Vast op Apple logo

Vast op Apple logo discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) als ik de rootfolder open zegt hij dat ik geen jailbraeken device heb. hoe kan ik dit oplossen?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 26 October 2009, 12:37
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 October 2009
Berichten: 4
Standaard

als ik de rootfolder open zegt hij dat ik geen jailbraeken device heb.
hoe kan ik dit oplossen?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 26 October 2009, 12:41
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door veronica Bekijk bericht
als ik de rootfolder open zegt hij dat ik geen jailbraeken device heb.
hoe kan ik dit oplossen?
Dit is een bekend probleem met Blackra1n, als je afc2add vanuit Cydia installeert zal het weer werken
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #43  
Oud 26 October 2009, 13:43
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Heb afgelopen vrijdag dit probleem ook gehad met m'n 3G. Had deze verkocht en zou 'm "ff" legen voor de nieuwe eigenaar. Keurig alles gewist en bij het rebooten bleef hij maar in het Apple logo staan. Van alles geprobeerd en de klok tikte maar door. Ding-dong....de koper stond op de stoep....
Ben nog 10 minuten bezig geweest om iTunes hem te laten herkennen. Gelukkig lukte dat tóch nog en kon ik het toestel blanco en geactiveerd aan de beste man meegeven.
Je krijgt het dan toch even warm : altijd gaat het goed en net op het moment dat het goed moet gaan gaat het mis
  #44  
Oud 26 October 2009, 19:59
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 October 2009
Berichten: 4
Standaard

bedankt voor de adviezen.
nu loop ik tegen het volgende probleem aan,ik probeer met red snow de zaak weer aan de praat te krijgen maar bij het herstellen geeft hij aan dat er geen simkaart en/of goede code is ingevoerd?nu heb ik hem al proberen te unlocken maar na het herstellen staat hij hellemaal vat en zie je alleen nog maar het cdje met de noot?!!
hoe moet ik heyt nu aanpakken om hem eerst te unlocken ???
  #45  
Oud 23 December 2009, 17:32
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2009
Berichten: 6
Standaard

wat bij mij goed werkt heb het zelfde probleem
hem aan de stroom leggen en dan opstarten werkt 19 op de 20 keer
  #46  
Oud 11 May 2010, 20:31
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2010
Berichten: 3
Cool Blijft rebooten... Over and over again

Ik blijf in een cirkeltje.. En kom er niet uit.. Ik krijg iPhoneBrowser niet gelinkt aan mijn iPhone zodat ik de map applications niet kan manipuleren. En herstellen met iTunes biedt mij alleen een update naar 3.1.3 die ik niet wil omdat daar nog geen unlock voor is.

Iemand nog een idee? Of is dit 't einde.
  #47  
Oud 11 May 2010, 21:22
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2010
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door homanmic Bekijk bericht
Ik blijf in een cirkeltje.. En kom er niet uit.. Ik krijg iPhoneBrowser niet gelinkt aan mijn iPhone zodat ik de map applications niet kan manipuleren. En herstellen met iTunes biedt mij alleen een update naar 3.1.3 die ik niet wil omdat daar nog geen unlock voor is.

Iemand nog een idee? Of is dit 't einde.
3.1.3 kan je wel jailbreaken
  #48  
Oud 11 May 2010, 23:41
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2010
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door niekkel Bekijk bericht
3.1.3 kan je wel jailbreaken
Unlock, schreef ik

En Jailbreak is alleen mogelijk bij eerste builds van de 3GS (leren de tig miljoen resultaten op GoOgLe mij)
  #49  
Oud 13 May 2010, 22:00
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2009
Berichten: 13
Standaard

Homanmic had je eerst blackrain en blacksnow erop en plots werkte die niet meer ? blijft die nu bij apple logo vast ? en heb je baseband 05.11.07 en FW 3.1.2 Dan kan ik je wellicht helpen.
  #50  
Oud 14 May 2010, 13:21
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2010
Berichten: 3
Standaard

SIMlock vrij gemaakt langs officiële weg.
  #51  
Oud 14 May 2010, 13:59
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2009
Berichten: 13
Standaard

Hoe heb je het via officiele wegen gedaan dan ? Dat is toch erg duur.
  #52  
Oud 14 May 2010, 14:16
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door homanmic Bekijk bericht
Unlock, schreef ik

En Jailbreak is alleen mogelijk bij eerste builds van de 3GS (leren de tig miljoen resultaten op GoOgLe mij)
Ik zou dan eens GoOgLeN op 'spirit'.....
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #53  
Oud 24 May 2010, 12:05
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 May 2010
Berichten: 5
Standaard

Hallo mensen,

Ik zit ook met een soortgelijk probleem. Gisteren werkte de Iphone nog normaal (heb verder geen programma's geïnstalleerd of andere wijzigingen toegepast) en in een keer kwam er boven in beeld 'no service' te staan. Toen dacht ik dat het handig was om even te rebooten, zodat daarna alles weer zou werken.

Maar helaas... het Apple logo verscheen en verdween niet meer. Zelfs wanneer ik 'm aan de oplader leg of een hard reset probeer blijft het allemaal hetzelfde. Het Apple logo'tje blijft in beeld en het scherm blijft oplichten. Ook wanneer ik 'm uit en aan probeer te zetten heb ik direct weer het Logo in beeld, wat voorheen volgens mij wat langer duurde bij een reboot.

Ik heb geen idee welke jailbreak ik heb. Weet wel dat het een buitenlandse Iphone is (vermoedelijk Engels) en dat ik versie 3.1.2. draai. Iemand suggesties om mijn -o zo geliefde- Iphone weer aan de praat te krijgen?

Alvast bedankt!

Edit: Wat ik ook nog even moet vermelden is dat het apparaat bij de no-service melding een stuk trager reageerde dan normaal. Verder zien Itunes niet dat er een Iphone aanhangt.

Laatst gewijzigd door nelis84; 24 May 2010 om 12:09. Reden: completering verhaal
  #54  
Oud 24 May 2010, 14:19
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2009
Berichten: 13
Standaard

Hey nelis ik kan hem voor je maken ! Het is wel ingewikkeld, weet je zeker dat je 3.1.2 heb want anders kan het niet. NIET HERSTELLEN VIA ITUNES ! anders heb je geen unlock meer

Stuur me maar een prive bericht voor meer info
Groetjes

Tim Leber
  #55  
Oud 24 May 2010, 16:59
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 May 2010
Berichten: 5
Standaard

Ja, ik weet zeker dat ik 3.1.2. heb. Is er geen mogelijkheid om dit zelf te doen? Helaas heb ik dit probleem via de zoekfunctie ook niet echt kunnen vinden.
  #56  
Oud 24 May 2010, 18:23
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2009
Berichten: 13
Standaard

Je kan het zelf doen als je dit kan :

-Custom 3.1.2 FW op je iphone zetten incl activatie en jailbreak(download deze hier ergens op forum te vinden)
-De handleiding die hier als bijlage is bijgevoegd zelf kan uitvoeren zonder enige ervaring is het uren werk.
-Na afloop via cydia zelf blacksnow kan instaleren

Probeer er zelf maar uit te komen als je hulp nodig heb post hier maar.

veel succes
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: doc handleiding1.doc‎ (36,5 KB, 12x gelezen)
  #57  
Oud 25 May 2010, 00:42
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 May 2010
Berichten: 5
Standaard

Dank je wel voor je reactie. Denk dat het nu wel moet gaan lukken. Gelukkig is mijn phone weer een keer normaal opgestart, dus voorlopig gaat hij even niet meer uit, zodat ik de baseband kan updaten.

Zo niet, dan krijg je nog een reactie van me!

Laatst gewijzigd door nelis84; 25 May 2010 om 00:58.
  #58  
Oud 25 May 2010, 02:52
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 May 2010
Berichten: 5
Standaard

De eerste 2 stappen zijn gelukt, maar daarna is er iets mis gegaan.

Ik probeerde Blackra1n uit te voeren. Alles ging goed, totdat de iphone opnieuw op zou moeten gaat starten. Hij schakelde na die foto namelijk direct door naar het invoeren van de pincode scherm. Het rebooten bleef dus uit. Het logo'tje van Blackra1n verscheen ook niet op het springboard.

Enig idee hoe ik verder moet? Google heeft me ook niet echt kunnen helpen...

Overigens is mijn telefoon nog steeds unlocked. KPN werkt er nog steeds prima in. Heel vreemd dit...

Laatst gewijzigd door nelis84; 25 May 2010 om 14:56.
  #59  
Oud 25 May 2010, 15:38
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2009
Berichten: 13
Standaard

je moet de handleiding volgen. En is je iphone officieel simlock vrij of software matig ?
  #60  
Oud 25 May 2010, 15:57
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 May 2010
Berichten: 5
Standaard

Denk dat het nu toch goed is gegaan. Heb op internet een handleiding gevonden op blacksn0w uit te voeren. Alles werkt nu weer volgens mij!

Dank je wel voor je hulp!

Denk trouwens dat het een softwarematig simlock vrij gemaakt toestel is.
Reageren

Labels
apple logo, apple screen of death, vastgelopen


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone Blijft vast zitten bij apple logo HELP!! IPHONE² iPhone algemeen 1 22 December 2010 22:58
iPhone 3G blijft vast bij Apple logo en spinning wheel, zelfs na restore. UnLtd iPhone algemeen 1 11 October 2010 20:42
iphone loopt vast op apple logo na update cydia Gabriel Antonyo Jailbreak apps en thema's 7 3 December 2009 17:45
iPhone 3G vast op apple logo jefp iPhone algemeen 2 30 January 2009 22:49
iPhone 3G loopt vast op Apple logo Wiebertje iPhone algemeen 0 16 July 2008 20:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:25.