Vaak geen geluidjes

Vaak geen geluidjes discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik zit met een probleem waarvan ik gehoopt had dat met 3.0 dit opgelost zou zijn, maar helaas niet. Heel vaak doen ineens de geluidjes ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 June 2009, 00:07
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2008
Berichten: 7
Standaard Vaak geen geluidjes

Ik zit met een probleem waarvan ik gehoopt had dat met 3.0 dit opgelost zou zijn, maar helaas niet.

Heel vaak doen ineens de geluidjes voor bv. nieuwe email het niet meer. Dan een paar dagen later werkt het wel ineens weer. Ook mijn oproep geluidje doet het dan niet, erg vervelend.

het lijkt erop dat dingen foutgaat als ik de gsm in mijn auto aangesloten heb gehad op de aux aansluiting. Is hier iets aan te doen?

Groeten,

Michael
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 June 2009, 09:34
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Je hebt niet toevallig een backup teruggeplaatst nadat je 3.0 er op hebt gezet? Of een update gedaan?
In beide gevallen staat de oude fout er weer/nog op.

Misschien verhelpt een totaal herstel je probleem. Denk dan wel aan het veilig stellen van belangrijke info als contacten e.d.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 28 June 2009, 12:47
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2008
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Je hebt niet toevallig een backup teruggeplaatst nadat je 3.0 er op hebt gezet? Of een update gedaan?
In beide gevallen staat de oude fout er weer/nog op.

Misschien verhelpt een totaal herstel je probleem. Denk dan wel aan het veilig stellen van belangrijke info als contacten e.d.
Het was een update inderdaad. Van 2.2 naar 3.

Hoe kun je een schone installatie doen? En dan ben ik zeker alle instellingen IN gekochte programma's kwijt?

Moet ik bij een schone installatie ook weer opnieuw registreren of onthoudt ie dat?

gr, Michael
  #4  
Oud 28 June 2009, 22:04
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mriesenb Bekijk bericht
Het was een update inderdaad. Van 2.2 naar 3.

Hoe kun je een schone installatie doen? En dan ben ik zeker alle instellingen IN gekochte programma's kwijt?

Moet ik bij een schone installatie ook weer opnieuw registreren of onthoudt ie dat?

gr, Michael
Herstel je iPhone en geen back-up terug plaatsen. Dan ben je alles kwijt, maar je hebt alles ook gesynct met iTunes (de app's en muziek en je contacten met bijvoorbeeld MS outlook) dat kan je wel terug zetten. Maar de back-up niet. Dan ben je SMSjes en Mail etc kwijt.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #5  
Oud 28 June 2009, 22:30
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Het kan ook met die aansluiting in de auto te maken hebben, als dat softwarematig niet goed wordt ontkoppeld of als je connector aansluiting wat vuil is kan de iPhone denken dat geluid naar een extern apparaat moet waardoor je geen geluid hebt. Restart of schoonmaken van de connector helpt dan gewoon.
  #6  
Oud 29 June 2009, 12:15
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 71
Standaard

Klinkt een beetje als dit probleem?

https://forum.iculture.nl/f28/i...tml#post309877

Al een oplossing gevonden?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Whatsapp en Facebook geluidjes veranderen Lukk Jailbreak apps en thema's 10 18 July 2012 16:51
Heel vaak geen geluid met bellen of gebeld worden nxw iPhone algemeen 6 20 March 2012 17:19
Springboard crasht (te) vaak IceFollow Jailbreak apps en thema's 9 17 February 2011 15:04
geen sms geluidjes als iPhone in dock staat chippie777 iPhone algemeen 8 16 June 2010 21:14
iPhone geeft rare geluidjes! timcaspertje iPhone algemeen 6 20 November 2008 17:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:31.