Safe Mode

Safe Mode discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Nobody?????????...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 9 January 2009, 01:48
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Nobody?????????
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 12 January 2009, 19:01
holbewoner's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Locatie: vlakbij Gent
Berichten: 72
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Kregen jullie bij de Safemode ook deze Lockscreen???? Tis voor mij de eerste keer.....
Ja die kreeg ik ook, was wel ff verschieten toen ik hem voor het eerst zag maar het is "normaal" denk ik
  #23  
Oud 14 January 2009, 21:27
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2008
Berichten: 181
Standaard

Ik kreeg deze waarschuwing net ook, heb mijn Iphone nog een paar dagen!

Na een Youtube filmpje te hebben bekeken en eruit ging kwam hij ongelukkig in de telefoon optie terecht, kon mijn HOME knop opeens niet meer gebruiken! en kreeg daarna dus die waarschuwing.Schrok er wel van!

Maar dit is dus "normaal" en kan dus ook geen kwaad??
  #24  
Oud 23 February 2009, 22:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 October 2008
Berichten: 15
Standaard

ik heb winterboard of zo er af gegooit en ik heb geen problemen meer.
  #25  
Oud 23 February 2009, 23:22
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kowist Bekijk bericht
ik heb winterboard of zo er af gegooit en ik heb geen problemen meer.
Het lag niet aan de app winterboard, maar aan de Thema's die je er mee activeerd
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #26  
Oud 24 February 2009, 08:24
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Had gisteren ook voor het eerst een safe mode te pakken Dit nadat ik een app uit Cydia had genstalleerd en mijn springboard opnieuw opstarte. Heb de iPhone opnieuw opgestart, de app verwijdert en alles is weer normaal.

Vooral niet te bang zijn als zo iets gebeurt. Het is een soort escape van je iPhone en er gaat niet kapot of verloren
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #27  
Oud 25 February 2009, 23:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 October 2008
Berichten: 15
Standaard

leden ik woord helemaal gek van dit probleem die steeds voor doet.
wat ken ik het best doen.

ik heb winterboard ook verwijderd.


help help help


groetjes


kowist
  #28  
Oud 25 February 2009, 23:55
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kowist Bekijk bericht
leden ik woord helemaal gek van dit probleem die steeds voor doet.
wat ken ik het best doen.

ik heb winterboard ook verwijderd.

help help help

groetjes

kowist
Als je alles al hebt geprobeerd en hebt verwijdert wat je er extra op hebt gezet, kan je een hestel van de firmware overwegen. Wil je nog een unlock kunnen toepassen wel t/m firmware 2.2 gaan en NIET firmware 2.2.1 installeren. Uit onze WiKi, onder firmware de juiste firmware downloaden en in iTunes onder Windows de Shift toets (onder Apple de Alt toets) vasthouden en dan op Herstellen klikken.
  #29  
Oud 26 February 2009, 00:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 October 2008
Berichten: 15
Standaard

maar als ik me iphone herstel via de Itunes ben ik dan me jealbreak en zo kwijt dan??

ik heb wel een back up op me pc dus dat maakt niet zo veel uit denk ik.

groetjes

kowist
  #30  
Oud 26 February 2009, 00:05
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Onder iTunes kan je je gegevens backuppen. Na herstel van je firmware kan je gewoon weer een jailbreak toepassen. Welk besturingssysteem gebruik je?
  #31  
Oud 26 February 2009, 00:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 October 2008
Berichten: 15
Standaard

dus ik ben me jailbreak sowieso kwijt

ik heb nu een 2.2 versie.

is het handig om naar de 2.2.1 of zo gaan??
  #32  
Oud 26 February 2009, 00:08
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kowist Bekijk bericht
dus ik ben me jailbreak sowieso kwijt

ik heb nu een 2.2 versie.

is het handig om naar de 2.2.1 of zo gaan??
Wat ik al eerder schreef, wil je de kans houden om je iPhone softwarematig nog te willen unlocken moet je NIET 2.2.1 kiezen. Tenzij je gewoon T-Mobile gebruikt en wilt blijven gebruiken, dan kan je WEL 2.2.1 gebruiken.

Jailbreaken kan je daarna gewoon weer, niks aan de hand!
  #33  
Oud 26 February 2009, 00:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 October 2008
Berichten: 15
Standaard

oke dan dat is duidelijk man,

maar ken je unlocken en jailbreaken te gelijk of zo

hoe moet ik dat allemaal het beste doen
  #34  
Oud 26 February 2009, 00:15
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kowist Bekijk bericht
oke dan dat is duidelijk man,

maar ken je unlocken en jailbreaken te gelijk of zo

hoe moet ik dat allemaal het beste doen
Ik ga er maar vanuit dat je Windows gebruikt (je reageert niet op mijn vraag hierover). Je moet na het herstellen eerst een jailbreak uitvoeren met QuickPwn 2.2.5 en daarna in Cydia de app 'yellowsn0w' installeren. Met yellowsn0w krijg je een unlock.

Gebruik de zoekoptie maar eens om je even in te lezen in de materie
  #35  
Oud 26 February 2009, 00:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 October 2008
Berichten: 15
Standaard

thnx man

ik ga ff op nieuw herstellen en dan weer jailbreaken

groetjes
  #36  
Oud 26 February 2009, 17:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

vroeger had ik er vaker last van (2.2)
maar nu heb ik er geen last meer van :S


nouja ik heb er geen problemen mee
  #37  
Oud 27 February 2009, 12:55
Brian_NL's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 497
Standaard

Mijne is deze week al 10x!! in safe mode gekomen
Heb sinds zaterdag Weather Elements HD V2 Lockscreen, zou dit ermee te maken hebben.
Dat zou ik erg jammer vinden, want het is een prachtige lockscreen.
__________________
*|~iPhone 4 & iPad Wi-Fi~|*
  #38  
Oud 27 February 2009, 13:32
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2008
Berichten: 181
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brian_NL Bekijk bericht
Mijne is deze week al 10x!! in safe mode gekomen
Heb sinds zaterdag Weather Elements HD V2 Lockscreen, zou dit ermee te maken hebben.
Dat zou ik erg jammer vinden, want het is een prachtige lockscreen.
So dat is wel erg veel, heb het tot nu toe maar 2 of 3x gehad ( heb 1 maand mijn Iphone). Gebeurde het nadat je Wheater Elements had geinstalleerd, ander moet je hem ff eraf gooien en opnieuw installeren, misschien dat dat helpt. Maar 10x in 1 week is wel erg vaak!
  #39  
Oud 27 February 2009, 13:40
Brian_NL's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 497
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door X-Tince Bekijk bericht
So dat is wel erg veel, heb het tot nu toe maar 2 of 3x gehad ( heb 1 maand mijn Iphone). Gebeurde het nadat je Wheater Elements had geinstalleerd, ander moet je hem ff eraf gooien en opnieuw installeren, misschien dat dat helpt. Maar 10x in 1 week is wel erg vaak!
Heb nu sinds augustus mijn iPhone, in al die maanden maar 6x voorgekomen dat hij in de Safe Mode kwam.
Dus het zal Wheater Elements liggen.
Ik ga hem er dus maar afgooien, en opnieuw installeren.
Wie weet werkt het

Edit; Gister alles opnieuw genstalleerd na nieuwe Jailbreak, nog geen Safe Mode gezien

Laatst gewijzigd door Brian_NL; 3 March 2009 om 13:06.
  #40  
Oud 26 June 2009, 13:08
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Berichten: 9
Standaard

ik heb een probleem, als ik mijn beeldscherm aanraak komt hij al in safe mode. raak ik me beeld scherm dan in safe mode aan komt hij weer in normale mode dit betekend dat ik niet eens me telefoon in kan.

dit gebeurde toen ik een instelling veranderde in supreme pref. me springboard crashte. heb al gereset maar dit helpt niets. hij switst dus steeds van safe naar normale mode bij een aanraking van het beeldscherm

weet iemand wat ik kan doen hieraan?
bijvoorbaad dank

Niels K
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
it safe mode pdavie Jailbreak apps en thema's 2 18 May 2011 13:42
Safe mode loop Raggamannn Jailbreak apps en thema's 9 14 July 2010 10:23
safe mode maltje Archief 16 8 January 2010 21:01
Safe Mode milan13 Archief 1 13 October 2009 23:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:40.