Geen ontvangst/service

Geen ontvangst/service discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb vandaag mijn iPhone 16 GB van 1.1.4 naar 2.0.2 geupgraded met jailbreak . Ik gebruik Vodafone . Ik had op 1.1.4 geweldig ontvangst, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 September 2008, 21:25
» iPhone US 16GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2008
Berichten: 5
Standaard Geen ontvangst/service

Ik heb vandaag mijn iPhone 16 GB van 1.1.4 naar 2.0.2 geupgraded met jailbreak. Ik gebruik Vodafoneicon. Ik had op 1.1.4 geweldig ontvangst, maar met 2.0.2 geeft die geen service aan. Heeft iemand hier de oplossing voor?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 September 2008, 21:29
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Malderen, BelgiŽ
Berichten: 120
Stuur een bericht via Skype™ naar berndvp Send a message via twitter to berndvp
Standaard

wat programma heb je gebruikt hier voor ?
  #3  
Oud 7 September 2008, 21:31
» iPhone US 16GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2008
Berichten: 5
Standaard

Ik heb eerst met Itunes mijn mobiel geupgraded naar 2.0.2. Daarna heb ik de laatste versie van Winpwn gebruikt om hem te jailbreaken. Ik werk overigens op Vista, als dat een verschil uitmaakt...
  #4  
Oud 7 September 2008, 22:22
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Malderen, BelgiŽ
Berichten: 120
Stuur een bericht via Skype™ naar berndvp Send a message via twitter to berndvp
Standaard

ik heb het omgekeerd gedaan,
je opent WinPwn 2.5,
kiest je iPhone,
vervolgens zoek je de recenste firmware
en volg je gewoon de stappen dat WinPwn 2.5 je opgeeft.
Nooit eerst via iTunes je firmware update,
altyd eerst via hack programma
  #5  
Oud 7 September 2008, 22:25
» iPhone US 16GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2008
Berichten: 5
Standaard

Mij is het juist andersom vertelt(op de site van winpwn) dat ik eerst via itunes moet upgraden. Maarja, daar doe ik nu niks meer aan, enige oplossingen? Opnieuw met winpwn werkte niet.
  #6  
Oud 7 September 2008, 22:26
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Malderen, BelgiŽ
Berichten: 120
Stuur een bericht via Skype™ naar berndvp Send a message via twitter to berndvp
Standaard

geen idee dan,
da moet je aan de pro's hier eens vragen
  #7  
Oud 7 September 2008, 22:34
» iPhone US 16GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2008
Berichten: 5
Standaard

Wooooooooooooooooooooooooooot! Zo, dat moest eruit. Ik heb nu een beetje zitten 'spelen' met Bootneuter en hij werkt weer. Nu maar hopen dat het zo blijft. En bij de volgende firmware gebruik ik wel een stap voor stap handleiding ofzo in ieder geval bedankt voor de hulp mensen!
  #8  
Oud 8 September 2008, 21:07
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Malderen, BelgiŽ
Berichten: 120
Stuur een bericht via Skype™ naar berndvp Send a message via twitter to berndvp
Standaard

bij bootneuter moet de bootloader op 3.9 staan,
WinPwn deed dit automatisch met mijn iPhone
Blij te horen dat je het zelf hebt kunne oplossen
  #9  
Oud 8 September 2008, 21:08
» iPhone US 16GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2008
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door berndvp Bekijk bericht
bij bootneuter moet de bootloader op 3.9 staan,
WinPwn deed dit automatisch met mijn iPhone
Blij te horen dat je het zelf hebt kunne oplossen
Om eerlijk te zijn heb ik hem op 4.6 gezet, maar goed, hij werkt.
  #10  
Oud 10 September 2008, 17:31
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Berichten: 35
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem, geen service en ik kan geen aanbieder kiezen bij de instellingen. Werkt bootneuter ook op een 3G?
  #11  
Oud 10 September 2008, 19:48
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Malderen, BelgiŽ
Berichten: 120
Stuur een bericht via Skype™ naar berndvp Send a message via twitter to berndvp
Standaard

vind ik wel raar,
voorwat zou je dat op een 3G toestel moeten hebben?
als het een Belgische, Italische of Zwitserse is dan is dit toch niet nodig?
  #12  
Oud 10 September 2008, 19:53
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Berichten: 35
Standaard

Een Zwitserse.. ik denk dat het misschien wel 's aan de turbosim kan liggen..
  #13  
Oud 10 April 2009, 11:55
telpoint's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 6
Send a message via twitter to telpoint
Standaard Jailbreak 3G, geen ontvangst meer

Goedemiddag,

Ik heb mijn t-mobileicon iPhone 3G via Quickpwn (ik gebruik MAC) gejailbreakt. Dat gaat goed, alleen heb ik nu geen ontvangst meer! Ik heb al geprobeerd om de netwerkinstellingen te herstellen, maar dat werkt niet...

Ik heb het vermoeden dat het iets met de baseband moet zijn?

Wie kan mij van een juiste (nieuwste) softwarelink voorzien, zodat ik die via Quickpwn kan jailbreaken? Of moet ik dan eerst via itunes de file (via herstel) laden en daarna quickpwn runnen?

Alvast bedankt voor de hulp
  #14  
Oud 10 April 2009, 12:05
francebramie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Frankrijk
Berichten: 664
Stuur een bericht via MSN naar francebramie Stuur een bericht via Skype™ naar francebramie
Standaard

Wat voor baseband heb je en welke firmware heb je op dit moment?
  #15  
Oud 10 April 2009, 12:23
telpoint's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 6
Send a message via twitter to telpoint
Standaard

Software is 2.2.1 (5H11) en de baseband weet ik niet... maar heb op het forum iets gelezen over baseband en geen ontvangst...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
geen service/geen ontvangst Elizabeth iPhone algemeen 7 10 November 2011 18:40
geen service/ontvangst koendial iPhone algemeen 12 21 June 2011 15:14
iPhone: 3.1.2. restore, blackra1n, Cydia crasht, geen SSH en geen AFC2 service nickster46 Jailbreak 13 29 November 2010 10:29
iPhone 4: Help...Na Unlock met Ultrasn0w fouten als 'geen service' 'geen simkaart' T-mobile freediver007 Unlock 9 17 August 2010 18:27
t-mobile (geen service/no service) ebbe T-Mobile 17 19 December 2007 13:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:10.