Constant de melding: "Geen netwerk meer"

Constant de melding: "Geen netwerk meer" discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb in mijn huis de godsganse dag dat de verbinding wegvalt, ene hoek wel bereik, 2 meter verder geen bereik. Maar het vervelendste is ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 5 November 2008, 21:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Berichten: 165
Standaard Constant de melding: "Geen netwerk meer"

Ik heb in mijn huis de godsganse dag dat de verbinding wegvalt, ene hoek wel bereik, 2 meter verder geen bereik. Maar het vervelendste is nog dat ik elke keer de melding '"Geen netwerk meer" in beeld zie.. Ik moet dit wel 40 keer per dag wegklikken. Heeft iemand hier alsjeblieft een oplossing voor?! Het is echt zooo irritant. Soms krijg ik ook de melding terwijl ik nog 2 streepjes bereik heb..


Het gebeurt vooral tijdens vaak tijdens het doen van spellen.. met het gevolg dat het spel wordt onderbroken. Anders staat het bericht in het lockscreen dan hoef je het niet weg te klikken maar zie je het wel elke keer. Ook al heb je allang weer bereik.

Laatst gewijzigd door M1ch3l; 5 November 2008 om 21:13.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 November 2008, 21:26
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Heb je al een andere SIM-kaart geprobeerd? Dan is het gemakkelijker de SIM of de iPhone uit te sluiten, SIM-kaarten willen nog wel eens voor ellende zorgen.
  #3  
Oud 5 November 2008, 21:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Berichten: 165
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evmw Bekijk bericht
Heb je al een andere SIM-kaart geprobeerd? Dan is het gemakkelijker de SIM of de iPhone uit te sluiten, SIM-kaarten willen nog wel eens voor ellende zorgen.
Het is al wel een oude simkaart dus ik ga zeker eens kijken naar die mogelijkheid.


Verder lijkt het probleem vooralsnog opgelost door de volgende reactie op de FP.


Sander zei op 5 november 2008 om 21:22:
@M1ch3l -

Als je bij in de instellingen bij Aanbieder ‘Automatisch’ selecteert ipv T-Mobile netwerk, dan krijg je geen melding als de verbinding wegvalt.






-Opgelost dus- Beetje dom van me maar ik zat elke keer t-mobile aan te klikken in dat scherm..
  #4  
Oud 17 July 2009, 20:25
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2008
Berichten: 21
Standaard 'Geen Netwerk' melding 50x weg moeten klikken

Hallo allemaal,

Ik woon in de grensstrook en daarom krijg ik vaak de melding 'Geen Netwerk'. Als ik mijn telefoon een tijdje niet 'aanzet' (stand-by) dan lopen die meldingen als het ware op. Ik heb wel eens gehad dat ik 56 keer de melding moest indrukken tot dat hij eindelijk weg is.

Zelf had ik bedacht dat als ik dan 1x op instellingen zou drukken dat het dan weg zou zijn, maar helaas dat is niet het geval.

Verder heb ik nog gezocht op het forum. Ik vond dit topic.
Helaas gaat dit niet voor mij op. ik moet namelijk persé T-Mobile NL instellen, omdat hij anders automatisch naar T-Mobile Duitsland overschakelt en dat loopt flink in de papieren...

Dus wie kan mij helpen?

Laatst gewijzigd door Red-Hat; 17 July 2009 om 23:25.
  #5  
Oud 18 July 2009, 00:55
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 June 2009
Berichten: 55
Send a message via twitter to Tommi12
Standaard

3G uitzetten wil nog wel 'ns helpen om het bereik te verbeteren.
  #6  
Oud 18 July 2009, 15:47
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2008
Berichten: 21
Standaard

Heb dit de hele dag geprobeerd, maar maakt bij mij geen enkel verschil. Ik krijg nog steeds constant de melding 'Geen Netwerk' achter elkaar...
Wie heeft er nog andere tips/oplossingen?
Kan ik nog wat bereiken als ik me iPhone ga jailbreaken?
  #7  
Oud 18 July 2009, 16:14
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 June 2009
Berichten: 55
Send a message via twitter to Tommi12
Standaard

Denk 't niet, maar je zou 'ns een baseband upgrade kunnen proberen, maar met een jailbreak verloopt je garantie als ik het goed heb.
T-mobile heeft geen geweldige dekking en die Iphones blinken niet echt uit in bereik en dat tezamen kan erg vervelende situaties opleveren. Je zou een 'onderzoekscase' kunnen laten starten door T-mobile om te kijken waar het aan ligt.

Tom
  #8  
Oud 18 July 2009, 16:17
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tommi12 Bekijk bericht
maar met een jailbreak verloopt je garantie als ik het goed heb.
Welnee, een keer herstellen en niemand ziet er wat van.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #9  
Oud 18 July 2009, 16:24
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 June 2009
Berichten: 55
Send a message via twitter to Tommi12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Welnee, een keer herstellen en niemand ziet er wat van.

OK, dat wist ik nie.
  #10  
Oud 20 July 2009, 00:42
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2008
Berichten: 21
Standaard

Ik zal hem binnenkort als ik wat meer tijd heb jailbreaken, maar ik zal nog even het precieze probleem duidelijk maken. Het gaat er namelijk niet om dat ik zo'n slecht bereik heb(en hoe ik dit eventueel kan verbeteren), maar dat de melding soms is 'opgestapeld' als het ware. Dan moet ik af en toe 10x op sluit klikken voordat het weg blijft. (Record was 56x). Dit probleem doet zich pas voor sinds ik OS 3.0 heb. Dus het lijkt eigenlijk wel op een bug in OS 3.0?
Maarja misschien weet iemand hoe dit is op te lossen?
  #11  
Oud 23 July 2009, 23:10
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 July 2009
Berichten: 1
Standaard Geen netwerk

Inderdaad. Ik had laatst 17x nodig voordat de melding weg was. Zeer irritant. Nooit eerder gehad dit probleem, maar ook pas sinds versie 3.0. Heb overigens wel slecht bereik (maar met versie 2.0 hoefde ik maar 1x te klikken). Ik zal even kijken of het aanvinken van "Automatisch" ipv "T-Mobile" bij netwerkinstellingen het probleem verhelpt.
  #12  
Oud 24 July 2009, 23:27
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2008
Berichten: 21
Standaard

Ja misschien wel, maar helaas is dat geen optie voor mij, omdat ik T-Mobile NL moet selecteren. Ik woon nl dichtbij de grens en anders krijg ik bij automatisch duits netwerk.
  #13  
Oud 25 July 2009, 08:13
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 May 2009
Berichten: 35
Standaard

idem dito voor mij (woon hemelbreed nog geen 500 meter van de duitse grens af).

heb sinds kort duosim van t-mobile, en waar ik geen bereik heb met 3G[s] heb ik wel volop bereik met mijn vorige toestel.
oftewel een HTC Touch pro.

had al een klacht hierover ingediend bij T-mobile, en kreeg gelijk al te horen dat ik een ander toestel uit mocht zoeken.
dit heb ik uiteraard niet gedaan.
  #14  
Oud 26 July 2009, 22:52
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2008
Berichten: 21
Standaard

Gelukkig zijn er nog meer mensen die dit probleem hebben. Ik heb even een filmpje ervan gemaakt, zodat buitenstaanders het probleem beter kunnen begrijpen. Deze is maar 5x achter elkaar van 1 uurtje, maar als ik na een nacht zou doen haal ik makkelijk 30. Hieronder kunnen jullie het filmpje bekijken

Het filmpje 'Geen Netwerk'

Ik hoop dat mensen een oplossing kunnen bedenken, maar ik vrees dat dit gewoon een bug in O.S 3 is, want bij 2.X bestond dit nog niet. Is er misschien een manier om dit aan apple te vertellen?
  #15  
Oud 11 August 2009, 18:24
Drekepeteke's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2009
Locatie: Urmond
Berichten: 99
Standaard

Heeft iemand al een oplossing hiervoor?
  #16  
Oud 11 August 2009, 22:04
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 May 2009
Berichten: 35
Standaard

enige oplossing die ik te horen kreeg was dat ik een andere toestel uitmocht kiezen.
dit hebik geweigerd, daar ik dus duo sim heb en op momenten van geen bereik overschakel naar ander toestel.
echt ideaal is het niet maar eenmaal gewend aan de iphone.....
  #17  
Oud 19 November 2009, 22:09
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 7
Standaard

Ik heb ook dit vervelend probleem.
Ik woon ook in de grensstreek.
Ik heb een gejailbreakte 3.0 G.
Wellicht is het probleem bij versie 3.1.2 wel opgelost...
Maar dit kan ik niet testen omdat ik deze dan niet meer kan jailbreaken.
Ik heb alleen een windows pc ......

Heeft iemand inmiddels een oplossing?

Peter.
  #18  
Oud 19 November 2009, 22:16
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scanniexxl Bekijk bericht
Ik heb ook dit vervelend probleem.
Ik woon ook in de grensstreek.
Ik heb een gejailbreakte 3.0 G.
Wellicht is het probleem bij versie 3.1.2 wel opgelost...
Maar dit kan ik niet testen omdat ik deze dan niet meer kan jailbreaken.
Ik heb alleen een windows pc ......

Heeft iemand inmiddels een oplossing?

Peter.
3.1.2 is te jailbreaken (blackra1n)
  #19  
Oud 19 November 2009, 22:26
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2008
Berichten: 21
Standaard

En heeft iemand het al geprobeerd met de gejailbreakte 3.1.2?
  #20  
Oud 19 November 2009, 22:50
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2009
Berichten: 11
Send a message via twitter to djb902
Standaard

Had ik ook. Oplossing bij mij was hem niet op 1 netwerk vast te zetten (in mijn geval T-Mobile) en te kiezen voor autoimatische netwerkselectie. M.a.w. Settings>Carrier>Automatic (nadat ie klaar is met zoeken). Hoe dat in de grensstreek moet.... Tja uhmmmmmmmm
Reageren

Labels
geen netwerk, geen service, geen signaal


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
"Geen Service" "herstel vereist" melding Martijnvdberge iPhone algemeen 13 24 January 2011 12:59
Irritante melding "Geen netwerk meer" weg geulwijk T-Mobile 7 10 August 2010 14:27
melding "Dit bericht heeft geen inhoud" kume Archief 1 21 July 2010 18:34
In eens geen "internet/email" meer,data verbinding. andre-nl Overige providers Nederland 3 30 September 2009 16:06
Wi-Fi "Geen Wi-Fi" melding maniac Wi-Fi 8 26 June 2009 17:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:01.