Gps werkt ???

Gps werkt ??? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Als ik op googlemaps mijn locatie probeer te zoeken, kan ik gps signaal alleen laten zien dat ik in zuid westen van "Enschede" ben. Ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 September 2008, 01:54
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 September 2008
Berichten: 18
Standaard Gps werkt ???

Als ik op googlemaps mijn locatie probeer te zoeken, kan ik gps signaal alleen laten zien dat ik in zuid westen van "Enschede" ben. Ik had toch wel verwacht dat dit veel nauwkeuriger kon.

Hebben meer mensen hier last van of ligt het aan mij?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 September 2008, 03:57
InternetRebel's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 378
Standaard

Ik heb altijd een behoorlijk nauwkeurige positiebepaling hier in het westen. Wel is het zo dat de Google map behoorlijk ver uitgezoomd begint, dus even "dubbelklikken" op het kaartje of inzoomen door twee vingers op het scherm uit elkaar te bewegen.
  #3  
Oud 15 September 2008, 05:59
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Berichten: 119
Standaard

Het kan ook schelen of je binnenshuis, bij het raam of buiten staat/zit/ligt.
  #4  
Oud 15 September 2008, 10:56
InternetRebel's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 378
Standaard

Ja, dat inderdaad sowieso. Ik ging er eigenlijk al vanuit dat de vraagsteller buiten bedoelde want binnen is het bij mij ook een positiebepaling op het nico van "u bent ERGENS". :-P
  #5  
Oud 15 September 2008, 11:06
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Je hebt dan geen GPS signaal, en dan wordt je positie bepaald dmv de GSM mast. en tsja, dat is niet echt nauwkeurig
  #6  
Oud 15 September 2008, 11:52
InternetRebel's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 378
Standaard

Ja, ik was me er van bewust dat GPS binnen niet werkt. Maar dat dan de GSM mast gebruikt wordt is nieuw voor me en om eerlijk te zijn geloof ik er ook niet zo in. In de GSM mast nummering zit weinig logica en als Apple/Google deze zou moeten gebruiken voor positiebepaling moeten ze volgens mij van de betreffende providers een overzicht hebben met de locaties van die masten. Ik gok er meer op dat de GPS functie van de iPhone gewoon uit gaat van je laatst bekende positie (je voordeur?) wanneer er geen signaal wordt ontvangen.
  #7  
Oud 15 September 2008, 12:12
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

nee hoor, ze maken echt gebruik van gsm masten.
Op de eerste gen iPhone (fw 1.1.x) had je het programma locate me dat je positie aan de hand van gsm masten bepaalde.

Laatst gewijzigd door Bomans; 15 September 2008 om 12:30.
  #8  
Oud 15 September 2008, 12:29
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

yes, gsm masten en eventuele Wi-Fi verbindingen in de buurt.
  #9  
Oud 15 September 2008, 13:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 September 2008
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door InternetRebel Bekijk bericht
Ik heb altijd een behoorlijk nauwkeurige positiebepaling hier in het westen. Wel is het zo dat de Google map behoorlijk ver uitgezoomd begint, dus even "dubbelklikken" op het kaartje of inzoomen door twee vingers op het scherm uit elkaar te bewegen.

ik sta inderdaad buiten als ik het probeer, die cirkel wordt maar niet kleiner bij mij hoeveel ik ook inzoom. Maar het is nu wel gelukt, precies mijn straat en huis, misschien moest ik iets meer geduld hebben.

EDIT:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door InternetRebel Bekijk bericht
Ik heb altijd een behoorlijk nauwkeurige positiebepaling hier in het westen. Wel is het zo dat de Google map behoorlijk ver uitgezoomd begint, dus even "dubbelklikken" op het kaartje of inzoomen door twee vingers op het scherm uit elkaar te bewegen.
Het is me nu gelukt, iets langer wachten loont...

Laatst gewijzigd door Bomans; 15 September 2008 om 14:14. Reden: edit-knop gebruiken aub!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
GPS werkt niet jk89 iPhone algemeen 6 30 November 2009 19:29
locator/gps werkt niet Appiejan iTunes 4 18 September 2009 10:59
Hardware: GPS werkt niet devicelog. famsmolders iPhone Navigatie 3 7 August 2009 09:01
Hardware: GPS werkt slecht erikroeier iPhone Navigatie 0 24 June 2009 21:07
GPS werkt niet Pilopew iPhone algemeen 7 22 December 2008 19:02

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:30.