3G alleen inschakelen als deze nodig is

3G alleen inschakelen als deze nodig is discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik lees en hoor dat de batterij vooral bij gebruik van een 3G verbinding snel leeg is. Is het met de iPhone mogelijk dat 3G ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 September 2008, 23:22
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 16
Standaard 3G alleen inschakelen als deze nodig is

Ik lees en hoor dat de batterij vooral bij gebruik van een 3G verbinding snel leeg is. Is het met de iPhone mogelijk dat 3G wordt ingeschakeleld zodra je deze wilt gebruiken bij bijvoorbeeld e-mail of internet gebruik?

Dus default disabled maar automatisch enabled bij starten van bijvoorbeeld Safari?

Ik heb nog geen iPhone, ga dit weekend naar BelgiŽ hiervoor, maar ben wel benieuwd naar de mogelijkheden.

Groeten, Ben
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 September 2008, 00:07
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Is niet mogeljk om dat standaard in te stellen en ik vrees zelfs dat er ook geen app voor is die dat kan. Jammer dus.
  #3  
Oud 14 September 2008, 22:26
Vassili's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 193
Standaard

het is niet zoveel moeite om het aan te zetten dus je kan ook elke keer als je gaat internetten 3g aanzetten en daarna weer uit
  #4  
Oud 14 September 2008, 22:54
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vassili Bekijk bericht
het is niet zoveel moeite om het aan te zetten dus je kan ook elke keer als je gaat internetten 3g aanzetten en daarna weer uit
Zo doe ik het nu ook. Kleine moeite, groot plezier
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #5  
Oud 15 September 2008, 14:16
jetgadget's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Berichten: 296
Standaard

mn 3G valt soms weg omdat er een simpin opzit, weet iemand toevallig hoe deze uit te zetten het is namelijk Greyed out.. dus niet aan te vinken ... (lichtblauw)
hoe werk ik hier omheen... ?
  #6  
Oud 19 September 2008, 09:25
jvp jvp is offline
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Zo doe ik het nu ook. Kleine moeite, groot plezier

hoe doe je dat dan precies
  #7  
Oud 19 September 2008, 15:44
drc drc is offline
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Berichten: 15
Standaard

Zo doe ik t nu ook, maar ik zou ook wel zo'n programma willen als de topicstarter bedoelt. Of een switch op de voorpagina, zodat je met 1 beweging 3G aan en uit kan zetten. Scheelt toch weer wat "klikjes" en batterijduur. Gemak dient de mens
  #8  
Oud 19 September 2008, 16:27
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door drc Bekijk bericht
Zo doe ik t nu ook, maar ik zou ook wel zo'n programma willen als de topicstarter bedoelt. Of een switch op de voorpagina, zodat je met 1 beweging 3G aan en uit kan zetten. Scheelt toch weer wat "klikjes" en batterijduur. Gemak dient de mens
Ik gebruik bossprefs. En heb deze op dubbel tap op de home knop gezet en doe dus via hier schakelen naar 3G. Gaat ook best snel
  #9  
Oud 21 September 2008, 00:19
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 January 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fasty Bekijk bericht
Ik gebruik bossprefs. En heb deze op dubbel tap op de home knop gezet en doe dus via hier schakelen naar 3G. Gaat ook best snel
hallo,

ik las net dat je een snelbutton heb gemaakt voor het aan zetten van de 3G
zou je mij aub willen uitleggen hoe en waar ik dat kan instellen.

ik heb een 3G 16gb

bedankt

karta
  #10  
Oud 29 September 2008, 06:51
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 September 2008
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door karta Bekijk bericht
hallo,

ik las net dat je een snelbutton heb gemaakt voor het aan zetten van de 3G
zou je mij aub willen uitleggen hoe en waar ik dat kan instellen.

ik heb een 3G 16gb

bedankt

karta
Moet je eerst jailbreaken en daarna via cydia bossprefs installeren
  #11  
Oud 29 September 2008, 09:12
jetgadget's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Berichten: 296
Standaard

aangezien niemand reageerde . sim via andere telefoon verwijderd.. ;-)
  #12  
Oud 28 October 2008, 16:50
OOOH's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2008
Locatie: Delft
Berichten: 268
Standaard

this works for me

Alternatief voor BossPrefs: SBSettings [Cydia] > Nieuws > iPhoneclub.nl
__________________
life is awesome
  #13  
Oud 10 November 2008, 11:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 31
Standaard

Ik laat 3G gewoon lekker aan, merk amper verschil tussen de batterijduur met 3G aan of met 3G uit. Maar heb dan ook een kpnicon abonnement erin zitten.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Belasting en KVK nodig als iOS programmeur? qkp Ontwikkelen voor iOS 5 19 April 2011 17:57
Inschakelen 3G werkt alleen na aan- en uitzetten. Bariton iPhone algemeen 0 21 September 2010 10:18
Deze ziet er wel leuk uit als hij uitkomt : dendirk iPhone Apps 4 12 September 2009 12:29
als i k bel hoor ik geen toon overgaan alleen als ik luidspreker ellendautzenberg Archief 2 1 September 2009 09:21
Morgen naar de USA, en deze noob heeft hulp nodig gaap Jailbreak apps en thema's 4 6 September 2008 20:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:14.