MobiNews laten werken over 3G ipv Wi-Fi!

MobiNews laten werken over 3G ipv Wi-Fi! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Buur Dank je voor het uitvinden van de App Bundle identifier en het posten van een nieuwe aangepaste VoIPover3g.plist. Maar helaas ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 20 January 2009, 20:18
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Buur Bekijk bericht
Dank je voor het uitvinden van de App Bundle identifier en het posten van een nieuwe aangepaste VoIPover3g.plist. Maar helaas voor mij (en mogelijk ook anderen...): ik zie dat je de standaard VoIPover3G.plist aangepast hebt. Dus de eerdere toevoegingen die ik al gedaan had, staan niet in jouw bijgevoegde plist. Dat betekent dat mensen die al gebruik maken van een eerder geposte plist en die plist nu gaan vervangen door de jouwe, ineens functionaliteit kwijtraken m.b.t. de andere programma's. Ik neem aan dat je daar niet bij stilgestaan hebt en ik neem aan dat dat je bedoeling zeker niet geweest is!

Daarom voeg ik een opnieuw aangepaste VoIPover3G.plist bij, met wel alle eerdere toevoegingen.

Laatste toevoeging:
- Ustream

Naast de al aanwezige:
- Mobile AppStore
- Mobile iTunes Store
- TruPhone
- Fring
- MobiNews
- Joost
- Television

Werken nu allemaal via 3G of zelfs GPRS.
Zie mijn allereerste posting in deze topic voor hoe en waar je de .plist moet plaatsen op de iPhone en de andere benodigdheden.
Yep, helemaal goed zo thanks! En zo helpen we elkaar allemaal een beetje en komen er fantastische dingen van !
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 17 February 2009, 17:22
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 178
Standaard

Graag een laatste update van dit programma en iemand die me kan helpen met het installeren want ik krijg een fout melding in windows xp :

" De gecomprimeerde map is ongeldig en of beschadigd"

graag uitleggen wat ik moet doen of waarom dit komt.

Bedankt mensen !
  #43  
Oud 17 February 2009, 18:10
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Iphone_belgium Bekijk bericht
Graag een laatste update van dit programma en iemand die me kan helpen met het installeren want ik krijg een fout melding in windows xp :

" De gecomprimeerde map is ongeldig en of beschadigd"

graag uitleggen wat ik moet doen of waarom dit komt.

Bedankt mensen !
Lijkt mij dat er iets misgegaan is met je download. Opnieuw proberen dus (pak wel even de laatste upload 1 blz. terug (bij dit bericht onderaan), deze heb ik net nog getest en werkt). Uitleg wat je ermee moet doen, vind je in posting 1.

Laatst gewijzigd door Buur; 17 February 2009 om 18:12. Reden: link toegevoegd
  #44  
Oud 17 February 2009, 18:11
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 178
Standaard

heb ik gedaan, werkt niet steeds dezelfde foutmelding
  #45  
Oud 17 February 2009, 18:15
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Dan gaat er iets mis op jouw pc, mogelijk met je unzip-programma?... Want met de plist.zip is niks mis mee (zoals ik al zei, net zelf nog getest).
  #46  
Oud 17 February 2009, 18:18
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 178
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Buur Bekijk bericht
Dan gaat er iets mis op jouw pc, mogelijk met je unzip-programma?... Want met de plist.zip is niks mis mee (zoals ik al zei, net zelf nog getest).
kan ik de unzip van windows xp testen ?
  #47  
Oud 17 February 2009, 18:23
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Dat moet je niet aan een Mac-gebruiker vragen.
  #48  
Oud 17 February 2009, 18:48
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 178
Standaard

het ligt duidelijk aan de map !

Kan je dit bestand niet gewoon online zetten zonder zip ?

Zowel in xp als in Vista werkt het niet.

Alvast bedankt
  #49  
Oud 17 February 2009, 20:46
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Iphone_belgium Bekijk bericht
het ligt duidelijk aan de map !

Kan je dit bestand niet gewoon online zetten zonder zip ?

Zowel in xp als in Vista werkt het niet.

Alvast bedankt
@Iphone_belgium
Ik heb het net gedownload met mijn xp en geen problemen ondervonden

edit: klopt het dat als je het zip bestand hebt geplaatst, dat je dan niet meer via Wi-Fi gebruik kan maken van Joost/Mobinews?
__________________
there are no strangers, just friends who never met before

Laatst gewijzigd door Lucien1966; 17 February 2009 om 21:44.
  #50  
Oud 17 February 2009, 21:47
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lucien1966 Bekijk bericht
klopt het dat als je het zip bestand hebt geplaatst, dat je dan niet meer via Wi-Fi gebruik kan maken van Joost/Mobinews?
Je moet niet het zip-bestand plaatsen, maar eerst uitpakken en de plist plaatsen (zie posting 1). En dan kun je nog steeds ook van Wi-Fi gebruik maken voor Joost/MobiNews. Mits je de handleiding van posting 1 goed volgt.
  #51  
Oud 17 February 2009, 22:58
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Buur Bekijk bericht
Je moet niet het zip-bestand plaatsen, maar eerst uitpakken en de plist plaatsen (zie posting 1). En dan kun je nog steeds ook van Wi-Fi gebruik maken voor Joost/MobiNews. Mits je de handleiding van posting 1 goed volgt.
@buur

ik bedoelde dus ook het gedownloade VoIPover3G.plist bestand, want ik krijg de melding "No Wi-Fi connection, please exit application. MobileNews can only work with Wi-Fi, not 3G."
  #52  
Oud 17 February 2009, 23:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2008
Berichten: 170
Standaard

Is het mogelijk om siphone toe te voegen? Dat zou echt geweldig zijn!
Als iemand dit programmatje niet heeft, kan iemand misschien mij uitleggen hoe je aan het adres komt zodat je dat bestandje kan veranderen?
Thnx!
  #53  
Oud 17 February 2009, 23:49
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 178
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lucien1966 Bekijk bericht
@Iphone_belgium
Ik heb het net gedownload met mijn xp en geen problemen ondervonden

edit: klopt het dat als je het zip bestand hebt geplaatst, dat je dan niet meer via Wi-Fi gebruik kan maken van Joost/Mobinews?

Help allee hoe kan dat nu kan jij me gewoon anders eens alle bestanden doorzenden maar dan wel uitgepakt ?

je kan het doorzenden zie prive bericht (dank je alvast )
  #54  
Oud 17 February 2009, 23:57
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Iphone_belgium Bekijk bericht
Help allee hoe kan dat nu kan jij me gewoon anders eens alle bestanden doorzenden maar dan wel uitgepakt ?

je kan het doorzenden zie prive bericht (dank je alvast )
ik stuur je wel het bestandje door en dan plaatsen, zoals gezegd in post1

edit: bestandje is onderweg, wel eventjes het bestand hernoemen naar VoIPover3G.plist

Laatst gewijzigd door Lucien1966; 18 February 2009 om 00:22.
  #55  
Oud 18 February 2009, 00:47
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excellence Bekijk bericht
Is het mogelijk om siphone toe te voegen? Dat zou echt geweldig zijn!
Als iemand dit programmatje niet heeft, kan iemand misschien mij uitleggen hoe je aan het adres komt zodat je dat bestandje kan veranderen?
Thnx!
Lees even de hele draad door, daar heb ik het al eens uitgelegd.
  #56  
Oud 18 February 2009, 00:51
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lucien1966 Bekijk bericht
@buur

ik bedoelde dus ook het gedownloade VoIPover3G.plist bestand, want ik krijg de melding "No Wi-Fi connection, please exit application. MobileNews can only work with Wi-Fi, not 3G."
Exact alle punten van de handleiding gevolgd van posting 1? Alle benodigde extra software geinstalleerd? De plist echt in de goeie map gestopt met de juiste permissies? En naderhand een reboot (toch) uitgevoerd? Etcetera...
Dan zou het geen probleem moeten zijn, werkt hier (en voor anderen) al maanden prima.
  #57  
Oud 18 February 2009, 01:23
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Buur Bekijk bericht
Exact alle punten van de handleiding gevolgd van posting 1? Alle benodigde extra software geinstalleerd? De plist echt in de goeie map gestopt met de juiste permissies? En naderhand een reboot (toch) uitgevoerd? Etcetera...
Dan zou het geen probleem moeten zijn, werkt hier (en voor anderen) al maanden prima.
@buur

ik heb het nu alleen kunnen uitproberen met Wi-Fi en dat gaat prima, en morgen zal ik het wel uitprobreren met 3G.
(ik heb jouw *.plist bestand gebruikt, ik heb geen permissies toegepast, want ik weet niet goed hoe ik dat met IphoneBrowser kan aanpassen)
  #58  
Oud 18 February 2009, 01:54
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Het zou echt moeten werken, als je de handleiding gevolgd hebt. Zojuist nog MobiNews getest via GPRS zelfs. Supertraag natuurlijk (wat wil je met GPRS), maar geen melding van "Wi-Fi benodigd" en het werkt weldegelijk! En dat zou het dus voor jou ook moeten doen. En dat gaat het ook doen, kan niet anders!
  #59  
Oud 18 February 2009, 02:09
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 178
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lucien1966 Bekijk bericht
@buur

ik heb het nu alleen kunnen uitproberen met Wi-Fi en dat gaat prima, en morgen zal ik het wel uitprobreren met 3G.
(ik heb jouw *.plist bestand gebruikt, ik heb geen permissies toegepast, want ik weet niet goed hoe ik dat met IphoneBrowser kan aanpassen)
Bedankt bedankt nu lukt het wel ? echt raar
Met iphonebrowser kan je geen permissies toekennen gebruik beter iphonetunnel en succes
  #60  
Oud 18 February 2009, 02:18
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excellence Bekijk bericht
Is het mogelijk om siphone toe te voegen?
Typfouten kunnen het hier heel lastig maken m.b.t. welke app je nu precies bedoelt... Dus ben even heel duidelijk! Bedoel je SipPhone uit de AppStore of Siphon uit Cydia?
Reageren

Labels
fring, joost, mobinews, truphone, voipover3g


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ipod accessoire op iphone laten werken? indoow iPhone algemeen 0 5 January 2010 14:30
Wordpress iphone laten werken met joomla JohnValkenburg iPhone Apps 2 22 December 2009 17:03
Windows: Mediabuttons laten werken met iTunes Predd iTunes 3 11 March 2008 19:12
[1.1.1] Iphone als externe hdd laten werken Qeshm iPhone algemeen 6 22 January 2008 12:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:45.