computer herkent i-phones niet meer , i-tunes wel

computer herkent i-phones niet meer , i-tunes wel discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) vandaag liep mijn iPhone vast en is hij gereset maar nu herkent mijn computer hem niet meer (in deze computer en in adobe photoshop 3.2) ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 November 2008, 22:12
sylviavdo's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Berichten: 12
Standaard computer herkent i-phones niet meer , i-tunes wel

vandaag liep mijn iPhone vast en is hij gereset maar nu herkent mijn computer hem niet meer (in deze computer en in adobe photoshop 3.2)
maar wel in i tunes. hoe kan dat en wat kan ik er aan doen.
ik heb gekeken in de forums maar kan hetzelfde probleem niet vinden.

Laatst gewijzigd door sylviavdo; 6 November 2008 om 22:13. Reden: onderwerp: iphone ipv iphones
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 November 2008, 22:17
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Wat bedoel je nou precies? Als iTunes je iPhone herkent, dan herkent de PC hem toch ook gewoon?

Bedoel je misschien dat de iPhone wel in iTunes werd herkend maar niet gebruikt kan worden omdat je eerst nog een restore moet doen?
  #3  
Oud 6 November 2008, 22:25
sylviavdo's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Berichten: 12
Standaard

dank voor je snelle reaktie, zou dit de oplossing zijn?
ik bedoel inderdaad dat iPhone in itunes wel wordt herkend. hoe bedoel je nog een restore?
  #4  
Oud 6 November 2008, 22:46
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Als je in iTunes zit kun je de iPhone direct gebruiken (bijvoorbeeld muziek syncen etc), of anders geeft iTunes aan dat de iPhone gerestored moet worden. Welke van de 2 is het geval?
  #5  
Oud 6 November 2008, 22:57
sylviavdo's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Berichten: 12
Standaard

sorry maar ik kan niets met je antwoord
  #6  
Oud 6 November 2008, 23:14
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Als je de iPhone op je PC/Mac aansluit kunnen er in iTunes 1 van de 2 dingen gebeuren:

- je kan de iPhone openen en bladeren door je muziek etc alsof er niets aan de hand is
- je iPhone werkt niet goed en iTunes geeft aan dat je een restore moet uitvoeren

Mijn vraag was welke van de twee bovenstaande bij jou het geval is. Hoop dat het nu duidelijk is
  #7  
Oud 6 November 2008, 23:28
sylviavdo's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Berichten: 12
Standaard

iPhone werkt in itunes maar wordt verder niet hekend op de computer.
kan iemand mij misschien een TIP geven bij welk onderwerp ik kan zoeken in het forum vd iphoneclub?
  #8  
Oud 7 November 2008, 00:03
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Heel simpel: Je iPhone word wel herkend door de computer, anders had je niets aan Itunes. In deze computer stond hij alleen als camera waarschijnlijk, nu niet meer? Je zag hem daar iig niet als verwisselbare schijf, want dat werkt niet bij de Iphone

Hij liep vast gaf je aan, wat heb je toen veranderd/gedaan. En wat bedoel je precies met vastlopen?
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #9  
Oud 7 November 2008, 09:17
sylviavdo's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Berichten: 12
Standaard

dank voor je reactie
hij bleef steeds naar dezelfde pagina gaan , (bellen)en wilde daar niet meer uit en had ook uit zichzelf de ipod geopend. ik ben ermee naar de tmobile winkel gegaan en daar hebben ze , wat zij noemden ,een softe reset maar wat op deze site een harde reset wordt genoemd , uitgevoerd. (home en powerknop tegelijk indrukken)
en dat werkte .
inderdaad stond de iPhone als camera , ook in het adobeprogramma. maar nu niet meer , dus kan ik geen foto's meer van mijn iphone afhalen, dat is nu eigenlijk het enige probleem.
ik heb ook al de instellingen van mijn iphone gereset maar dat heeft geen effect gehad.
groet , sylvia
  #10  
Oud 7 November 2008, 09:30
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Ik snap dat je je foto's terug wilt. Alleen, is het een optie om die foto's te laten vallen, en je iPhone te restoren? Dan word hij wel weer herkend door windows/adobe.

Het is een idee, misschien niet de oplossing maar je kan daarna wel weer je iphone gebruiken!
  #11  
Oud 7 November 2008, 11:28
sylviavdo's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Berichten: 12
Standaard

ik begrijp niet helemaal,
ik ben mijn foto's niet kwijt , niet op de iPhone en niet op de computer . ik kan alleen geen (nieuw gemaakte)foto's meer verplaatsen van iphone naar pc
als jouw oplossing wel de goede zou zijn, bedoel je dan : wis alle inhoud en instellingen?
  #12  
Oud 7 November 2008, 11:44
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Nee, in itunes gewoon op herstellen drukken. Dan zet hij er opnieuw fw 2.1 op. Dit kan de oplossing zijn. Je bent alles kwijt op dat moment, maar je kan en back-up terug zetten. (dit vraagt hij ook)

Ook je eventuele jailbreak ben je kwijt, maar daarvoor kan je quickpwn weer gebruiken.

Succes

btw: Weet niet of ik het al gevraagd heb, maar heb je je iPhone al een keer gereboot? Dat werkt ook wel eens
  #13  
Oud 7 November 2008, 13:02
sylviavdo's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Berichten: 12
Standaard

nee, wat is rebooten en hoe doe je het?
  #14  
Oud 7 November 2008, 13:19
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sylviavdo Bekijk bericht
nee, wat is rebooten en hoe doe je het?
Dat hebben ze in de t-mobileicon shop al voor je gedaan zoals je zelf al aangeeft
  #15  
Oud 7 November 2008, 13:36
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Ohja, sorry hoor, even overheen gelezen
  #16  
Oud 8 November 2008, 19:37
sylviavdo's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Berichten: 12
Standaard

heb het even laten zitten , nogmaals : kan iemand mij een tip geven waar ik in het forum kan zoeken naar de oplossing voor mijn probleempje?
  #17  
Oud 9 November 2008, 00:05
sylviavdo's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Berichten: 12
Standaard

IS VANZELF GOEDGEKOMEN!
alleen is het formaat van de foto's nu opeens anders ,ga eens kijken op het forum hoe en of ik dat zelf kan veranderen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Computer herkent iphone niet meer charlotteh iPhone algemeen 2 10 June 2010 21:14
De iphone word niet meer herkend door de computer maar laadt wel op !!! druppers iPhone algemeen 9 4 June 2010 16:13
computer herkent de iphone niet meer tatoe iPhone algemeen 3 15 May 2010 07:00
Computer herkent iphone wel maar kan niks doen. IphoneHL Archief 5 10 May 2009 12:50
Iphone niet meer herkent door computer Frank88 Unlock [archief] 1 29 January 2008 13:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:29.