Vaak geswitch tussen 3G en GPRS

Vaak geswitch tussen 3G en GPRS discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb net een iphone 3G( firmware 2.2) met Hi(KPN). Wat mij echter opvalt is dat de 3G vaak switch naar gprs . Ik zit ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 December 2008, 13:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 December 2008
Berichten: 123
Post Vaak geswitch tussen 3G en GPRS

Ik heb net een iphone 3G(firmware 2.2) met Hi(KPN). Wat mij echter opvalt is dat de 3G vaak switch naar gprs.

Ik zit soms op exact dezelfde plek, dan heb ik ff 3 min 3G en dan gaat ie in een keer over op GPRS(blauw stipje). Met 3G heb ik minder verbindingsstreepjes als met gewoon GPRS. Heb het gevoel dat het daar ligt, dat de iphone het sterkste bereiksoort zoek. De verbindingstreepjes van 3G zijn 2 en bij GPRS volle bak.

Weet iemand hier een oplossing voor, want met twee streepjes 3g kan ik prima internetten.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 December 2008, 13:58
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Wat jij waarneemt klopt. Het gaat om twee verschillende netten en de GPRS heeft nu eenmaal een betere dekking in Nederland.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 14 December 2008, 14:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 December 2008
Berichten: 123
Standaard

Ja idd, maar kan het dan niet op een of andere manier instellen dat 3g wil ook al heeft die een zwakker signaal? Dat ie gprs dan overruled, want 3g is immers wel aanwezig maar zwakker als grps

Vrij irri als ie aldoor weer terugswitch, terwijl ik in begin wel 3G heb en dan soms op exact dezelfde plek terugswitcht naar gprs.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: vaak in safemode na update 4.3.2+JB dkawa Jailbreak 12 27 April 2011 11:40
Geen bereik bij switchen tussen GPRS en 3G na update 3.1.2. thalee86 iPhone algemeen 1 25 November 2009 14:10
Vaak geen geluidjes mriesenb iPhone algemeen 5 29 June 2009 12:15
Vaak opnieuw opstarten PieterV iPhone algemeen 3 21 July 2008 11:56
GPRS icoon alleen zichtbaar als GPRS actief is Bomans Archief 3 1 March 2008 04:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:54.