon kan bellen etc. met mijn iPhone. Dit is dus al een heel aantal maanden geleden. Kan dit er ook iets mee te maken hebben, dat ik geen zogenoemde "aanbiedersupdate" krijg. Omdat ik dus geen iPhone uit Nederland heb? Ik hoop echt dat jullie mij kunnen helpen, mijn dank zal groot zijn
  #19  
Oud 19 October 2008, 20:39
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 17 November 2007
Berichten: 5
Standaard

zelfde probleem hier
als ik orange of vodafone sim er instop
kan ik wel mijn netwerk instellen maar met mijn sim only t-mobile kan ik het niet instellen menu item is dan weg.

iemand een oplossing
  #20  
Oud 20 October 2008, 20:41
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2008
Berichten: 12
Standaard

ik heb vodaphone en mijn internet doet het niet meer sinds ik mijn iphone heb geupgrade van 1.1.2 naar 2.1

kan het ook liggen aan die edge instelling ?

waar kan ik die instellen en hoe moet ik dat doen?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
e mail lezen werkt niet slaat weg naar menu ingrid9675 iPhone algemeen 1 28 February 2010 18:15
GPRS/EDGE menu mist ... mkouwenhoven iPhone algemeen 60 26 August 2008 13:01
Edge (E) logo weg na firmware 1.1.2 update t-marvin Archief 4 25 January 2008 12:20
Geen Edge menu met StealthSiM mkouwenhoven iPhone algemeen 10 21 January 2008 11:22
[iPhone 8GB] Edge zit Wi-Fi in de weg whitehouse Archief 11 5 November 2007 15:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:31.