raar beeld op iphone

raar beeld op iphone discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik kan de zoekfunctie niet gebruiken omdat ik echt niet weet hoe ik dit probleem moet beschrijven zonder dat ik 1000 resultaten krijg. Opeens ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 3 September 2008, 21:31
» iPhone US 8GB [FW: 1.0.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Locatie: ghghgh
Berichten: 23
Standaard raar beeld op iphone

Hallo,

ik kan de zoekfunctie niet gebruiken omdat ik echt niet weet hoe ik dit probleem moet beschrijven zonder dat ik 1000 resultaten krijg.

Opeens zag ik op mijn iPhone het itunes label staan met daaronder de kabel (oplader) die je onderin je iphone doet

ik krijg mijn telefoon nu ook niet meer normaal aan heeft iemand enig idee hoe dit kan? Heb ook geen itunes op comp dus heb geen idee wat dit is!


heb trouwens de aller eerste iphone en software

Laatst gewijzigd door nielsbrooimans; 3 September 2008 om 21:33.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 September 2008, 21:39
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nielsbrooimans Bekijk bericht
Hallo,
ik kan de zoekfunctie niet gebruiken omdat ik echt niet weet hoe ik dit probleem moet beschrijven zonder dat ik 1000 resultaten krijg.
Opeens zag ik op mijn iPhone het itunes label staan met daaronder de kabel (oplader) die je onderin je iphone doet
ik krijg mijn telefoon nu ook niet meer normaal aan heeft iemand enig idee hoe dit kan? Heb ook geen itunes op comp dus heb geen idee wat dit is!
heb trouwens de aller eerste iphone en software
iTunes installeren, starten, iPhone aansluiten en systeem opnieuw installeren. Je verliest dan evt. jailbreak/unlock. Moet je daarna hier even kijken hoe je dat opnieuw kunt doen.
  #3  
Oud 3 September 2008, 21:41
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Ga maar gewoon QuickPwnRC3 gebruiken.
Installeer iTunes op je computer en druk dan gewoon restore zodat je iPhone word restored naar Firmware 2.0.2. (Want je mag trouwens ook wel eens updaten).

Download iTunes hier
Download QuickPwnRC3 hier
Download Firmware 2.0.2 hier (die heb je nodig bij QuickPwn)
En heb ook BL-3.9 en BL-4.6 als bijlage toegevoegd. (Heb je ook nodig bij QuickPwn)

Als je je iPhone hebt gerestored in iTunes en QuickPwnRC3 hebt geinstalleerd open QuickPwn dan. Volg nu gewoon alle stappen in QuickPwn, alles wat je nodig hebt heb ik je al gegeven.
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: rar Bootloader 3.9 en 4.6.rar‎ (68,1 KB, 3x gelezen)
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #4  
Oud 3 September 2008, 21:48
Jumper2110's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 138
Standaard

En als het nu nog niet lukt na de vakkundige uitleg van iMario scheelt er iets met je
  #5  
Oud 3 September 2008, 21:50
» iPhone US 8GB [FW: 1.0.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Locatie: ghghgh
Berichten: 23
Standaard

Thanks voor snelle reacties zit hier namelijk nu met die ***** 63.10 waar ik nu al helemaal gek van wordt!

Zal even al die dingen gaan instaleren maar heb vanaf itunes nog nooit iets op mijn iPhone gezet hoe doe ik dat dan in godsnaam?

En hoe moet ik op restore drukken?

Blijven wel al mijn telefoon nummers etc op mijn telefoon staan dan?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
Ga maar gewoon QuickPwnRC3 gebruiken.
Installeer iTunes op je computer en druk dan gewoon restore zodat je iPhone word restored naar Firmware 2.0.2. (Want je mag trouwens ook wel eens updaten).

Download iTunes hier
Download QuickPwnRC3 hier
Download Firmware 2.0.2 hier (die heb je nodig bij QuickPwn)
En heb ook BL-3.9 en BL-4.6 als bijlage toegevoegd. (Heb je ook nodig bij QuickPwn)

Als je je iPhone hebt gerestored in iTunes en QuickPwnRC3 hebt geinstalleerd open QuickPwn dan. Volg nu gewoon alle stappen in QuickPwn, alles wat je nodig hebt heb ik je al gegeven.
Bedankt voor de tip ben nu alles aan het downloaden en heb itunes al geinstaleerd maar hoe kan ik deze programmas op mijn iphone of in tunes krijgen hoe werkt dit?

Laatst gewijzigd door iScorpio; 4 September 2008 om 00:11. Reden: samenvoegen
  #6  
Oud 3 September 2008, 22:13
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nielsbrooimans Bekijk bericht
Bedankt voor de tip ben nu alles aan het downloaden en heb itunes al geinstaleerd maar hoe kan ik deze programmas op mijn iPhone of in tunes krijgen hoe werkt dit?
Installeer eerst maar eens iTunes. Sluit je iPhone dan aan op de usb kabel en druk dan op restore (gewoon op je iPhone klikken in iTunes en dan zie je restore wel staan).
Als dat gedaan is download en installeer je QuickPwnRC3, en open hem.
Volg nu gewoon alle stappen in QuickPwn en enkele minuten later heb je een compleet werkende iPhone draaiend op de nieuwste Firmware 2.0.2!

Succes
  #7  
Oud 3 September 2008, 23:04
» iPhone US 8GB [FW: 1.0.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Locatie: ghghgh
Berichten: 23
Standaard

Heb trouwens wel een iPhone uit amerika maakt dat uit kwa of moet ik het nog steeds doen zoals jij hierboven zegt?
  #8  
Oud 3 September 2008, 23:18
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nielsbrooimans Bekijk bericht
Heb trouwens wel een iPhone uit amerika maakt dat uit kwa of moet ik het nog steeds doen zoals jij hierboven zegt?
Gewoon doen zoals hierboven, mijn iPhone komt ook uit Amerika, ze zijn hier nooit officieel uitgekomen...
  #9  
Oud 3 September 2008, 23:40
» iPhone US 8GB [FW: 1.0.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Locatie: ghghgh
Berichten: 23
Wink

Please browse for the firmware bundle (ipsw)

geen idee waar ik nu moet zoeken op mijn comp enig idee?
Dit is pas de tweede stap van QuickPwn en zit nu al vast
  #10  
Oud 3 September 2008, 23:54
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nielsbrooimans Bekijk bericht
Please browse for the firmware bundle (ipsw)

geen idee waar ik nu moet zoeken op mijn comp enig idee?
Dit is pas de tweede stap van QuickPwn en zit nu al vast
Kijk vorige posts je moet de originele Firmware 2.0.2 downloaden die ik heb gegeven en dan moet je in QuickPwn Browsen en die Firmware 2.0.2 openen... Zo zul je dat ook met BL-3.9 en BL-4.6 moeten doen.
En je hebt je iPhone al wel origineel in iTunes restored naar Firmware 2.0.2, he?
  #11  
Oud 4 September 2008, 00:01
» iPhone US 8GB [FW: 1.0.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Locatie: ghghgh
Berichten: 23
Standaard

heb gewoon itunes update gekozen...

nu heb ik iPhone1,1_2.0.2_5C1_Restore in de browser gezet en nu is hij bezig..

nu kan ik kiezen om een paar dingen toe te voegen maar welke moet ik doen ook unlock of is hij nou nog geunlockd?

kan je me niet even toevoegen op msn anders

update:
omg je gaat me toch niet vertellen dat al mijn telefoon nummers van mij telefoon zijn nu he

update:
oke ben hier klaar mee hij is nu weer aan.

wat moet ik nu dan doen alles opnieuw met die andere programmatjes in de browser?

//mod: probeer de edit knop te gebruiken.

Laatst gewijzigd door iScorpio; 4 September 2008 om 00:13. Reden: samenvoegen
  #12  
Oud 4 September 2008, 00:16
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nielsbrooimans Bekijk bericht
heb gewoon itunes update gekozen...

nu heb ik iPhone1,1_2.0.2_5C1_Restore in de browser gezet en nu is hij bezig..

nu kan ik kiezen om een paar dingen toe te voegen maar welke moet ik doen ook unlock of is hij nou nog geunlockd?

kan je me niet even toevoegen op msn anders
Als je hebt restored in iTunes naar 2.0.2 is het goed. Nu Firmware 2.0.2 browsen in QuickPwn -> Vink aan: Installer, Cydia, Unlock iPhone en Replace boot logos als je het zilveren ananas logo wilt. (Als je Cydia niet wilt of Installer, dan vink je die niet aan... Raad aan ze allebei gewoon aan te vinken). Nu voeg je de Bootloader 3.9 en 4.6 toe, die heb ik je zonet ook gegeven. Zorg dat je iPhone aan de usb hangt en volg dan de stappen. Nu zal je iPhone zometeen weer in orde zijn en unlocked met Firmware 2.0.2!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nielsbrooimans Bekijk bericht
omg je gaat me toch niet vertellen dat al mijn telefoon nummers van mij telefoon zijn nu he
Als ze op je simkaart staan dan kun je ze gewoon weer naar je iPhone zetten... Als ze niet op je simkaart staan zul je ze zelf erweer op moeten zetten
  #13  
Oud 4 September 2008, 00:21
» iPhone US 8GB [FW: 1.0.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Locatie: ghghgh
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
Als je hebt restored in iTunes naar 2.0.2 is het goed. Nu Firmware 2.0.2 browsen in QuickPwn -> Vink aan: Installer, Cydia, Unlock iPhone en Replace boot logos als je het zilveren ananas logo wilt. (Als je Cydia niet wilt of Installer, dan vink je die niet aan... Raad aan ze allebei gewoon aan te vinken). Nu voeg je de Bootloader 3.9 en 4.6 toe, die heb ik je zonet ook gegeven. Zorg dat je iPhone aan de usb hangt en volg dan de stappen. Nu zal je iPhone zometeen weer in orde zijn en unlocked met Firmware 2.0.2!


Als ze op je simkaart staan dan kun je ze gewoon weer naar je iPhone zetten... Als ze niet op je simkaart staan zul je ze zelf erweer op moeten zetten
waar moet ik die dan toevoegen want kan ze niet openen in die browser
  #14  
Oud 4 September 2008, 00:29
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nielsbrooimans Bekijk bericht
waar moet ik die dan toevoegen want kan ze niet openen in die browser
Bootloader 3.9 en 4.6 moet je toevoegen in QuickPwn...
Hier de Bootloader 3.9 en 4.6 nogmaals. Nu moet het lukken met QuickPwn.
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: rar Bootloader 3.9 en 4.6.rar‎ (68,1 KB, 0x gelezen)
  #15  
Oud 4 September 2008, 00:33
» iPhone US 8GB [FW: 1.0.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Locatie: ghghgh
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
Bootloader 3.9 en 4.6 moet je toevoegen in QuickPwn...
Hier de Bootloader 3.9 en 4.6 nogmaals. Nu moet het lukken met QuickPwn.
het is al gelukt in had unlock enzo er nog niet bij gedaan de eerste keer maar nu is hij weer overnieuw bezig. Heb trouwens tel nrs op comp gevonden hoe kan ik die er dan weer op zetten?

alvast hardstikke bedankt iig!
  #16  
Oud 4 September 2008, 00:46
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nielsbrooimans Bekijk bericht
het is al gelukt in had unlock enzo er nog niet bij gedaan de eerste keer maar nu is hij weer overnieuw bezig. Heb trouwens tel nrs op comp gevonden hoe kan ik die er dan weer op zetten?

alvast hardstikke bedankt iig!
Je zal ze handmatig moeten toevoegen op je iPhone...
  #17  
Oud 4 September 2008, 00:56
» iPhone US 8GB [FW: 1.0.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Locatie: ghghgh
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
Je zal ze handmatig moeten toevoegen op je iPhone...
maar heb ze in zo'n programmatje staan van apple kan ik dat dan niet uploaden op mijn tel ofzo?

en hoe krijg ik mijn telefoon weer in het nederlands enzo?
  #18  
Oud 4 September 2008, 01:02
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nielsbrooimans Bekijk bericht
maar heb ze in zo'n programmatje staan van apple kan ik dat dan niet uploaden op mijn tel ofzo?

en hoe krijg ik mijn telefoon weer in het nederlands enzo?
In wat voor programma heb je ze staan?

Je kan je iPhone weer in het Nederlands zetten via: Settings -> General -> Scroll een beetje naar beneden en klik International -> Language -> Nederlands.
  #19  
Oud 4 September 2008, 11:06
» iPhone US 8GB [FW: 1.0.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Locatie: ghghgh
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
In wat voor programma heb je ze staan?

Je kan je iPhone weer in het Nederlands zetten via: Settings -> General -> Scroll een beetje naar beneden en klik International -> Language -> Nederlands.
D:\Contacten

Als ik de bestanden dan open staan ze in outlook expres
  #20  
Oud 4 September 2008, 11:10
» iPhone US 8GB [FW: 1.0.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Locatie: ghghgh
Berichten: 23
Standaard

Als ik vervolgens de bestanden met kladblok open komt er dit te staan:

BEGIN:VCARD
VERSION:3.0
N;ENCODING=QUOTED-PRINTABLE;CHARSET=UTF-8:Bas Eggink;;;;
TEL;VOICE:0641645000(nummer is aangepast hoor )
END:VCARD
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Knipperend beeld tot helemaal GEEN beeld iphone 4 iphone4buddy iPhone algemeen 4 3 March 2011 09:21
Raar beeld? Help? Barendcameraad iPhone algemeen 0 4 February 2011 22:50
Muziek: Raar probleem: Iphone beeld verkeerde album cover bij afspelen muziek obi Muziek, foto & video 5 12 October 2010 13:13
iphone valt uit, raar beeld faith_999 iPhone algemeen 12 13 May 2010 15:11
Raar icoontje boven in beeld Janusz iPhone algemeen 7 20 July 2008 19:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:59.