AT&T Simkaart kapot!

AT&T Simkaart kapot! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Vanacht tijdens mijn updateproces van 1.1.1 naar 1.1.2 ging het fout. ik was al bij het updaten toen ik na het updaten ontdekte dat mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 November 2007, 04:22
Jurian's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Alblasserdam
Berichten: 151
Exclamation AT&T Simkaart kapot!

Vanacht tijdens mijn updateproces van 1.1.1 naar 1.1.2 ging het fout. ik was al bij het updaten toen ik na het updaten ontdekte dat mijn simkaart het niet meer deed. Dit betekende dus dat ik de jailbreak niet uit kon voeren. Ik flipte m stevig! Maar goed. Ik kan er wel moeilijk over gaan doen, maar het is slimmer om er een oplossing voor te regelen.

Mijn vragen zijn dus als volgt:

-Is er weleens iemand geweest die dit gehad heeft?

-Zo ja, hoe heb je dit opgelost

-Zo nee, welke oplossing ligt voor mij het meeste voor de hand

Ik hoop dat er mensen zijn die me kunnen helpen want zonder die AT&T simkaart begin ik niet zoveel. en ik vin het zo overdreven om m uit amerika hierheen te laten komen.

Alvast bedankt voor de hulp
__________________
UPDATE: hij staat in de ladert!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 November 2007, 07:38
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Berichten: 35
Standaard

waarom heb je je AT & T kaart nodig???
  #3  
Oud 16 November 2007, 08:29
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ja idd, je moet de simkaart van je huidige provider gebruiken. En denk dat dat niet AT&T is
  #4  
Oud 16 November 2007, 10:25
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 78
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maxschoenmakers Bekijk bericht
waarom heb je je AT & T kaart nodig???
Omdat in de handleiding voor het updaten naar 1.1.2 aangegeven wordt dat je je AT&T simkaart erin moet doen misschien...?
  #5  
Oud 16 November 2007, 11:15
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Berichten: 86
Standaard

Probeer die simkaart eens in een andere telefoon want SIM kaarten gaan vaak niet zo 1..2..3 kapot... Mocht ie het in een andere telefoon wel doen, restore je iPhone en begin opnieuw? Anders zit er weinig anders op dan nieuw kaartje zoeken of een forumgebruiker in de buurt te vinden die z'n kaartje even wil uitlenen
  #6  
Oud 16 November 2007, 12:19
Jurian's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Alblasserdam
Berichten: 151
Thumbs down

Hij doet t na heeel veel proberen nog steeds niet! Beetje jammer. ik moet dus aan een sim kaart komen om te lenen zodat ik m'n telefoon weer werkend kan krijgen op 1.1.2

Ik woon in de buurt van Rotterdam. Iemand die mij wil helpen misschien

Alvast heel erg bedankt
  #7  
Oud 16 November 2007, 12:29
MacFoxx's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 403
Standaard

Hmm, wil niet zeuren. Maar het is allemaal vage info.
  #8  
Oud 16 November 2007, 12:53
Jurian's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Alblasserdam
Berichten: 151
Thumbs down

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MacFoxx Bekijk bericht
Hmm, wil niet zeuren. Maar het is allemaal vage info.
Wat bedoel je vage info?

Gisterenavond ben ik mijn simkaart gaan gebruiken voor de unlockmethode. ik had alleen niet opgemerkt dat de simkaart van AT&T kapot was die bij mijn iPhone zat. dus dat werd m niet met updaten.

alleen de stap updaten komt voor de stap dat je de simkaart echt kan controleren. dus nu heb ik een brick en zou ik graag van iemand een simkaart van AT&T kopen of lenen.

dat ist verhaal. heel simpel
  #9  
Oud 16 November 2007, 13:16
MacFoxx's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 403
Standaard

Ok, volgens mij met updaten hoeft je geen AT&T sim kaart gebruiken.

https://forum.iculture.nl/wiki/...html#post16251
  #10  
Oud 16 November 2007, 13:34
Jurian's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Alblasserdam
Berichten: 151
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MacFoxx Bekijk bericht
Ok, volgens mij met updaten hoeft je geen AT&T sim kaart gebruiken.

https://forum.iculture.nl/wiki/...html#post16251
jawel want je moet uitkomen bij het formulier in itunes waar je je abonnement moet kiezen. het staat bovenaan.
  #11  
Oud 16 November 2007, 23:53
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Lijkt me echt b*llsh*t. Ik heb al veel iphones unlockt en werk ALTIJD met mijn Vodafoneicon simkaart. Alles werkt vlekkenloos en nooit problemen. Dus gewoon een eigen simkaart erin doen. iNdependence geeft zelfs een waarschuwing en gaat niet verder als er de AT&T simkaart in zit
  #12  
Oud 17 November 2007, 00:28
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 760
Standaard

Uhmm, ik krijg dat *#307# trucje ook niet voor elkaar zonder mijn at&t sim...
  #13  
Oud 19 November 2007, 04:15
Jurian's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Alblasserdam
Berichten: 151
Standaard

en hoe ga je dan verder als je zonder die simkaart dat trucje niet uit kan voeren? lastige zaak
  #14  
Oud 20 November 2007, 10:11
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: belgie
Berichten: 70
Standaard

hier zelfde probleem (ik vind mijn at&t kaart niet meer).
unlocken lukt dus niet meer want je hebt volgens mij toch ook de originele simkaart nodig.
  #15  
Oud 21 November 2007, 02:29
Jurian's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Alblasserdam
Berichten: 151
Thumbs up gelukt met updaten en unlocken in 1.1.2

Het is gelukt. Ik heb heb het vor elkaar. wel ff klooien maar hij werkt nu in 1.1.2 Alleen het edge logo is een grijs dicht vakje geworden. beetje raar. maar goed.

ik heb het de 307 aktie nog een keer uitgevoert, want daar kwam ik niet verder. dan moet je gewoon je eigen sim kaart erin doen. als er maar 1 in zit. toen ik dat deed. en m opnieuw opstartte lukt dat trucje me wel. daarna heb ik de rest van de unlockguide verder afgewerkt en hij deed het.

dus je hoeft niet per se de at&t simkaart te hebben.

mijn excuus aan allen die zeiden dat je m niet nodig had.

ps. wel een beetje raar dat t dan in die unlockguide duidelijk aangegeven is.
  #16  
Oud 21 November 2007, 09:00
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Jurian, allereerst gefeliciteerd met je unlocked 1.1.2!

Dat Edge tekentje kun je veranderen naar GPRS, en dan zie je een mooie G staan.

Zoek even op GPRS en dan vind je het wel.
  #17  
Oud 21 November 2007, 16:03
Jurian's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Alblasserdam
Berichten: 151
Thumbs up

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dien Bekijk bericht
Jurian, allereerst gefeliciteerd met je unlocked 1.1.2!

Dat Edge tekentje kun je veranderen naar GPRS, en dan zie je een mooie G staan.

Zoek even op GPRS en dan vind je het wel.
Dankuwel. ik ga er zeker naar zoeken en dan ga ik t regelen
  #18  
Oud 22 November 2007, 08:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 October 2007
Berichten: 57
Standaard

Dat grijze vakje geeft gewoon weer dat EDGE niet actief is...
  #19  
Oud 11 January 2009, 00:46
» iPhone UK 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2009
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pascalletje Bekijk bericht
Uhmm, ik krijg dat *#307# trucje ook niet voor elkaar zonder mijn at&t sim...
wat is dat 307 trucje? hoe doe je dat of hoe werkt het
  #20  
Oud 11 January 2009, 08:43
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Dat 307 trucje was nodig tijdens het proces van jailbreaken/unlocken van de eerste generatie iphones. Moest worden ingevoerd bij het 'Slide for emergency' scherm. De hele procedure was toentertijd een combinatie van vele -handmatig- in te voeren commando's/codes, i.t.t. de huidige geautomatiseerde unlock/jailbreak. Zoek maar eens in de Wiki c.q. bij de handleidingen.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Activeren met AT&T simkaart tjr iPhone algemeen 3 22 October 2008 07:27
gezocht AT&T simkaart?!?! maurits_m Archief 1 7 January 2008 10:38
AT&T simkaart nodig? AeronNL Unlock [archief] 9 27 November 2007 17:51
Muziek: iPhone speaker&geluid, slecht of kapot? edward007 Muziek, foto & video 16 9 November 2007 21:31
Telefoon preparen zonder AT&T simkaart thomas Unlock [archief] 3 3 November 2007 21:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:46.