iPhone 3G herkent simkaart niet

iPhone 3G herkent simkaart niet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb dan vandaag eindelijk mijn iPhone 3G van ebay binnen. Het betreft hier een Belgische unlocked iPhone. Nu herkent ie op een of andere ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 September 2008, 19:30
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Locatie: Nieuw-Vennep
Berichten: 182
Standaard iPhone 3G herkent simkaart niet

Ik heb dan vandaag eindelijk mijn iPhone 3G van ebay binnen. Het betreft hier een Belgische unlocked iPhone. Nu herkent ie op een of andere manier mijn simkaart niet (vodafone). Dus ik heb daarna mijn moeders sim erin gestopt en die deed het ook niet (vodafone). Daarna pakte ik mijn vaders sim en die deed het wel (hi) en daarna die van mijn broertje en die deed het ook (vodafone). Nu heb ik eens naar de chips op de simkaart gekeken en degene die werkten hadden een ronde chip, en die van mij en mijn moeder waren vierkant. Heeft dit er iets mee te maken?
Bvd
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 September 2008, 19:35
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Misschien dat je een 'oude' Vodafone sim kaart hebt. Je kan bij Vodafone een andere SIM kaart (kosteloos) krijgen. Ik heb destijds mijn kapotte sim kaart ook kosteloos vervangen door een andere.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 18 September 2008, 20:07
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Locatie: Nieuw-Vennep
Berichten: 182
Standaard

Ja dat dacht ik al, ik was al naar de Phonehouse geweest en die zeiden dat ik dan een Duosim zou moeten aanvragen. Maar ik denk dat ik zaterdag maar naar Vodafone ga om gelijk een Super Sim abo af te sluiten. Maar ik vind het sowieso heel gek dat hij het niet doet. Alle simkaarten werken wel in mijn oude Nokia.
Even tussendoor: kan ik gewoon een iPhone Super Sim abo afsluiten als mijn huidige abo (ook van vodafone) pas in februari afloopt?

Laatst gewijzigd door blingbling; 18 September 2008 om 20:09.
  #4  
Oud 18 September 2008, 20:10
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Je sluit dan een nieuwe abbo af met een ander nummer. Dat kan natuurlijk altijd.
  #5  
Oud 18 September 2008, 20:19
sjoran's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Locatie: Zutphen
Berichten: 201
Stuur een bericht via MSN naar sjoran
Standaard

Hou er wel rekening mee dat je een super sim only abbo van vodafone alleen voor 2 jaar af kan sluiten.......en niet voor 1 jaar....
__________________
Iphone 3G 16GB WIT simlock-vrij..!!!!
  #6  
Oud 18 September 2008, 20:38
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Locatie: Nieuw-Vennep
Berichten: 182
Standaard

Ja dat weet ik, maar wat ALS ik om een of andere reden mijn iPhone niet meer kan gebruiken omdat hij stuk is ofzo, kan ik dan al aangeven dat mijn abonnement moet worden omgezet?
  #7  
Oud 18 September 2008, 20:39
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Ik zou de kaart direct bij de Vodafone shop testen als de mogelijkheid daar is. Je iPhone is niet stuk want hij deed het toch nog wel met andere Vodafone kaarten?
  #8  
Oud 18 September 2008, 21:10
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Locatie: Nieuw-Vennep
Berichten: 182
Standaard

Nee hij is niet stuk, hij doet het idd (heel goed) met andere kaarten die een andere chip hebben
  #9  
Oud 20 September 2008, 13:22
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Locatie: Nieuw-Vennep
Berichten: 182
Standaard

ok het is opgelost. Ik heb nu een supersim abonnement met een nieuwe sim dus dit topic kan dicht. Bedankt!
  #10  
Oud 20 September 2008, 13:26
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Laat hem even open zodat anderen hier ook iets aan hebben.
  #11  
Oud 4 April 2009, 11:22
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 April 2009
Locatie: Bodegraven
Berichten: 6
Stuur een bericht via MSN naar Nilfuinion Stuur een bericht via Skype™ naar Nilfuinion
Lightbulb

ik kreeg vandaag iemand bij mij in de winkel met dit zelfde probleem, ik had haar een Iphone never locked verkocht en vodafone maakten geen verbinding. een simkaart wissel gedaan, geen effect. sim in een ander toestel (nokia 3109) alles werkt. mijn eigen simkaart in de Iphone en gewoon werken. jailbreaken en yellowsnow erop, nogsteeds niets. Simkaart nog een keer gewisselt, nu met de oudere generatie Usim kaarten werkt nu met 2.2.1 en BB 02.30.03

de nieuwe Vodafone Simkaarten werken niet met de Iphone, de nieuwe zijn die vierkanten chips.
de oude werken wel dat zijn de sims met ronde chips.
  #12  
Oud 27 August 2010, 22:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 August 2010
Berichten: 1
Standaard

Ik heb de iphone 4.
ik ben naar de vodaphone winkel geweest.
om abbo erop te zetten.
ik had me iphone 4 in china gekogt.
in een coodoo winkel.
das icentre maar dang chinese naam ervan.
dus ik denk wel dat ie egt is.
want ik heb zelfs nog 6900 yuan ervoor betaalt.
maar ik ging dus vandaag naar vodaphone shop.
toen kreeg ik heletijd te zien.
dat me iphone 4 me sim niet herkent.
het is sown micro sim.
dus het moet het tog nog doen?
en nou staat er sow :
-----

is me iphone nou gwn helemaal kapot.
of ligt het tog aan de sim
of ben ik bedrogen in china?

van de andere berigten hiervoor zag ik iets met een ronde chips en vierkante?
wat bedoelen jullie daarmee :$

Xx
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad herkent simkaart niet??? northernlady iPad algemeen 8 13 April 2011 12:51
iPhone: Iphone herkent simkaart niet meer... jeroenvrijn Jailbreak 0 14 February 2011 17:41
iPhone 4 - Herkent simkaart niet - Help s.v.p. klopper2009 iPhone algemeen 1 18 January 2011 20:16
Help! Iphone blijft hangen op intunes logo en herkent simkaart niet sarahmiara iPhone algemeen 1 15 June 2010 13:44
iPhone 1e gen.: iphone herkent simkaart niet. freshman Unlock 7 2 November 2008 20:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:31.