Buitenlands operator logo blijft hangen??

Buitenlands operator logo blijft hangen?? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hi, ik heb net een nieuwe, originele t-mobile 3G iPhone. nu ben ik net in parijs geweest, maar nu blijft als operator log "orange F.." ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 December 2008, 21:41
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 August 2008
Berichten: 10
Standaard Buitenlands operator logo blijft hangen??

Hi,
ik heb net een nieuwe, originele t-mobileicon 3G iPhone. nu ben ik net in parijs geweest, maar nu blijft als operator log "orange F.." staan??

heb netwerk selectie handmatig op tmobile gezet, terug naar automatisch, weer handmatig, reboot, gesynched, maar wat ik ook probeer; het tmobile logo komt niet meer terug.

in setting / info staat wel dat ik met tmobile versie nog wat bel, maar blijft toch irritant / vreemd

wie weet hoe ik tmobile logo terug krijg en hoe dit uberhaupt kan?
ik heb teven jailbroken / unlocked 2G en daarf dit probleem nooit mee gehad
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 December 2008, 22:56
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Heb je de 3G al een keer met iTunes aan de computer gehad?
Het kan zijn dat de provider gegevens opnieuw moeten worden opgehaald via iTunes.

Ik heb dit zelf 1 keer gehad, is erg irritant, zeker als je geen computer met itunes in de buurt hebt.

Suc6.
  #3  
Oud 8 December 2008, 22:58
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

SIM eruit en er weer in helpt ook niet? Dan gaat hij zoiezo opnieuw netwerk zoeken in ieder geval.
  #4  
Oud 8 December 2008, 23:00
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Bij mij hielp dit toen ook niet. Ik moest echt de iPhone eerst op iTunes aansluiten.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evmw Bekijk bericht
SIM eruit en er weer in helpt ook niet? Dan gaat hij zoiezo opnieuw netwerk zoeken in ieder geval.
  #5  
Oud 8 December 2008, 23:07
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 August 2008
Berichten: 10
Standaard

gelijk maar evne de tips opgevolgd, maar.....

Helaas; zowel aan itunes synchen als simkaart er uit / er in helpt niet
toch bizar dit???

is er speciale optie in itunes ofzo? refresh operator settings oid
  #6  
Oud 8 December 2008, 23:14
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Niet echt, iTunes melde dat hij nieuwe provider instellingen moest ophalen en daarna deed hij het weer. Ik kon toen overigens ook niet bellen.
Probeer eens de netwerk instellingen te herstellen. Dan ben je wel al je Keys voor Wi-Fi kwijt maar misschien help het.
Je kunt dit doen in: Instellingen|Algemeen|Stel opnieuw in
  #7  
Oud 8 December 2008, 23:22
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 August 2008
Berichten: 10
Standaard

ook netwerk instellingen gereset; geen effect
zeer hardnekkig logo

iPhone herstellen? als laatste redmiddel uiteraard
  #8  
Oud 9 December 2008, 00:13
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Mis je alleen het logo of kun je ook niet meer bellen?
Of heb je misschien hetzelfde probleem dat hier wordt besproken?
  #9  
Oud 9 December 2008, 12:14
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 August 2008
Berichten: 10
Standaard

alleen logo. bellen gaat goed; je krijgt ook Nederlandse tmobileicon voicemail
maar blijft vreemd
  #10  
Oud 28 February 2010, 00:15
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2009
Berichten: 3
Standaard

Ik heb precies hetzelfde... Ik ga maandag eens bellen met t-mobileicon...
  #11  
Oud 28 February 2010, 09:15
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Das een oud topic wat je naar boven haalt....

Zet je iPhone eens in vliegtuigmodus of uit en weer aan, doe evt. een harde reset en/of herstel de netwerkinstellingen (Instellingen/Algemeen/Stel opnieuw in/Herstel netwerkinstellingen).
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #12  
Oud 28 February 2010, 10:43
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2009
Berichten: 3
Standaard

Bij mij is het probleem actueel, ButcherJF!

Ik heb al je adviezen uitgevoerd, maar hij blijft Orange F aangeven...
Hij geeft ook telkens aan dat het netwerk niet gevonden kan worden..

Toch maar naar t-mobileicon bellen...
  #13  
Oud 2 March 2010, 08:10
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2010
Berichten: 5
Standaard

Ook ik heb hetzelfde probleem, echter momenteel met Telia DK (Denemarken). Deze blijft er in Nederland op staan. Zodra ik naar een ander land ga, dan komt wel weer de juiste plaatselijke provider erop te staan. Zo geeft Engeland en Duitsland gewoon netjes t-mobileicon weer. Maar iedere keer als ik weer terug kom in Nederland dan staat er weer Telia DK...

Hoewel het verder geen gevolgen heeft, is het wel irritant. Dus ik hou me ook aanbevolen voor de oplossing!

Remco
  #14  
Oud 2 March 2010, 08:18
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2009
Berichten: 3
Standaard

Ik heb ondertussen met t-mobileicon gebeld en hadden geen oplossing voor me. Ik ga van de week nog eens stoeien met mijn iPhone...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: iPhone 4 blijft hangen op Apple Logo scoop1 Jailbreak 4 2 April 2011 12:49
Iphone 3g blijft hangen op apple logo danny--dj iPhone algemeen 2 25 October 2009 12:49
Blijft hangen op Apple logo OiP Archief 1 28 April 2009 22:48
Iphone blijft hangen op pineapple logo polymorph Archief 5 14 October 2008 09:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:18.