MobiNews laten werken over 3G ipv Wi-Fi!

MobiNews laten werken over 3G ipv Wi-Fi! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) TVUplayer gedownload, getest via Wi-Fi (werkt ook niet altijd, het is duidelijk nog een vroege beta), maar uiteindelijk kreeg ik hem werkend via Wifi . ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 5 March 2009, 17:30
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

TVUplayer gedownload, getest via Wi-Fi (werkt ook niet altijd, het is duidelijk nog een vroege beta), maar uiteindelijk kreeg ik hem werkend via Wi-Fi. Hierna toegevoegd aan VoIPover3G.plist, zelfs iPhone herstart... Geen werkend resultaat via 3G.
TVUplayer blijft aangeven "Wi-Fi network is unavailabe." met een OK-knop. Meer doet ie niet. Ik denk dat dit een gevalletje helaas pindakaas is...
Ik voeg dus geen nieuwe VoIPover3G.plist toe, heeft toch geen nut deze erbij te zetten. Misschien over een tijdje, als de app verder ontwikkeld is?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 5 March 2009, 22:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2008
Berichten: 170
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Buur Bekijk bericht
TVUplayer gedownload, getest via Wi-Fi (werkt ook niet altijd, het is duidelijk nog een vroege beta), maar uiteindelijk kreeg ik hem werkend via Wi-Fi. Hierna toegevoegd aan VoIPover3G.plist, zelfs iPhone herstart... Geen werkend resultaat via 3G.
TVUplayer blijft aangeven "Wi-Fi network is unavailabe." met een OK-knop. Meer doet ie niet. Ik denk dat dit een gevalletje helaas pindakaas is...
Ik voeg dus geen nieuwe VoIPover3G.plist toe, heeft toch geen nut deze erbij te zetten. Misschien over een tijdje, als de app verder ontwikkeld is?
Dat is Duidelijk!
Thnx voor het proberen buur!

edit
vanochtend was ik vergeten mn Wi-Fi aan te zetten en probeerde het toevallig alleen met 3g en hij werkt!
Ik heb er helemaal niks aan gedaan :S maar hij werkt nu bij mij

Laatst gewijzigd door Excellence; 7 March 2009 om 12:14.
  #83  
Oud 23 March 2009, 19:56
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 January 2008
Berichten: 14
Standaard

Hallo daar ik ben bezig met nimbuzz via 3G maar lukt niet met deze plist hebben jullie daar al een voor? en anders....... maken svp.
Als het lukt erg graag.

MvG Cyborg
  #84  
Oud 23 March 2009, 20:11
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

@cyborg:
Als je de draad helemaal doorgelezen zou hebben, zou je al meermaals gelezen hebben dat Nimbuzz niet perse Wi-Fi vereist, dus dat het sowieso al werkt met 3G of zelfs GPRS. Ik herhaal het nog maar eens voor mensen die het onnodig vinden alles te lezen... Voor Nimbuzz is VoIPover3G onnodig! Zojuist nog gecheckt.
Waarom het dan bij jou niet werkt? Dat is gokken, maar weet je zeker dat je 3G-dekking hebt? Heb je je gegevens wel goed ingevoerd? Anders probeer het eens met GPRS.
  #85  
Oud 23 March 2009, 23:00
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 January 2008
Berichten: 14
Standaard

@Buur,

Klopt deels wat je zegt, nimbuzz werkt via 3G maar dan via een zg inbelnummer. maw je betaald dan nog steeds belminuten naar het inbel nummer, waneer je naar verre bestemmingen wilt bellen is dit zeker een optie maar binnen NL betaal je dus nog.

Ik wil dus graag bellen over 3G met een .plist

Hopend op een oplossing

MvG Cyborg
  #86  
Oud 24 March 2009, 00:52
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

@cyborg:
Ligt er, volgens mij, aan wat je kiest in Nimbuzz. Ga je naar Instellingen en kies je voor "InbelVoIP", dan gaat het zoals jij zegt, via een nummer van Nimbuzz. Maar kies je onderin voor Telefoon en je klikt op de donkere balk bovenaan (onder de oranje balk waar Telefoon in staat), dan kun je gewoon zelf een VoIP-provider kiezen uit de lijst, of er zelf 1 toevoegen (zoals bijv. voipbuster, die veel gratis belminuten heeft).
  #87  
Oud 30 March 2009, 21:47
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 January 2008
Berichten: 14
Standaard

Zo daar zijn we weer,

Ik heb intussen in de afgelopen week verschillende dingen geprobeerd, maar krijg nimbuzz niet werkend over 3G.
Als ik op de site zoek vind ik deze opmerking:

"Het persbericht van Nimbuzz maakt ook melding van VoIP via 3G, maar dat gaat toch iets anders dan gedacht, namelijk via de al genoemde dial-up VoIP"

Misschien toch nogmaals de vraag voor die ,plist

Ik krijg nimbuzz niet aan de praat via 3G.

Wie helpt,

Alvast bedankt,

Cyborg
  #88  
Oud 31 March 2009, 10:57
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Berichten: 23
Standaard

Buur mijn complimenten voor het continu bijwerken van de plist list.
Hulde

Vandaag is de skype applicatie verschenen in de app store. Ik (en ik neem aan ook anderen) kijken graag uit naar de bijgewerkte plist list met skype zodat we deze ook over 3g kunnen gebruiken!

bij voorbaat dank,

peer
  #89  
Oud 31 March 2009, 11:08
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Dit zou moeten werken voor skype.
Bestand in bijlage.
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: zip VoIPover3G.plist.zip‎ (406 Bytes, 152x gelezen)
  #90  
Oud 31 March 2009, 11:24
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Berichten: 23
Standaard

thnx Bomans,

Hij werkt prima. Skype nog niet helemaal perfect, buggy maar dat gaat vast goedkomen in de volgende versies.
  #91  
Oud 31 March 2009, 16:30
leontjuh1's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2009
Locatie: Goes, Zeeland
Berichten: 173
Send a message via twitter to leontjuh1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door peer1985 Bekijk bericht
thnx Bomans,

Hij werkt prima. Skype nog niet helemaal perfect, buggy maar dat gaat vast goedkomen in de volgende versies.
Bah, ik geef het op. Het werkt bij mij totaal niet
  #92  
Oud 31 March 2009, 16:34
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

dat komt omdat mobilesubstrate momenteel nog tegenwerkt.
  #93  
Oud 1 April 2009, 22:10
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 January 2008
Berichten: 14
Standaard

Beste Buur,

Veel gezocht over Nimbuzz dit is wat ik kan vinden....

De app bundle identifier die je moet toevoegen: com.nimbuzz.Nimbuzz

Zou jij deze voor mij willen toevoegen?

Eventueel alleen deze in een plist zodat ik hem eerst kan testen.
De vorige plist zorgen wel dat nimbuzz op 3g werkt, althans het lijkt zo hij gaat 3 keer over en kapt er weer mee. Zonder een aangepaste plist zegt hij dat ik Wi-Fi moet activeren.

Alvast bedankt,


Cyborg
  #94  
Oud 2 April 2009, 20:33
Brian_NL's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 497
Standaard

Zou iemand TVUPlayer kunnen laten werken..?
__________________
*|~iPhone 4 & iPad Wi-Fi~|*
  #95  
Oud 4 April 2009, 14:57
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Op velerlei vraag hierbij de volgende toevoegingen (ONGETEST):
- TVUplayer
- Skype
- Nimbuzz

Naast de al aanwezige:
- Mobile AppStore
- Mobile iTunes Store
- TruPhone
- Fring
- MobiNews
- Joost
- Television
- Ustream
- SipPhone
- DWDD
- Journaal

Werken nu allemaal via 3G of zelfs GPRS. Opmerking dus bij de laatste toevoegingen: ik heb deze toegevoegd maar niet getest zelf! Het testen laat ik nu even aan degenen over die zo graag deze toevoegingen wilden.
Zie mijn allereerste posting in deze topic voor hoe en waar je de .plist moet plaatsen op de iPhone en de andere benodigdheden.


/edit:
Misschien overbodig te melden, maar van zowel MobileSubstrate als VoIPover3G zijn een paar dagen geleden updates verschenen in Cydia. Download en installeer eerst die updates en vervang daarna pas de hier geplaatste aangepaste VoIPover3G.plist, want bij de update wordt er een originele plist teruggezet (en je aangepaste plist ben je dan dus kwijt).
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: zip VoIPover3G.plist.zip‎ (535 Bytes, 88x gelezen)

Laatst gewijzigd door Buur; 4 April 2009 om 15:04.
  #96  
Oud 13 April 2009, 00:21
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 April 2009
Berichten: 1
Standaard

Hallo

Misschien een domme vraag maar hoe krijg ik die plist op mijn iPhone?
Kheb nu al die zipfile gedownload maar weet verder niet wat te doen... Kan iemand mij helpen?

Groetjes
  #97  
Oud 13 April 2009, 05:30
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Hoe moeilijk is goed lezen?
"Zie mijn allereerste posting in deze topic voor hoe en waar je de .plist moet plaatsen op de iPhone en de andere benodigdheden."
  #98  
Oud 2 May 2009, 11:07
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Buur Bekijk bericht
Op velerlei vraag hierbij de volgende toevoegingen (ONGETEST):
- TVUplayer
- Skype
- Nimbuzz

Naast de al aanwezige:
- Mobile AppStore
- Mobile iTunes Store
- TruPhone
- Fring
- MobiNews
- Joost
- Television
- Ustream
- SipPhone
- DWDD
- Journaal

Werken nu allemaal via 3G of zelfs GPRS. Opmerking dus bij de laatste toevoegingen: ik heb deze toegevoegd maar niet getest zelf! Het testen laat ik nu even aan degenen over die zo graag deze toevoegingen wilden.
Zie mijn allereerste posting in deze topic voor hoe en waar je de .plist moet plaatsen op de iPhone en de andere benodigdheden.


/edit:
Misschien overbodig te melden, maar van zowel MobileSubstrate als VoIPover3G zijn een paar dagen geleden updates verschenen in Cydia. Download en installeer eerst die updates en vervang daarna pas de hier geplaatste aangepaste VoIPover3G.plist, want bij de update wordt er een originele plist teruggezet (en je aangepaste plist ben je dan dus kwijt).
TVUplayer getest en dat werkt helemaal toppie via 3G, bedankt Buur
__________________
there are no strangers, just friends who never met before

Laatst gewijzigd door Lucien1966; 2 May 2009 om 11:10.
  #99  
Oud 2 May 2009, 23:05
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

@Lucien1966:
Jij bedankt voor de feedback!
  #100  
Oud 14 May 2009, 14:24
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 178
Standaard

Iemand een idee voor de slingplayer ?

Of kan da in combinatie met die nieuwe oplossing in cydia ?
Reageren

Labels
fring, joost, mobinews, truphone, voipover3g


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ipod accessoire op iphone laten werken? indoow iPhone algemeen 0 5 January 2010 14:30
Wordpress iphone laten werken met joomla JohnValkenburg iPhone Apps 2 22 December 2009 17:03
Windows: Mediabuttons laten werken met iTunes Predd iTunes 3 11 March 2008 19:12
[1.1.1] Iphone als externe hdd laten werken Qeshm iPhone algemeen 6 22 January 2008 12:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:39.