Sim 'locked' vanzelf

Sim 'locked' vanzelf discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Heb nu al een aantal malen gehad (met fw 2.1 op een standaard t-mobile iPhone 3G) dat de sim automatisch gelocked raakte (waardoor ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 September 2008, 08:31
dutchwoud's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Berichten: 6
Unhappy Sim 'locked' vanzelf

Hallo,

Heb nu al een aantal malen gehad (met fw 2.1 op een standaard t-mobileicon iPhone 3G) dat de sim automatisch gelocked raakte (waardoor ik gesprekken miste - ik moest opnieuw de pincode invoeren)

Ik ben er achter gekomen, dat dit probleem zich alleen voordoet wanneer ik het 3G netwerk gebruik... (vanmorgen zelfs tijdens het browsen - hij gaf opeens aan dat het data netwerk niet functioneerde, waarna hij 'sim locked' aangaf. Nadat ik de pincode opnieuw invoerde werkte alles weer...)

Zijn er meer mensen die dit hebben? (ik laat de telefoon nu maar op 2G staan, maar dit is wel bijzonder irritant... heb ik eindelijk 3G bereik, kan ik het nog niet betrouwbaar gebruiken...

Wouter
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 September 2008, 08:44
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

weet het niet zeker. Maar gaat jou iPhone automatisch op lock? Behalve de sim pin kan je ook op de iphone een pincode zetten. Heb ergens gelezen dat dit ook wel eens een probleem geeft
  #3  
Oud 15 September 2008, 09:02
dutchwoud's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Berichten: 6
Standaard

klopt ja, hij gaat na 5 min automatisch op slot.. (maar dan behoud hij wel zijn netwerk) hoe zou dat gerelateerd kunnen zijn?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Locked SIM kimlee01 iPhone algemeen 2 13 December 2010 23:27
steeds 'SIM locked' Pheuneke Archief 1 9 December 2009 17:08
locked sim klarksken iPhone algemeen 1 13 October 2009 08:36
iPhone 1e gen.: Mijn Iphone is Sim-locked, HELP please. Jerreby Unlock 20 13 December 2008 16:34
Altijd sim-locked... irist785 Unlock [archief] 22 10 April 2008 12:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:02.